• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

04.09.2020

22:19

JOVANOV: Vučić izborio povoljan sporazum za Srbiju!

Politika

JOVANOV: Vučić izborio povoljan sporazum za Srbiju!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov ocenio je danas da je predsednik Srbije uspeo da u razgovorima u Vašingtonu izbori veoma povoljan sporazum o Kosovu i Metohiji.

- Nakon niza godina, u kojima je pitanje Kosova i Metohije smatrano za odavno rešeno, odgovornom i ozbiljnom politikom predsednika Vučića, Srbija je ovo pitanje vratila na pregovarački sto i za tim stolom za sebe izborila povoljna rešenja - naveo je Jovanov u saopštenju za javnost.

On je istakao da je predsednik Vučić "pokazao kredibilitet i ozbiljnost u razgovorima, odlično procenio pozicije administracije predsednika Trampa, a zatim je u okviru datih okolnosti izvukao maksimum za Srbiju, hrabro i odvažno se suprotstavivši pokušajima da se od Srbije dobije međusobno priznanje sa Prištinom".

- Danas potpisan bilateralni sporazum sa SAD donosi velike američke investicije na prostor Srbije, koje će na najdirektniji i najkonkretniji mogući način poboljšati kvalitet života i Srba i Albanaca i koje će, uveren sam, umnogome promeniti ekonomsku sliku siromašnih krajeva juga Srbije i Kosova i Metohije - rekao je Jovanov.
 

HVALA, PREDSEDNIČE! Handanović: Dok su Đilas i Jeremić krčmili Srbiju i punili džepove, Vučić misli na svoj narod!


On je, takođe, ukazao da, nažalost, "ima ljudi koji su se nadali i najavljivali da će predsednik Vučić da uradi nešto na štetu Srbije, kako bi imali povod da opet pokušaju da se nemirima i nasiljem dočepaju vlasti".

- Njihove laži su se danas potpuno razvejale. Ništa se nije desilo na štetu Srbije, a predsednik Vučić je pokazao i dokazao da ume i zna da se izbori za interes države i naroda, da ume da promeni okolnosti koje su za Srbiju nepovoljne i da se u datom okviru izbori za Srbiju, čime je još jednom pokazao da je jedini adekvatan, ozbiljan i kredibilan sagovornik. To danas vidi Srbija, to danas vidi svet i nema laži koja to može da promeni - zaključio je Jovanov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija