• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2020

00:08

ZAHAROVA KOMENTARISALA RASPORED SEDENJA U BELOJ KUĆI, ĐURIĆ JOJ BRUTALNO ODGOVORIO: Sram vas bilo, ne dam da dirate ponosnu Srbiju!

Politika

ZAHAROVA KOMENTARISALA RASPORED SEDENJA U BELOJ KUĆI, ĐURIĆ JOJ BRUTALNO ODGOVORIO: Sram vas bilo, ne dam da dirate ponosnu Srbiju!

Podeli vest

Nakon sramnog komentara na društvenim mrežama od strane portparolke ruskog ministarstva pravde Marije Zaharove u vezi sa rasporedom sedenja u Beloj kući, direktor Kancelarije za KiM Marko Djurić odgovorio je kratko i jasno: Sram vas bilo!

- Ako ste pozvani u Belu kuću, a stolica je postavljena kao da ste na ispitivanju, sedite kao na fotografiji br. 2. Ko god da si. Samo veruj - napisala je Marija Zaharova na svom Fejsbuk profilu.

 

 

Odmah je na ovu objavu odgovorio direktor Kancelarije za KiM Marko Djurić.

 

 

A zamisli taj predsednik nijednu ružnu reč protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mestu. A zamisli taj predsednik je kod ruskog predsednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu, a ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo - napisao je Marko Đurić.

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Blizanci očekuju manji novčani dobitak, Lav će dobiti ponudu za bolje plaćen posao, a ovaj znak se plaši da će BANKROTIRATI!

KAPIRAŠ, VAŽI, OTORINOLARINGOLOGIJA - Poslušajte kako naše reči zvuče kada ih on izgovori

DANI BORAČEVA U "ŽENAMA BEZ TAJNI"! Za uspeh je najbitnija petlja!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
predragm

pre 3 godine

Ma uskoro sve te Ruske novine po Beogradu treba pozatvarati, ko je slao izvestaje Rusiji pohapsiti kao spijune. Sve na Goli Otok na prevaspitanje.

Penzioner

pre 3 godine

Da Djuric usput nije objavio i rat Rusiji? Vrlo inteligentan sahovski potez!

TT

pre 3 godine

Eto vam ta vasa Rusija na koji balavite svakodnevno, kako se odnosi prema Srbiji i sta o nama misli!

Papundek

pre 3 godine

Gosp Djuricu, bez obzira na vas "brutalan" komentar Zaharovoj, ipak izgleda kao da polaze prvi ispit u prvoj godini fakulteta politickih nauka!.

Lala

pre 3 godine

Kako brzo okrenusmo ledja Rusiji Sad ce Amerika da stavlja veto na rezoluciju o genocidu Jel Putin treba nekog naseg da ceka Uprskali smo ovo sto si rekao Srbiju ce mnogo da kosta. Videcete oce li doci putin u srbiju i gas cemo dobijati od koga

Lala iz Banata

pre 3 godine

Нажалост у праву је...

dogodine u jerusalemu

pre 3 godine

idnenadio me informer sto je pustio ovu vest uopste, svaka cast

Ja

pre 3 godine

Pa zena nije lagala. Ali u svemu je dobro sto S nije prosla lose. Sto se do sada redovno dogadalo.

Rajko

pre 3 godine

Mozda je u pravu. Posmatrajući fotografiju i ja stičem isti utisak.

deda Raša

pre 3 godine

Američki san se polako ostvaruje. Već je počelo varničenje izmedju Rusije i Srbije.

Milan

pre 3 godine

Ne znam čemu ovakva reakcija Đurića na komentar koji, najverovatnije, dolazi sa lažnog profila jer je zaista čudno, kao što je i sam raspored sedenja bio čudan, da portparol ruskog MIP-a to komentariše. Još samo nam treba neki sukob sa ruskim zvaničnicima, na radost zapadnih sila.

Viva

pre 3 godine

Mi nazalost nismo veliki ni kao Amerika, ni kao Rusija, ni kao Kina, a ni kao Evropska Unija...Mi smo na toj maloj optuzenickoj stolici, kod svi njih, ne zato sto smo mali...nego zato sto su oni svi mnogo veliki i mnogo bahati, i ne vole se medjusobno...pa nas kao loptu, bacaju gde kome odgovara, a potom se ljute ako se lopta prebaci na drugu stranu ....a mi opet, svesni svoje nemoći, prihvatamo skoro pa sve...jer od dva zla uvek biramo manje...nikad nam nažalost nije bilo od dva dobra. U njihovim očima isuviše imamo...dobru plodnu zemlju, živimo na rajskom tlu, sa idealnom klimom i bogatim prirodnim resursima.... nikad nas neće pustiti na miru. A mi znajući to, nikad nećemo moći da se opustimo i budemo samo svoji... Neki su nas, od tih velikih, kako ko u proslosti, rušili, ubijali, cepali, raseljavali, politicki ucenjivali...a potom nam davali pare za tobož obnovu, investicije,...pa nas potom učili vrednostima, koje mi kao nismo imali, menjali nam zakone, informisanje, školstvo... Nema nama sreće dok god se ne oslonimo ‘ U se i u svoje kljuse’. Nema nama sreće dok naši naučnici, doktori, inžinjeri, ekonomisti, pravnici, ne budu radili samo za nase interese, za svoju zemlju. Nema nama sreće dok naše farmaceutske kuće ne budu proizvodile naše lekove, naše tvornice proizvodile naše proizvode, poljoprivrednici organsku zdravu hranu za nase ljude. Nema nama sreće dok god ne shvatimo, da niko nama ništa ne daje za djabe...I da njihovi interesi nisu nama od koristi.I da je bolje da živimo u svojoj zemlji i da je unapredjujemo i menjamo na bolje, jer je to naša zemlja.. Mi moramo biti svi ko jedan u nasoj ljubavi prema našoj zemlji. Druge nemamo.

Tof

pre 3 godine

Dosta nam vise i Ruskog predavanja!!!.Pa zar njima nije bitno da Srbija resi svoje probleme a ne da uvek budemo u problemu!!!.Rusi svaka vama cast ali Srbija mora da resava svoje probleme!!.Dosta je bilo drzi Srbiju u problemu.....

Jeremija

pre 3 godine

Ma,da sam ja kao Marko juric,ma ja bih Rusiji,vratio svo oruzje koje su nam dali,i ono gratis i ono sa popustima. Porazbijao sve nadgradnje na suhojima,i tenkovima. Ko su bre ti Rusi? Sta se zamisljao. Dragi Srbi,ili se odlucite s kim cete,i kako cete ili razlaz. Dva dana ste drugari sa Lukasenkom,pa treci dan ga izdate !

Zex

pre 3 godine

E moj Vučićeviću, Džaba nosiš majicu sa Putinovim likom.

Miki

pre 3 godine

A niste nesto napadali Makrona za raspored drzavnika na proslavi pobede.

Lala od Banata

pre 3 godine

Nije fer od strane Zaharove : Kiti se tudjim perjem, trebala je da postavi svoju fotografiju umesto amerikanke. PRIZAĆETE SVI DA BI BILO INTERESANTNIJE I JOŠ NEVIDJENO

NEBOJŠA

pre 3 godine

па човек стварно седи ко на испитивању,што год ко мислио и говорио.е сад дал је баш до захарове да то коментарише,то је већ други пар опанака

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17