• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.09.2020

09:13

VUČIĆ DOBIO SVE, A HOTI NIŠTA! Karikatura u albanskim medijima govori sve o rezultatima pregovora u Vašingtonu!

Politika

VUČIĆ DOBIO SVE, A HOTI NIŠTA! Karikatura u albanskim medijima govori sve o rezultatima pregovora u Vašingtonu!

Podeli vest

Karikatura objavljena u albanskom listu Koha Ditore, na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nacrtan sa gomilom poklona u rukama, a prištinski premijer Avdulah Hoti, sa samo dva mala paketa, najbolje govori o rezultatu razgovora Beograda i Prištine u Vašingtonu, kao i ko je potpisivanjem sporazuma za predsednikom SAD Donaldom Trampom izašao kao pobednik


Albanski karikaturista taksativno navodi Vučićeve uspehe u Vašingtonu, kao što je minišengen, autoput, Gazivode i nepriznavanje Kosova, dok je po njemu Hoti doneo samo priznanje Izraela i moratorijum na kampanju otpriznavanja Kosova.

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Blizanci očekuju manji novčani dobitak, Lav će dobiti ponudu za bolje plaćen posao, a ovaj znak se plaši da će BANKROTIRATI!

KAPIRAŠ, VAŽI, OTORINOLARINGOLOGIJA - Poslušajte kako naše reči zvuče kada ih on izgovori

DANI BORAČEVA U "ŽENAMA BEZ TAJNI"! Za uspeh je najbitnija petlja!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NOSTRADAMUS

pre 3 godine

IZRAEL MRZI SRBIJU JER JE TO DRZAVA POTOMAKA FARISEJA A SRBI SU PRAVI IZABRANI

Abe

pre 3 godine

Obzirom da svi toliko hvale taj sporazum za koji se u stvari "ne zna" sa kim je sklopljen, verovatno postoji neka kvaka. Vreme će pokazati.

Kosta

pre 3 godine

I bez ove karikature znamo kako je koja strana prošla u Vašingtonu. Odbiti tačku 10 I nastaviti pregovore kao da se ništa nije desilo je veliki uspeh. Sklopljeni sporazum je važan i za region.

Pera pravda

pre 3 godine

Samo znaju da vređaju i ismevaju sve, a niko se nijene zapitao šta je kao pojedinac uradio, evo za početak ja sam uz našeg predsednika koji je zasigurno jedini imao hrabrosti, otišao i izvukao najviše što može za sada. Mi drugog nemamo i drugu državu nemamo, ŽIVELA SRBIJA!

Milan Vrbas

pre 3 godine

Sporazum koji je potpisan obezbeđuje mnogo dobrih stvari za Srbiju, posebno sa ekonomskog aspekta gledano.

Milan

pre 3 godine

Mir i ekonomska saradnja sa svima je Vučićev plan za spas Srbije.

BozaB

pre 3 godine

Vucic je bukvalno demolirao Hotija u ovoj rundi pregovora, zasluzuje ozbiljan naklon za to.

Rada

pre 3 godine

Pa zar "mini šengen" i autoput "Bg-Pr" ne idu u korist i Srba i Albanaca? Nemojte preslikavati albanske gluposti. Ako hoćei oni sa Kosmeta da izvoze u Srbiju, neka vide šta im je je npr. sa fabrikama "Famipa" i "Printeks"-njihove robe je bilo u Srbiji i bila je dobra i cenjena ali su i njih njihovi "eksperti" ubedili da sva proizvodnja treba da ide u Bangladeš i Majnmar.

Filip

pre 3 godine

Odlična karikatura. Srbija je iz Vašingtona otišla kao veliki pobednik.

Tisa

pre 3 godine

Amerikanci su prepoznali ozbiljnu politiku Predsednika Vucica, koja se zasniva na dobroj ekonomskoj i politickoj saradnji.

Dare

pre 3 godine

Hoti je dobio prakticno nista, a nama je naravno drago zbog toga.

Ivana

pre 3 godine

Vučić se izborio za narod u Srbiji i na KiM, da gradi puteve, pruge da svi imaju struju, i vodu. Izborio se za razvoj Srbije.

Tanja

pre 3 godine

Pregovori u Vasingtonu vodjeni su u korist Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija