• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2020

22:13

(VIDEO) SADA JE SVE JASNO! Tanja Fajon gazi Srbiju jer je dužna Albancima koji su glasali za nju u Sloveniji!

Politika

(VIDEO) SADA JE SVE JASNO! Tanja Fajon gazi Srbiju jer je dužna Albancima koji su glasali za nju u Sloveniji!

Podeli vest

Video-snimak koji je nastao prošle godine jasno pokazuje da poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon ne gazi Srbiju zato što joj nešto u njoj smet već zato što je dužna Albanicima iz Slovenije koji su glasali za nju

Poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon počela je da se meša u izbore u Srbiji, ali i sve što ima veze sa našom zemljom. 

Iako bi mnogi pomislili da nas gazi zato što joj nešto smeta, istina je drugačija, a istinu pokazuje i snimak koji je nastao prošle godine. 

Naime, Fajonova se na sninmku obraća Albancima, Kosovarima u Sloveniji da glasaju za nju kako bi je izgurali za poslanila u Evropskom parlamentu. 

Kako se čuje na snimku, pominjala je preferencijalni glas, odnosno jasno je da su joj glasovi Albanaca bili veoma važni kako bi uspela da uđe u Parlament.

Foto: Informer

Obećala im je da će ukinuti vize za Kosovo i još mnogo stvari samo da bi je pogurali da bude poslanica. 

Dakle, ona ne gazi Srbiju zato što je u njoj nešto lože, već zato što je dužna Albancima, pa sada mora da im vrati! 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ringispil

pre 3 godine

Mnogi u americkom kongresu i evropskom parlamentu su jako duzni siptarskoj narkomafiji. JBG. koza na ledjima je u pitanju a narocito glava.

Miro

pre 3 godine

Mariji Zaharovu napadoste sa najvišeg nivoa cak je nazvase prostakusom, a ovu samo informer. Izgleda da se Slovenije plasimo a Rusije ne.

tomas gustafsson

pre 3 godine

Мало ми је непријатно....ипак....јел би могла, хм, фајонка да ми,јелте, овај...МАЛО ПОПУШИ КУРАЦ!! А?

Verka

pre 3 godine

Ovoj doticnoj Tanji,treba da ste zahvalni Slovenci, sto danas imate drzavu.koju nikada nebi imali da vas Srbi nisu ujedinili zajedno sa Hrvatima u Srbsku drzavu nazvanom Jugoslavijom.i dalje bi bili i ostali Austriski,konjusari.sobarice,kuvarice,i ostalo za sta ste sluzili.a da vas potsetim i ime koje imate je cisto Rusko tjs Pravoslavno.

srbo

pre 3 godine

Od rasturanja YU do neokomunizma u CG,očigledan je rukopis stranih službi kroz ustoličenje šizofrenih političkih figura.Pokojni DR Jovan Rašković lečio je Franju od šizofrenije,danas ponašanje i izopačene ideje širom regiona sa nametnutim autoritetima kroz vladavinu isprepletenu od nekažnjenih zločinaca do kvazi eksperata i nabeđenih novinara koji su najamnici u složenoj igri moćnih službi koje i danas seju seme mržnje i podela.Kako drugačije sagledati ostrašćene gubitnike u Podgorici,šiptarsku kliku koja od mržnje i osionosti zaboravlja za bedu koju prouzrokuje svom narodu, divljanja ustaštva i veličanje progona srba i negaciju zločina u Hrvatskoj.Vrhunac licemerstva je ova nesretna Fajon,kome ona daje podršku i zašto.Ako su to sami osmislili kao matricu ponašanja i delovanja u svojoj politici,svi zajedno nisu se pomerili ni milimetar od svojih mentora koji su bili podanici stranih službi.Narod koji je ostrašćen i zaveden je idealan za manipulisanje i pljačku državnih resursa,kad bi napravili presek bogatstva i sagledali tokove novca jasna bi bila slika ko vodi igru u regionu.Naravno sve to bi odmah bilo tumačeno kao teorija zavere , kao i uvek istina je "sakrivena"i narod dobije dozu ostrašćenosti sa malo veslja ili mržnje.Kuda sve ovo vodi,zavisi od svesti naroda i države, koliko je izgrađen "imuni sistem"koji prepoznaje patogene koji su invanzivni iz spoljne sredine i zastranjene u svom organizmu.

Berislav Đurić

pre 3 godine

Ко су или ШТА су тзв "косовари"? "Аутохтони" Шиптари? То су Шиптари које су Турци и(ли) Бравар Јозо населили на српско Косово и Метохију!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija