• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Avaz

08.09.2020

18:08

VUČIĆ SE OGLASIO ZA AVAZ O SASTANKU U VAŠINGTONU: Radio sam sve što mogu za moju zemlju, za Srbiju!

Politika

VUČIĆ SE OGLASIO ZA AVAZ O SASTANKU U VAŠINGTONU: Radio sam sve što mogu za moju zemlju, za Srbiju!

Podeli vest

Trudio sam se da sve što smo mi predlagali bude u interesu ne samo Srbije već i svih drugih u regionu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je ekskluzivni intervju "Dnevnom avazu" nakon potpisanog sporazuma s premijerom tzv. Kosova Avdulahom Hotijem u Vašingtonu i sastanka u Briselu sa zvaničnicima EU.  

Vučić je govorio o detaljima sporazuma iz Vašingtona, odjecima u regionu, posebno na BiH, napadima opozicije i reakcijama iz Rusije, zatim o dešavanjima u Crnoj Gori...

Foto: Tanjug

- Zamislite predsednika bilo koje od naših malih zemalja iz regiona da dobije priliku da uđe u Ovalni ured, da razgovara bilateralno, sam s predsednikom Sjedinjenih Američkih Država i da, kada mu stave stolicu, on kaže: "Izvinite, ne interesuje me ova stolica, sad ću lepo da je šutnem, pa ću da izađem napolje i baš me briga za SAD, jer je meni mnogo važno za moju sujetu kakva će stolica da bude." Naravno da mi to na pamet nije palo. 

- Ponašao sam se odgovorno, ponašao sam se pristojno i imao čast i priliku da obavim odličan razgovor s Donaldom Trampom. To bih ponovio uvek, jer moja je obaveza da radim sve što mogu za moju zemlju, za Srbiju. A trudio sam se da sve što smo mi predlagali bude u interesu ne samo Srbije već i svih drugih u regionu - rekao je, između ostalog, Vučić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drugar

pre 3 godine

Predsednik Vucic se bori za dobre prijateljske odnose u regionu.

Micka

pre 3 godine

Saradnja u regionu, i dobri odnosi su politika Predsednika Vucica.

BozaB

pre 3 godine

Boljeg pregovaraca i bolji tim Srbija nije mogla da ima. Ovo su zaista ozbiljni rezultati.

Andja

pre 3 godine

Predsednik je pokazao da se odgovorno i maksimalno bori za interese svoje zemlje i svog naroda. On ima svoj cilj a to je bolja buducnost gradjana i maksimalno se fokusira na to, ne obaziruci se na prozivke i spletke!

Ivana

pre 3 godine

Radi sve onako kako bi građanima omogućio ekonomski oporavak i razvoj naše države. Srbiaj je na pravom putu razvoja. Srbija danas ima predsednika kojem je stalo do interesa naroda i države, stalo da građani Srbije žive bolje.

Matke

pre 3 godine

Predsednik je uradio i više od toga za našu zemlju ja sam iskreno ponosan na ovo što je urađeno za našu zemlju. Srbija je dobila zeleno svetlo odmah na putu ka EU što nam je jako važno.

Dejan

pre 3 godine

Predsednik je pokazao i dokazai da se odgovorno i ozbiljno bori za interese svoje zemlje. Njegov cilj je bolja buducnost svih gradjana Srbije.

Mala plava

pre 3 godine

Predsednik je otisao za zemlju da se bori a ne za stranku ili svoj interes.To se prepoznalo.

Zuska

pre 3 godine

Ni jedan predsednik do sada se nije borio toliko za međunarodne odnose. Treba da smo ponosi. Bolje je svakog dana. Pogledajte samo puteve po celoj Srbiji. Svaka čast!

Tanja

pre 3 godine

Postignuti su veoma uspeni rezultati za Srbiju u Vasingtonu sto zasluzuje sve cestitke i pohvale.

Dragan

pre 3 godine

Наш председник Србије Александар Вучић је у Вашингтону имао одличан разговор с америчким председником Доналдом Трампом и трудио се да све што је делегација Србије предлагала буде у интересу не само наше земље, већ свих у региону.

Jana

pre 3 godine

Predstavnici Srbije na čelu sa Vučićem su u Vašingtonu sa SAD postigli istorijski značajan bilateralni sporazum za bolju, lepšu i sigurnu budućnost naše države i naroda. Verujem da će Srbija i SAD imati sve jače prijateljske veze kako vreme bude prolazilo.

Sandra

pre 3 godine

Predsednik je u vasingtonu pokazao kako se bori za svoj narod i svoju zemlju, hrabro i svom snagom.

Filip

pre 3 godine

Predsednik Vučić se na fantastičan način bori za interese Srbije.

Maki

pre 3 godine

Stolica nije bitna, bitno je da li si covek ili ne. Vucic je pokazao da je dostojanstven i razuman, a Tramp iskompleksiran

Željko

pre 3 godine

Džaba što opozicija hejtuje svaki uspeh Srbije. Građani Srbije vide sa koliko energije i žara Vučić ulazi u svaku borbu za srpski interes.

jana

pre 3 godine

Dobra saradnja u regionu nam je veoma vazna i znacajna

Bobana

pre 3 godine

Na pregovorima u Vašingtonu gde je potpisan sporazum o ekonomskoj normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, Aleksandar Vučić se odgovorno borio, sa našim pregovaračkim timom, ne samo za interese Srbije već i svih u regionu, kako bi međusobni odnosi i saradnja bili daleko bolji.

Vasilije Simic

pre 3 godine

Vucic se ponasao odgovorno i branio je interes svog naroda u SAD i potpisao sporazum koji ide nama u prilog.

Milan Vrbas

pre 3 godine

Vučić se trudi da izvuče maksimum za Srbiju. To je ono što ga izdvaja od svih prethodnih vođa ove države, državništvo i patriotizam.

Ana

pre 3 godine

Hvala na hrabrosti srpskoj delegaciji što nije podlegla pritisciima!Odbranila je interese srpskog naroda.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija