• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.09.2020

14:01

DA SU ONI BILI U BELOJ KUĆI, MENJALI BI USTAV! Lončar: Eksperti mržnje su se bavili stolicama dok je Srbija do stotina miliona investicija stigla napornim radom!

Politika

DA SU ONI BILI U BELOJ KUĆI, MENJALI BI USTAV! Lončar: Eksperti mržnje su se bavili stolicama dok je Srbija do stotina miliona investicija stigla napornim radom!

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je Srbija do investicija koje podrazumeva sporazum iz Vašingtona došla zahvaljujući ozbiljnom radu i da bi zato građani trebalo da odvoje one koji su se izborili za stotine miliona investicija i one koji samo mrze presednika Aleksandra Vučića i sve što ima veze sa njim


- Da je neko od tih eksperata mržnje bio na Vučićevom mestu, da je bio u Beloj kući dva dana, da je razgovarao sa Donaldom Trampom... mesecima ne bismo mogli da živimo od njih, od specijalnih emisija, bilborda... Ušli bi u situaciju da menjaju Ustav, da bi im, pošto su bili u Beloj kući, Ustav dozvolio da budu doživotni predsednici, premijeri - rekao je Lončar.


Gostujući na TV Prva, on je dodao da, iako danas kada se priča o postignutom u Vašingtonu sve zvuči lako, nije tako.

- Ništa se ne podrazumeva, u situaciji smo da pričamo o investicijama zahvaljujući ozbiljnom radu - a ako je tako kao što kažu, što Agencija nije došla pre, što nije došla negde u region. Moralo je mnogo da se uradi da bi došlo do toga - rekao je Lončar i podsetio da će se 21. septembra pričati o konkretnim koracima - o investicijama.

Naveo je da smo zahvaljujući zalaganjima predsednika Aleksandra Vučića došli u situaciju da ćemo dobiti stotine miliona dodatnih ulaganja u zdravstvo.

- Imate perfektan sporazum, nazvao sam ga hirurški sporazum i od svega urađenog, imamo ljude koji su se bavili stolicama, da li je ova stolica ili ona - rekao je ministar i dodao da zato moli građane da razmisle o tim, kako ih je nazvao, "ekspertima mržnje koje udružuje samo jedna stvar - mržnja prema Aleksandru Vučiću i svemu što je vezano za njega".

Želim građanima da kažem, naveo je, razdvojite one koje vodi mržnja prema jednom čoveku, ljudi, hajde da se ujednimo da te investicijie u zdravstvo, ali i one u puteve, radna mesta iskoristimo da damo podršku a da stavimo sa strane ljude koji ne rade nista već samo mrze.

BONUS VIDEO:

POSLE 8 DECENIJA PRVI AVION SLETEO NA GORSKI AERODROM GALOVIĆI!

SREĆNO, PRVAĆIČI! Jutros je u đačke klupe u Srbiji prvi put selo 66.000 mališana




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

LONČAR: Vučić izvukao izgubljenu situaciju iz zapećka!
Politika

LONČAR: Vučić izvukao izgubljenu situaciju iz zapećka!

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar nazvao je večeras sporazum u Vašingtonu "hirurški preciznim", ocenivši da on predstavlja ogroman uspeh i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uspeo da "apsolutno izgubljenu situaciju izvuče iz zapećka", stavi na sto, bude gost predsednika SAD Donalda Trampa u Beloj kući i da ga Tramp sasluša

05.09.2020

20:50

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija