• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.09.2020

15:27

(VIDEO/FOTO) OVO JE OD SADA JEZERO TRAMP! Evo kako su se Srbi sa Kosova i Metohije zahvalili predsedniku SAD!

Politika

(VIDEO/FOTO) OVO JE OD SADA JEZERO TRAMP! Evo kako su se Srbi sa Kosova i Metohije zahvalili predsedniku SAD!

Podeli vest

Srbi na severu Kosova i Metohije danas su na Brnjačkom mostu koji povezuje Beograd i Prištinu i na brani jezera Gazivode postavili velike transparente kojima su predsedniku SAD Donaldu Trampu poslali poruku podrške, zbog njegove borbe za mir i napredak u našem regionu i angažovanja u dijalogu Beograda i Prištine

Na mostu je osvanuo transparent sa porukom na engleskom "Predsedniče Tramp, kosovski Srbi zahvaljuju Vam na tome što donosite mir", a poruka na brani jezera Gazivode je još sažetija i emotivnija, i glasi "Jezero Tramp".

Foto: informer.rs

Foto: informer.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Kad su mogli šiptari Klintonu mogu i Srbi Trampu. 1:1.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Konačno su i Srbi počeli da bivaju politički pametni i prihvataju poneku ,,caku'' kakve Šiptari već dugo primenjuju i koje daju uspeh.

Miro

pre 3 godine

Divan gest naseg naroda. Koliko je Srbija uznapredovala kada svako seosko stanovnistvo poseduje veliki stampac u boji. Svako detepa do najstarijeg gradjanina zna Engleski i Kineski jezik ( transparenti u Boru i Smederevu to dokazuju). Imali su priliku i Ruski da nauce al nisu hteli. Beavo za Srbiju koja je otvorenog srca pre potpisivanja mira i obustave neprijateljsta se ugledala na gradjane sa juga Srbije koji su Americkom predsedniku spomenik za zivota podigli.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija