• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.10.2020

11:02

(VIDEO) IH BIN FUR ALES ŠULDIG! Vučić o lažima tajkunskih medija: Kažu, u šoping molu koji sam obišao ne rade prodavnice... LJUDI, PA OBIČNO NE RADE KAD MOL JOŠ NIJE OTVOREN!

Politika

(VIDEO) IH BIN FUR ALES ŠULDIG! Vučić o lažima tajkunskih medija: Kažu, u šoping molu koji sam obišao ne rade prodavnice... LJUDI, PA OBIČNO NE RADE KAD MOL JOŠ NIJE OTVOREN!

Podeli vest

Odgovarajući na pitanja novinara nakon obilaska radova na izgradnji nove kovid bolnice u Zemunu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na laži kojima se godinama služe deo opozicije i njima naklonjeni mediji kako bi stvari u Srbiji predstavili gorim nego što jesu...

 

- Kad pogledate da nismo imali ni Narodni muzej, ni Muzej savremene umetnosti 10 godina pa ih je bilo briga, a danas ga imamo. Kad pogledate da u vojsci nismo imali ništa. Da nam je najbolji avion bio jedan, a imali smo dva "miga 21". Bez ijednog "miga 29", bez ijednog oszbiljnog aviona i helikoptera, bez ičega... Izvinite, a u kojoj sferi života je lošije? - upitao je Vučić i zatim nastavio:

- Jedino je lošije to što tajkuni i ambasadori ne mogu da sastavljaju vladu kao što su mogli ranije i da nam se predstavljaju kao sveci spasioci. To danas radi narod kroz svoju volju iskazanu na izborima.

Foto: printscreen

Vučić je istakao da se oni čude kako im ne prolazi isti model rušenja na ulici bez obzira na ogromni novac koji ulažu tajkuni i iznutra i spolja.

- Pa ne uspeva vam, ljudi, zato što se nikad niste bavili suštinom. Uvek ste se bavili tehnikom... Mi ćemo da se okupimo, pa ćemo da uđemo u Skupštinu... Ljudi, bavite se politikom, bavite se da li je neko nešto uradio za narod ili ne. Čime ste se vi borili? Lažima? Godinama objašnjavate narodu kako moj brat ima latifundije i sad kad smo utvrdili da nema ni jedan jedini ar i da nije imao ni jedan jedini ar, kažu pa niko to nikad nije ni rekao... Sram vas bilo, lažovi jedni! Svi zajedno, koji u tome učestvujete zadnjih pet godina sa svim lažima - rekao je Vučić.

Predsednik je dodao da deo opozicije i njima naklonjeni mediji sve zasnivaju na lažima, ilustrujući to anegdotom nakon obilaska završnih radova na izgradnji šoping mola u Beogradu na vodi.

- Kad sam obilazio Beograd na vodi, na koji sam veoma ponosan, jer učestvovao sam u izgradnji novog grada unutar grada, koji će ostati tu zauvek, voleo neko mene ili ne, oni su rekli na nekom od medija: "zamislite, Vučiće je bio u šoping molu u kojem nijedna prodavnica ne radi". A obično, znate narode, prodavnice ne rade pre nego što se šoping mol otvori, a otvoriće se za negde mesec i po dana. Kako da vam kažem, to je tako uobičajeno da prodavnice ne rade kad je šoping mol zatvoren. Ne znam, tako je to u normalnim zemljama. Ali, šta ćete, ja sam za sve kriv. To sam naučio i na nemačkom da kažem, pošto učim nemački intenzivno. Ko god me šta pita, ja smo tu rečenicu ponovim i to je sve: "IH BIN ŠULD IMER!" Suzana, je l' dobro tako, malo sam ja to... - poručio je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stefan

pre 3 godine

Ja ne znam koliko ce vise trajati hajka na predsednika Vucica? Pa ja sam video barem 5 prodavnica u pripremi u trznom centru, a bice ih jos.

Prvoborac

pre 3 godine

Opozicioni mediji su uvek antiprotivni svemu što se dobro dešava u Srbiji,ali to je njihov posao.Država je tu da radom i uspehom sve to demantuje.

BozaB

pre 3 godine

Predsednik nastavlja da iz dana u dan radi na sebi, tako rade pravi pobednici.

Miro

pre 3 godine

Tajkuni i ambasadori su proslost. Predsednik to nece dozvoliti. Sve odluke vazne za sve narode i narodnosti donosi predsednik odnosno SNS partija koja je izborna volja naroda u saradnji sa specijalnim izaslanicima nasih bratskih i prijateljskih drzava. Bravo Prdsednice.

Nera

pre 3 godine

Od Djilasove opozicije se svasta moze ocekivati.

Jakov

pre 3 godine

Predsednik Vučić je veoma ambiciozan, ali i vredan, velik rodoljub, i iznad svega pošten. Narod sve to prepoznaje. Zato smatram da se ponekad bez potrebe upliće u diskusiju oko tajkuna; bolje bi bilo da ih ignoriše, a odgovorne službe neka demantuju tajkunske laži. Ne treba biti previše pametan da se shvati, zašto se pojedinci ne raduju kad se npr. otvori nova fabrika. Pa oni (niti bilo ko njihov) ne misle raditi, oni bi onako kako su naučili: leba bez motike.

Masad

pre 3 godine

Gubitnici ne znaju sta ce od muke pa pricaju gluposti koje nisu dorasle ni detetu. Najtuznije je to sto pokopavaju svoju drzavu i otkrivaju kako su jadni i misle samo na sebe. Neka izadju i kazu sta su oni otvorili? Nista. Samo su pozatvarali fabrike i unistili ekonomiju.

Dragan

pre 3 godine

Bravo za građevinare i Vojsku Srbije jer su za samo dva meseca uradili mnogo u izgradnji covid bolnice u Vojnom kompleksu "Zemun ekonomija". Srbija ulaže ogroman novac u izgradnju bolnice kako bi bili spremniji za naredni udar ili ti PIK virusa korona. U Srbiji se trenutno radi rekonstrukcija velikog broja bolnica i rekonstrukcija infektivne klinike koja nije obnavljana gotovo 100 godina.

Branislav

pre 3 godine

Iza Aleksandra Vučića stoje i ostaće mnogi rezultati i uspesi, kako u politici (unutrašnjoj i spoljnoj ) tako i u ekonomiji. Iza kvazi opozicije ostaće ništa, pardon, stoje i ostaće laži i služenje neprijateljima Srbije i srpskog naroda!

Željko

pre 3 godine

Godinama opozicija se grčevito drži politike laži iako joj takva strategija ne pomaže uopšte. Naprotiv, oni tonu sve dublje i dublje, ali je problem što osim plasiranja laži i izmišljotina, oni ništa drugo ni ne znaju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija