• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.10.2020

21:17

HOTI, KOLIKO SENDVIČA SI POJEO ZA TOLIKE PARE?! U Vašingtonu se fotkao u vozu i hvalio skromnošću, A PUKAO 8.000 EVRA NA TROŠKOVE PUTA!

Politika

HOTI, KOLIKO SENDVIČA SI POJEO ZA TOLIKE PARE?! U Vašingtonu se fotkao u vozu i hvalio skromnošću, A PUKAO 8.000 EVRA NA TROŠKOVE PUTA!

Podeli vest

Premijer privremenih institucija u Prištini Avdulah Hoti potrošio je tokom nedavnog šestodnevnog boravka u Vašingtonu 8.363 evra

On je u SAD otputovao 31. avgusta na poziv Bele kuće, a avionsku kartu je platio 2.141 evra, prenosi portal Reporteri.

Dodaje se da je Hoti, koji kaže da za ručak jede sendvič, na hranu, taksi i druge usluge tokom boravka u SAD potrošio 2.246 evra.

Foto: Privatna arhiva



Za smeštaj, Hoti je potrošio 3.282 evra iz budžeta, dok je za dnevnice primio dodatnih 693 evra po danu.

Hoti je u Vašingtonu boravio od 31. avgusta do 4. septembra kada je potpisan sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa sa Beogradom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija