• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

14.10.2020

21:25

POKUŠAJ KRIMINALIZACIJE VUČIĆA! STEFANOVIĆ JASAN: Skandalozne tvrdnje Trifunovića OPASNE!

Politika

POKUŠAJ KRIMINALIZACIJE VUČIĆA! STEFANOVIĆ JASAN: Skandalozne tvrdnje Trifunovića OPASNE!

Podeli vest

Ovakvo ponašanje predstavnika Ðilasove koalicije samo pokazuje koliko su spremni daleko da idu

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je večeras da su “skandalozne tvrdnje” funcionera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na neki način učestvovao u ubistvu Olivera Ivanovića, opasne i da predstavljaju pokušaj kriminalizacije Vučića, na štetu Srbije.

Stefanović je istakao da takve tvrdnje o predsedniku Srbije nisu opasne zato što ih je izneo čovek “koga građani Srbije i te kako znaju po različitim sklonostima i po podršci koja je zaista marginalna”, već zbog toga što je, kako je naveo, poznato da je on glasnogovornik Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i raznih tajkuna, koji konstantno pokušavaju da kriminalizuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i na takav način nanesu štetu našoj zemlji.

- Ovakvo ponašanje predstavnika Ðilasove koalicije samo pokazuje koliko su spremni daleko da idu i koliko su beskrupulozni u svom pokušaju da se ponovo dočepaju fotelje i državne kase - naveo je Stefanović u izjavi.

On je izrazio uverenje da građani Srbije to dobro prepoznaju, baš kao što prepoznaju i borbu predsednika Aleksandra Vučića za normalnu Srbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nena 9

pre 3 godine

Mislim da bi vreme bilo da se Trifunovicu malo skrati jezik.

Filip

pre 3 godine

Trifunovič je prevršio svaku meru. Ne prestaje da vređanjem i provokacijama i zato nije ni čudo što se zgradio građanima.

Mig29

pre 3 godine

Poznato je da se Djilas i njegovi glasnogovornici koriste svim sredstvima a narocito klevetama i laznim optuzbama koje vise niko ne shvata ozbiljno. Ocigledna je tendencija mrznje i pokusaja da se ova vlast kriminalizuje.

Peđa

pre 3 godine

Jako je loše kada loši ljudi govore ovakve stvari. Optužuju i olako shvataju reči koje izgovaraju.

Mirko

pre 3 godine

Sergej kao i uvek na svom nivou izmislja price i lazi,ne prestaje sa vredjanjem i provokacijama,ovakve izmisljotine prevazilaze sve mere.

Ivana

pre 3 godine

Trifunovic je stvarno prevazisao sve svoje glupe izjave!

Ivana

pre 3 godine

Ovo je zaista strašno koje sve laži izgovoraju svkai dan protiv Vučića, ni kuče ne može da pomazi a ne da se odazovu iz zaštite životinj.Preteruju mediji previše. Vučić mora da tuži medije, jedino tako mogu da prestanu da šire laži. Tajkune koji su krali i pljačkali trebalo smestiti u zatvor.

Orcus

pre 3 godine

Da su se vlast i opozicija ovako borili za razvoj industrije i nauke, podizanja životnog standarda srpskog naroda, gde bi nam kraj bio. I jedni i drugi se grčevito bore za neograničeni pristup državnim jaslama. Voli stoka pune jasle... Džabe lažu i jedni i drugi, znamo da su svi oni nevini ko Eržika Mađarica (ona iz Vranja). Narod ćuti i čeka da se prelije čaša gneva, a onda...

Rada

pre 3 godine

Gnusne tvrdnje koje je Sergej izneo na račun predsednika Srbije opasne su ne samo za predsednika lično već i za našu državu koja je trenutno pod velikim pritiskom!

Mily

pre 3 godine

Trifunovic pokusava da ocrni Vucica na najbrutalniji nacin, svestan da ne postoji nista drugo(realno) sto bi mu mogao zameriti, pa se sluzi ljigavim i beskrupuloznim napadima, po uzoru na Djilasa i kompaniju.

Kristina

pre 3 godine

Ovog Trifunovica treba najostrije kazniti zbog klevete na predsednika.

Vladimir

pre 3 godine

Gospodin Sergej Trifunovic zato sto je dobar glumac,ne daje mu za pravo da se tako ponasa i da vredja druge ljude.

aca

pre 3 godine

Sta god da pokusava, optuziti predsednika da je ubio Olivera Ivanovica bez ikakvih dokaza?! To se ne sme tolerisati! Osudjujem najstrasnije ovaj sergejev pokusaj.

Petar

pre 3 godine

Od ovakvog coveka se samo laži i očekuju. Laži, klevete i puno zla...

Lena

pre 3 godine

Ovakve lazi su vece nego sto je Sergej imao vece uloge u americkim filmovima.

Ana

pre 3 godine

Trifunovic treba krivicno da odgovara za iznosenje ovako teskih, a nedokazanih i neosnovanih optuzbi na racun Aleksandra Vucica!

Radoš

pre 3 godine

Sergej je jedno veliko razočaranje , čovek koji više i ne može da se kontroliše šta priča . Sramota je da iznosi takve tvrdnje , sigurno je željan senzacije jer nije mogao da osvoji ni 100 glasova na održanim izborima.

Ivona

pre 3 godine

Trifunovicu nikako nije mesto u politici, neka ide neka glumi tamo gde treba, a ne da trabunja koje kakve gluposti.

miki

pre 3 godine

Sergej je dobar ka glumac i neka se posveti karijeri, a ne da prica neistine da optuzuje i da vredja koje su prevrsile svaku meru.

Sladjana

pre 3 godine

Dokle ide opozicija u mrznji prema Aleksandru Vucicu.Imaju li oni nesto drugo da ponude ,ili moraju da se sluze izmisljotinama koje su presle svaku meru

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija