• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/B92.net

21.10.2020

21:41

NEMAČKI AMBASADOR U UN NAPAO SRBIJU I DAČIĆA! Srbi pucaju sebi u nogu, treba da priznanju Kosovo, A ONI RADE SVE SUPROTNO!

Politika

NEMAČKI AMBASADOR U UN NAPAO SRBIJU I DAČIĆA! Srbi pucaju sebi u nogu, treba da priznanju Kosovo, A ONI RADE SVE SUPROTNO!

Podeli vest

Ambasador Nemačke u UN kritikovao je u današnjem obraćanju pred Savetom bezbednosti UN srpskog ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića

Kako kaže, čini mu se da je njegov govor "kopiranje ranijih intervencija", a povodom politike povlačenja priznanja nezavisnosti tzv. Kosova, rekao je da "naši srpski prijatelji pucaju sami sebi u nogu".

- Iznenađen sam ovom politikom pokušaja povlačenja priznanja. Naši srpski prijatelji pucaju sami sebi u nogu, jer ako žele da se pridruže EU, treba da rade na priznanju i priznaju i sami (Kosovo) - rekao je nemački ambasador.

On je dodao da mu govor Dačića izgleda kao "kopi pejst" (copy paste) ranijih njegovih intervencija.

Nemački diplomata je rekao da predstavnici Srbije mnogo govore o zločinima Albanaca, a da se, kako tvrdi, nikada ne čuje o zločinima koji su počinjeni nad Albancima 1998. i 1999. godine, kao što su, kako tvrdi, etnička čišćenja i masovna deportacija.

MOGU LI SRBI IZ TRI DRŽAVE DA ODLUČE IZBORE U AMERICI, TRAMP SE UZDA U NIH?! Nema nas mnogo, ali bi mogli da srušimo Bajdena!

On je zamerio i ruskom ambasadoru, kao predsedavajućem, da nije dozvolio prištinskoj predstavnici da završi obraćanje i kritikovao ga da nije dozvolio da se Savetu bezbednosti obrati i specijalni izaslanik EU Miroslav Lajčak.

Nemački ambasador je rekao da prištinska predstavnica nije završila svoje obraćanje.

BRITANCI I AMERI POPILI ŠAMARČINU ZBOG SRBIJE! Rusija i Kina rekle "NE"! UNMIK OSTAJE! Propao plan da se UN izbace sa KiM!

- Dajte joj šansu da završi", rekao je on, na šta je ruski ambasador odgovorio da nije shvatio da ona nije završila i da je izgleda bio zamrznut ekran.

Nakon što je nemački ambasador završio obraćanje, predstavnica Prištine se ponovo obratila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Walter White

pre 3 godine

Nemačka je i napravila svu tu igranku oko Kosmeta, podrzavala separatiste, pa se sada jos i ljute sto necemo da dozvolimo da budu nezavisni. Majke ti?

Ceca

pre 3 godine

A što su oni napravili zločin učestvujući u NATO bombardovanju bez odluke Bundestaga i Saveta bezbednosti UN? Sad' mi treba da priznamo državu na svojoj teritoriji kako bi oni opravdali sebe?!!! Ne znam samo kako ih nije sramota?????!!!

kosovojesrpsko

pre 3 godine

Izopacenost ljudska nema granice. Sve nacije koje su nas u predhodnim ratovima ubijale, progonile istrebljivale, sad nama namecu epitet krivca i genocidnog naroda. Sta je istrebljenje americkih indijanaca? Sta je istrebljenje Srba u prvom i drugom svetskom ratu? Sta je progon i istrebljenje Srba na prostorima bivse SFRJ? Sta je asimilacija Srba na balkanu? - Ko je u ovoj prici zrtva a ko zlocinac? Ko je koga vise puta napadao? - Srbi nikad nisu napali Nemacku, oni nas jesu 3 puta a sad drze pod okupacijom pokrajinu nasu, i jos nam sole pamet. Znate li vi ljudi moji da ovo polako postaje bolest vecitih zlocinaca i ratobornih sila zapada. Njihova navika da sude svima manjim od sebe, jednog dana kostace ih zivota, nacije, drzave. Kosovo i Metohija je srpska zemlja, skadarski region je vekovna stara srpska zemlja a vi biste do Beograda.

POLARIS

pre 3 godine

А ДА ШВАБО ПОДУВА ПУМПИН СВИМА НАМА ЗАЈЕДНО СА ШИПТАРИЈОМ!

Keops

pre 3 godine

Her ambasador da li je SR Nemačka ikad priznala DDR - istočnu Nemčku? Nije? Nemojte onda glumiti dobre ljude, bili ste i ostali dvolični prema Srbiji . Prvi vojnici koji su došli na Kosovo 99. odmah su pucali na Srbe koji su u staroj Ladi pokušali pobeći od Albanaca. Junačina je čak za to ubistvo pri povratku u Nemačku odlikovan. Ne zaboravljam mi ko nam je pomogao a ko nas je žrtvovao i ubijao stanovništvo. Ništa Vas ne može opravdati pred Bogom.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija