• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.10.2020

14:29

AKO SAM KRETEN, PEDER, MAFIJAŠ I PSIHOPATA, ZAŠTO SE RADUJETE MOJOJ PROPASTI U SNS? Vučić opet "ućutkao" N1: JA BIH NA VAŠEM MESTU NAVIJAO ZA MENE!

Politika

AKO SAM KRETEN, PEDER, MAFIJAŠ I PSIHOPATA, ZAŠTO SE RADUJETE MOJOJ PROPASTI U SNS? Vučić opet "ućutkao" N1: JA BIH NA VAŠEM MESTU NAVIJAO ZA MENE!

Podeli vest

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke odgovorio je danas na pitanje novinara TV N1 zašto mu toliko treba da se povuče sa čela SNS, kad je njegov prethodnik Tomislav Nikolić to učinio za jedan dan...

 

- Svakoga dana najviše smeća istresu ma moju glavu. Svakoga dana govore da sam najgori na svetu... kreten, peder, picousti, mafijaš, ludak, psihopata... Bilo koji od medija koji pripadaju jednom od dvojice tajkuna. Pa čekajte, ljudi, zar nije njihov najviši interes da upravo ja budem na čelu liste SNS jer će tako najlakše da pobede onog koji je najgori? - upitao je Vučić. 

Prema njegovim rečima, opozicija i njima naklonjeni mediji samo traže da se izbori razdvajaju i da Aleksandar Vučić ne bude ni na jednoj listi.

- Pa zašto to radite, kad sam ubedljivo najgori? Pa vaši dolaze na vlast. Vratiće se ovi što su posakrivali 619 miliona evra u zidove i što još nisu uspeli da ih potroše na svoje medije i sve ove aktivnosti... Zašto se radujete mojoj propasti na skupštini SNS? Da sam na vašem mestu ja bih navijao za Vučića zato što je to najsigurnija propast za SNS, a najsigurnija dobit za vas... - rekao je Vučić i dodao:

- A što se mojih reči tiče, ja sam jedno đubre nedosledno jer sam rekao da ćemo biti među prvih pet u Evropi, a mi smo ubedljivo prvi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Vucic ih konstantno vraca na fabricka podesavanja, vidi se koliko su nespremni i nestrucni ti Solakovi kvazi novinari.

Milan

pre 3 godine

Naš predsednik je hrabar i pametan političar koji u sekundi, argumentima može da zapuši usta ovim tajkunima sa N1.

Masa

pre 3 godine

Lepo receno, treba da navijaju za Vucica, jer su "toliko jaki" da ce da ga "pobede" na izborima.

Marko

pre 3 godine

Juce me zove sestra iz Srbije da saljem pare, jer nemaju sta da jedu. Visok datum.

Ivana

pre 3 godine

Voleli bi oni da se Vučić povuče, ali taj film neće gledati. Nisu mu ni do kolena. Postavljaju nebitna, glupa i provokativna pitanja jer za boje ne znaju, jer bolje nemaju da ponude.

Nera

pre 3 godine

Nasem predsedniku je savest cista,mafijasi ne mogu nocu ni da spavaju mirno.

Milan

pre 3 godine

Vucko je car, taj Djilas porijeklom nazalost iz Bosne nema ni o, oo% podrsku u Bosni, za razliku od Vucica kojeg Srpski narod u Bosni voli i podržava zbog pomoci koju pruza Srpskom I ostalim narodima u Bosni.

Mari

pre 3 godine

Оригинално као и увек, све их спустио на земљу са пар речи.

Darija

pre 3 godine

Nisu mu ni do kolena. Postavljaju nebitna, glupa i provokativna pitanja jer za bolje ne znaju, jer bolje nemaju da ponude.

TM

pre 3 godine

Predsednik koji je jaca Srbiju sa jakom voljom ne zasluzuje propast.

Filip

pre 3 godine

Predsednik uvek da odličan odgovor na provokacije novimara N1. Oni pokušavaju da na sve načine unište Srbiju.

Dragana

pre 3 godine

Danima novinari sa N1 smišljaju pitanje kojim bi da podkače Vučića, a on ih svojom inteligencijom, kao iz topa matira.

BSL 4

pre 3 godine

-Aco sine, ti si bolestan.- -Mama, mene jako boli glava! -

Djovani

pre 3 godine

Gospodine Vucicu mogu da vas ti mrziteli izdajnici Srbije Tajkuni,propali Politicari izdajnici za novac,vas nazivaju kako hocu ali vi ste Gospodine Vucicu Srbiju izveli iz nicega u najbolju drzavu u regionu.Infrastrukturom,Ekonomijom,Zdravstvom i ostalim oblastima ,Tajkun poput Djilasa i slicno nek placa svoje Kriminalce protiv Drzave i Vas gospodine Vucicu ali Narod je uz vas i uvek ce biti uz vas.Zna se mesto gde je takvima i onima kojih podrzavaju.

Teodora

pre 3 godine

Neki novinari stvarno nemaju granice ni etike

Taki

pre 3 godine

Vucic je pametan i spreman politicar.Novinarcicima iz opozicionih medija je podignuto samopouzdanje pa sebi daju sto sta za pravo a u stvari su jos mnogo mali.

Suncica

pre 3 godine

Hahahaha, kako im je lepo odgovorio i ucutkao jednom recenicom.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija