• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2020

13:38

SREĆAN SAM ŠTO GOSPODIN KAMBERI MOŽE DA GOVORI O TOTALITARNOJ SRBIJI PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM, A U BUJANOVCU JE IZBACIO SRBE IZ VLASTI!

Politika

SREĆAN SAM ŠTO GOSPODIN KAMBERI MOŽE DA GOVORI O TOTALITARNOJ SRBIJI PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM, A U BUJANOVCU JE IZBACIO SRBE IZ VLASTI!

Podeli vest

Ja sam srećan što svi ljudi u našoj zemlji, pa i gospodin Šaip Kamberi, mogu da govore o totalitarnom sistemu Srbije, jer čim to mogu da govore pred milionskim auditorijumom je kotradicio in adjekto, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući govor poslanika Ujedinjene doline - SDA Sandžaka u Skupštini Srbije koji je obilovao uvredama na njegov račun i račun naše zemlje

 

Vučić je, zamoljen da prokomentariše izlaganje poslanika Šaipa Kamberija u Narodnoj skupštini, koji je govorio da je vlast totalitarna, da su manjine ugrožene, i da manjine nisu dobile nijedno ministarsko mesto, kazao da se čini, kada o tome govori pred milionskim auditorijumom kontradikcija.

- Upitao bih: smeju li tako da govore neki drugi i u Prištini i Tirani ili na nekom drugom mestu tako - kazao je on.


Vučić je rekao da je Kamberi u pravu da nisu dobili ministarsko mesto, rekavši da im je ponuđeno mesto zamenika ministra.

Kao da je neko znao unapred šta neko misli o Srbiji pa nije dao da zauzme ministarsko mesto neko ko tako lepo govori o našoj zemlji, konstatovao je on.

Istakao je da o ugroženosti manjinskih zajednica govori čovek koji je iz vlasti u Bujanovcu izbacio 42 odsto Srba, a traži ministarsko mesto sa 0,5 odsto glasova, a onima koji imaju 42 odsto ne daje pravo da učestvuju u vlasti.

Izrazio je zadovoljstvo i ponos što je u demorkatskoj Srbiji moguće da neko izgovori te reči i da mu bude samo odgovoreno u skladu sa demokratskim pravilima.

- Još će morati Ibrom i Sitnicom da protekne mnogo vode da tako nešto postane moguće na nekoj drugoj teritoriji - dodao je on.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 3 godine

Botu nije provokacija ako Ustav Srbije omogućuje da za govornicom može da govori svojim maternjim jezikom i jezikom manjine. Ne koristite se Vi govorom mržnje onako iz mržnje.

Mily

pre 3 godine

Da je doticni deo Vlade, cutao bi kao zaliven i hvalio Vucica na sva zvona, a sad ga pljuje jer zna da kriminalci nikada nece vladati Srbijom i Skupstinom!

Milan

pre 3 godine

Srbija je jedno moderno i demokratsko društvo koje poštuje nacionalne manjine. Bezobrazluk je ko tvrdi drugačije.

ivana

pre 3 godine

Vlast nije totaliratna nijedne sekunde. Trebalo bi zaista manjine da formiraju za pomoćnike i državne sekretare. Svi su koncentrisani u vladi, nema opozicije. Čak je napravljeno novo ministarstvo za društveni dijalog kako bi se tajkunima uspostavio neki dogovor, to nismo imali prilike da vidimo ni u jednoj vladi.

Sladja

pre 3 godine

Srbija je napredna zemlja i ponosimo se njom.

Filip

pre 3 godine

Kamberi je očekivao fotelju u vladu, ali je nije dobio i sad napada Srbe.

Tanja

pre 3 godine

Najmanje on ima prava to da kometariše, ali mu nedostatak morala valjda to ipak daje za pravo.

Miro

pre 3 godine

Misle da se u Bujanovcu sve zaboravilo ali zato je tu Vučić da ih podseti i vrati na mesto

Jovana

pre 3 godine

U Srbiji zakon o nacionalnim manjinama postoji i zna se i izuzetno postuje i manjine su zasticene maksimalno,tako da ovi komentari zaista nemaju nikakvu osnovu i smisao!

Željko

pre 3 godine

Reči koje je izgovorio Kamberi u skupštini Srbije niko ne bi ni pomislio, a kamoli smeo da kaže u Tirani. To dovoljno govori o tome koliko je demokratija u našoj zemlji razvijenija u odnosu na neke druge delove regiona.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija