• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.10.2020

15:24

(VIDEO) UPRKOS OBAVEZAMA, VUČIĆU STALNO NA STOLU STOJI OVAJ PAPIR! Vesić otkrio: Predsednik u svakom trenutku prati sve u vezi sa koronom!

Politika

(VIDEO) UPRKOS OBAVEZAMA, VUČIĆU STALNO NA STOLU STOJI OVAJ PAPIR! Vesić otkrio: Predsednik u svakom trenutku prati sve u vezi sa koronom!

Podeli vest

Uprkos brojnim obavezama koje ima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svakom trenutku na svom stolu drži papir na kojem pišu svi detalji u vezi sa koronavirusom u zemlji, otkrio je član Predsedništva SNS Goran Vesić

- Bio sam kod predsednika u kabinetu, na njegovom stolu stoji papir na kojem piše sve u vezi sa koronom, on traži izveštaje o opremi, koliko ima zaraženih, hospitalizovanih, koliko ima slobodnih respiratora, u svakom trenutku prati kompletno stanje na terenu - rekao je Vesić.

Šta je još on rekao pogledajte u videu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 3 godine

Vucic svima nama moze da bude primer,kako se verno,odano,besprekorno radi svakodnevno i obavlja svaka duznost!Srbija je ponosna sto ima takvog predsednika!

Ana

pre 3 godine

Naravno da predsednik u svakom trenutku misli na sve nas,na zdravlje svojih gradjana. Zato smo ga i birali jer nista mu ne promice, o svima se brine.

Filip

pre 3 godine

Predsednik je jako odgovoran I prati sve sto se tice novonastale situacije u vezi korona virusa. Sve radi u interesu svojih gradjana.

ljuba

pre 3 godine

To pokazuje koliko je nas predsednik normalan covek, da zeli svakodnevno da bude obavesten sto se tice situacije u nasem zdravstvu, stalo mu je do naroda i da brine njemu!

Nina

pre 3 godine

Naš predsednik je čudo od čoveka,nestvarno stvaran čovek!

Ivana

pre 3 godine

Aleksandar vučić zaista želi da se ekonomski potpuno ojača, i prati epidemiološku stuaciju u Srbiji, donosi odluke, i radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.

Filip

pre 3 godine

Zahvajujući predsedniku Vučiću Srbija se uspešno bori sa korornom. Moramo da sačuvamo zdravlje građana i ekonomiju.

Rada

pre 3 godine

Zdravlje naroda je predsedniku na prvom mestu. Za svaku pohvalu

Dragan

pre 3 godine

Borbu sa korona virusom smo do sada dobro vodili te se nadam da ćemo i ubuduće uspešno izlaziti na kraj sa ovim nevidljivim neprijateljem. Potrebno je samo da se svi pridržavamo zdravstvenih mera zaštite koje je preporučio krizni štab i time ćemo zaštiti sebe, svoju porodicu i ostale u našem okruženju.

Ivana

pre 3 godine

Pa normalno je da je informisan i da prati situaciju!

Željko

pre 3 godine

Predsednik je pokazao posvećenost odbrani zdravlja nacije.

Janko

pre 3 godine

Predsednik prati sve u vezi sa koronom, ali mi ne shvatamo ozbiljnost situacije i zato je broj zaraženih sve veći. Trgnimo se! Budimo odgovorni! Poštujmo mere!

Dejan

pre 3 godine

Ni u jednom trenutku Vucic nije ostavio utisak da stvari prepusta slucaju.Onda razumljivo sto tek u vezi kovida drzi stvari pod kontrolom.I to sve dobro radi!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17