• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2020

20:49

ČIST PROFESIONALIZAM! Đilasovski medij objavio da je Merkel blokirala Trampa na Tviteru, videli da je u pitanju lažni nalog, pa onda bedno pokušali da se operu... (FOTO)

Politika

ČIST PROFESIONALIZAM! Đilasovski medij objavio da je Merkel blokirala Trampa na Tviteru, videli da je u pitanju lažni nalog, pa onda bedno pokušali da se operu... (FOTO)

Podeli vest

Jedan od brojnih đilasovskih medija Nova.rs objavila je večeras da je nemačka kancelarka Angela Merkel zadala konačan udarac još aktuelnom američkom predsedniku Donaldu Trampu koji je, po svemu sudeći, izgubio izbore, te ga je blokirala na društvenoj mreži Tviter. Međutim, u pitanju je lažni nalog Merkelove, a kada su to shvatili, đilasovski novinari su pokušali da se "operu"...

U prvoj vesti, objavljenoj u 20:06, piše da je Merkelova blokirala Trampa, a čak je objavljeno i posle koje objave američkog predsednika je nemačka kancelarka ovako postupila.

Foto: AP Photo/Tanjug/Fotoilustracija

 

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Međutim, đilasovcima je trebalo samo 21 minut da shvate da je u pitanju lažni profil Merkelove, pa su pokušali da se iskupe.

U 20:27 izašla je izmenjena verzija ove vesti u kojoj piše da "iako su se mnogi obradovali, u pitanju je lažni profil nemačke kancelarke". 

Foto: printscreen

Šta reći, vrhunac profesionalizma! Jasno je da tako pristupaju i ostalim vestima, bez imalo truda da provere informacije. 

Laži i neistine, princip je jasan!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija