• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.11.2020

10:53

UHAPŠENI BIVŠI PREDSEDNICI OPŠTINA PRIJEPOLJE I ARILJE IZ REDOVA SNS! Vučić otkrio: U borbi protiv korupcije i kriminala NEMA ZAŠTIĆENIH

Politika

UHAPŠENI BIVŠI PREDSEDNICI OPŠTINA PRIJEPOLJE I ARILJE IZ REDOVA SNS! Vučić otkrio: U borbi protiv korupcije i kriminala NEMA ZAŠTIĆENIH

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su dvojica doskorašnjih predsednika opština iz redova Srpske napredne stranke (SNS) jutros uhapšeni zbog korupcije

U obraćanju javnosti, Vučić je rekao da nadležno Tužilaštvo i policija rade svoj posao i istakao da ne sme nikada da bude važno ko kojoj političkoj stranci pripada i da je zakon isti za sve.

- Jutros su uhapšena dva nekadašnja predsednika srpskih opština, koji su članovi SNS. Tužilaštvo neka dalje radi svoj posao - rekao je Vučić.

- Ljudi moraju da znaju da je obaveza onih koje biraju da budu u njihovoj službi i da rade za njihovo dobro - rekao je Vučić.

Govoreći o borbi protiv organizovanog kriminala, predsednik je kazao da je uveren da će država i na tom polju ostvariti dobre rezultate, iako, ističe, ta borba neće biti jednostavna.

Foto: printscreen RTV Pink

- Znamo da mafijaške strukture ne bi bile mafijaške strukture da nisu imale određenu bočnu podršku od pojedinih državnih organa, vreme je da se to otkrije - naveo je Vučić.

Kaže da se naslušao raznih priča da država kontroliše pojedine kriminalne grupe i poručio da će građani tek videti kojom će brzinom država otkrivati te mafijaške grupe i njihove poslove.

- To nije jednostavna borba, to je teška borba, ali mora da bude brza i efikasna - ističe Vučić.

Kako je kasnije naveo, Vučić je pojasnio da se radi o funkcionerima iz Prijepolja i Arilja.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 3 godine

Nema povlascenih bez obzira na clansku kartu. Svako treba da odgovara za svoje postupke.

Sunčica

pre 3 godine

Nadam se da je to samo početak... jer ima mnogo kukolja.

Davor

pre 3 godine

Ovo je jasan pokazatelj svima u Srbiji da ih partijska knjizica nece sacuvati zbog kriminalnih aktivnosti.

Lovac

pre 3 godine

U obracunu drzave protiv kriminala i korupcije ocigledno da nema zasticenih, zakon je jednak za sve.

Nemanja

pre 3 godine

Time što će se naša zemlja aktivno boriti protiv kriminala, će doprineti opštem dobru i još većem boljitku, kako života građana, tako i cele zemlje.

Mily

pre 3 godine

Ovo je jos jedan u nizu dokaza da sadasnja vlast jednostavno ne trpi lopove i nasilnike, bili oni iz redova SNS ili ne, jer zasticenih u Srbiji vise nema!

OtacMakarije

pre 3 godine

Idemo dalje samo hapsi...A malo i po Bg..

Coa

pre 3 godine

Ovo je jos jedan dokaz da politika Aleksandra Vucica radi samo za dobrobit naseg naroda, a ne protiv njega, kako su neki hteli da predstave.

Marko

pre 3 godine

U Srbiji zakon vazi za sve i nema vise zasticenih kao za vreme DS.

Darko

pre 3 godine

Ovo nam je primer i dokaz,da svako ko steti Srbiji na bilo koji nacin ce biti osudjen za svoja dela!Dato obecanje od strane Vucica je pocelo polako da se ispunjava!

Natasa 78

pre 3 godine

Niko ne sme i ne treba da bude zasticen bez obzira da li je iz vladajuce stranke ili ne, pred zakonom svi koji ga krse treba da odgovaraju.Veliko ciscenje sledi u Srbiji.

Siniša

pre 3 godine

U Srbiji povlašćenih nema, strogo se poštuje zakon koji je isti za sve pa i za članove SNS, naša vlast ne traži povlastice, svi smo jednaki.

Milan

pre 3 godine

Tako to radi pravna država. Nema igre sa narodom. Svako ko se bavi kriminalom na ovaj ili onaj način, zaglavice zatvor

Jelena

pre 3 godine

Bravo! Ovo je dokaz da kod Vucica nema povlascenih. Svi smo isti i vaze ista pravila. Nadam se da ce nastaviti da ceslja i eliminise kukolj od zita. apsolutno ga podrzavam

Ivan

pre 3 godine

Za razliku od prethodnih vlasti, kojma je borba protiv korupcije bila samo marketin, Vucic se ocigledno ozbiljno bori protiv toga. I ovo je najbolji pokazatelj

Vasilije

pre 3 godine

Predsednik je u pravu, zakon vazi za sve i nema zasticenih.

Zoran

pre 3 godine

Zakon je isti za sve, onaj ko misli drugacije grdno se prevario. Srbija je uvek bila pravna zemlja.

Tanjica

pre 3 godine

Tu se vidi da se hapsi svako ko prekrsi zakon,bez obzira na to kojoj atranci pripada i na kojoj je funkciji.

Vlado

pre 3 godine

Nema povlašćenih! Hapsiti redom sve kojima su uprljane ruke! Ne treba nikoga da štiti partijska knjižica!

Ivana

pre 3 godine

Zakon je za sve isti bez obzira na politicku opredeljenost

lana

pre 3 godine

Važno je boriti se protiv korupcije i pokazati da je zakon isti za sve.

Miloš

pre 3 godine

Srbiji i treba čistka od kojekakvih korumpiranih secikesa!Ponosan sam na moju zemlju i kojim putem ide!Svi pred lice pravde!!!!

Filip

pre 3 godine

Srbija je pravna država u kojoj je zakon isti za sve.

Ivana

pre 3 godine

SNS je stranka koja neće da trpi korupciju ni kriminal. Stranka koja će nas ekonomski bori da nas ojača.Srbija danas ima predsednika kojem je stalo da Srbija bude jaka i stabilna.

Boki

pre 3 godine

Bravo, nema oprastanja, sve kriminalce treba iza resetaka.

Sara

pre 3 godine

Ovo je opomena onima koji misle da mogu da se sakriju iza stranke.

Ana

pre 3 godine

Hvala Bogu pa nam je Vučić predsednik, inače bi se kriminalci slobodno šetkali po ulicama, umesto da su iza rešetaka gde im je i mesto. Pohapsiti sve koji to zaslužuju, bez obzira ko su.

Dejan

pre 3 godine

Predsednik Srbije je o objavio rat korupciji i organizovanom kriminalu , evo to se sad i sprovodi u delo , bravo.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17