• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.11.2020

16:31

SKANDAL U SKUPŠTINI! Šaip Kamberi istakao ZASTAVU ALBANIJE!

Politika

SKANDAL U SKUPŠTINI! Šaip Kamberi istakao ZASTAVU ALBANIJE!

Podeli vest

Poslanik Ujedinjene doline - SDA Sandžaka Šaip Kamberi izazvao je incident u Skupštini Srbije kada je za vreme sednice istakao javno zastavu Albanije


Postavljajući poslanička pitanja predstavnicima Vlade Srbije, Kamberi je uspred svoje poslaničke klupe istakao zastavicu Albanije na jarbolu što je izazvalo negodovanje prisutnih poslanika...

Podsećamo, ovo nije prvi Kamberijev ispad. On često ističe svoj stav da Preševo, Bujanovac i Medveđa treba da se pripoje lažnoj državi Kosovo.

Poslanik Ujedninjene doline - SDA Sandžaka takođe je nedavno kukao što u Vladi Srbije nema predstavnika manjina. Sa druge strane, upravo zahvaljujući glasovima njegove partije zamenik predsednika Skupštine opštine Preševo Branko Trajković, koji je bio nosilac srpske izborne liste "Aleksandar Vučić – za Srbiju jedinstveno" smenjen. Jer tamo gde je Kamberi, Srba ne sme da bude.

Upravo ovakav poslanik u đilasovskim medijima viđen je za velikog lidera opozicije. Televizija N1 i portali Direktno i Nova.rs proglasili su ga za vođu ujedinjene opozicije u Srbiji i najžešćeg protivnika vladajuće SNS.

Takođe, na sajtu Al Džazire Kamberi je proglašen za najvećeg Srbina. Više o tome pročitajte OVDE.

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hag

pre 3 godine

Zašto incident???!!! Čovjek istakao zastavu svoje zemlje matice-Albanije!!! Šta je sporno??? Il mislite da jedino srbi mogu nosati svoje krpe po susjednim zemljama i kačiti ih gdje hoće??? Nebeski narod...poseban...ha ha ha.....pajki,pajki još :)

Radić Gojko

pre 3 godine

Naravno da nije izbačen.U Bujanovcu treba napraviti srpsku i šiptarsku opštinu,pa Srbi da uplaćuju porez srpskoj,a šiptari njihovoj.Taj novac koristiti za infrastrukturu mesta u kojima ti narodi žive,kao što postoji Srpsko Sarajevo,Srpska Ilidža,Srpsko Goražde u RS.To se može za čas uraditi,a ne da nas taj plemenski narod ponižava ovako.

zoran

pre 3 godine

Srbija država!?...da jeste, ovaj bi leteo naglavačke iz Skupštine.. Ali ne, Skupština se bavi Đilasom..hahaha

kosovojesrpsko

pre 3 godine

Ovo je zastava koju Albanci koriste je od 1443. godine i ona je više narodna zastava nego što je državna zastava - rekao je Kamberi. - Jasta, nisu bili ni narod ni drzava u 15 veku je tu zastavu koristio srpski vladar Djuradj Kastriot koji je bio vladar u Skadarskoj regiji. Albaniju su austrougari stvorili u 20 veku tako da, em sto ovaj albanac laze, prisvaja tudje simbole, krade srpsku istoriju (Skenderbeg je cisti Srbin), otima srpsku zemlju on pokazuju toliku mrznju prema drzavi u kojoj zivi da je to bolesno. Neka vrati pasos i drzavljanstvo i seli u Albaniju ako toliko mrzi Srbiju. Mnogo vise prava imaju Srbi u Albaniji da isticu srpske simbole jer je severni deo Albanije do 1926 bio srpska zemlja. Mislim da je vreme da se u drzavi donesu zakoni o reciprocitetu kad su u pitanju manjine. Ista prava im dati kakva mi imamo u drzavama gde smo od autohtonog naroda postali proganjana manjina.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija