• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.12.2020

20:46

MIROSLAV LAZANSKI IMA VAŽNE INFORMACIJE ZA GRAĐANE SRBIJE! Otkrio sve o ruskoj vakcini protiv korone!

Politika

MIROSLAV LAZANSKI IMA VAŽNE INFORMACIJE ZA GRAĐANE SRBIJE! Otkrio sve o ruskoj vakcini protiv korone!

Podeli vest

Vakcina "Sputnjik" je dosad isprobana na 40.000 dobrovoljaca i pokazala je efikasnost od 95 odsto, istakao je Lazanski

U Srbiju je stiglo 20 doza vakcine “Sputnjik” i ona će se ispitivati u Institutu “Torlak”.

- Nadamo se da će biti uspostavljena saradnja između Rusije i Srbije nakon ispitivanja vakcine jer je to prva registrovana vakcina protiv virusa korona u svetu - izjavio je ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski gostujući u Vikend jutru RTRS.

OVIH 12 ČINJENICA O KORONI MOŽDA NISTE ZNALI! Kada jednom uđe u ćeliju, virus „preuzima" kontrolu, a evo kada postaje opasan!

- Vakcina “Sputnjik” je dosad isprobana na 40.000 dobrovoljaca i pokazala je efikasnost od 95 odsto. U toku je treća, poslednja faza ispitivanja - istakao je Lazanski.

Lazanski je rekao da će vakcina “Sputnjik” za ruske građane biti besplatna, a na tržištu će cena dve doze iznositi najviše 20 dolara.

Potvrdio je da će se i on vakcinisati ako bude prilike za to.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
whispering shadows

pre 3 godine

Predlažem da se prvo vakciniše svih 750 000 članova partije . Ako bude nekih ozbiljnih neželjenih efekata, nije šteta, jer su 99.99% članova partije beskrupulozni izrodi. Oni bi to rado učinili za njihovog kaudilja. Još ako im ponudite sendvič i crvenu uz vakcinu, prihvatiće bez razmišljanja! To bi bilo odlično za rejting gospodara Vučića i partije.

zoran

pre 3 godine

Lazanski sve više pokazuje da je običan mediokritet..

Mirko

pre 3 godine

Za 6-7 meseci rusi ne bi napravili ni dobru novu votku, teško i neko dobro pivo, a kamo li efikasnu vakcinu protiv neprijatelja o kojem skoro ili bez skoro ništa ne znaju. Lazanski se pa razume u medicinu ko ...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija