• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.12.2020

12:02

DA SE JA PITAM, NIJEDAN MINISTAR SE NE BI VOZIO DRŽAVNIM AUTOMOBILOM! Palma o budžetu: AKO SI MINISTAR, VALJDA SI NEŠTO URADIO U ŽIVOTU PA IMAŠ SVOJ AUTO!

Politika

DA SE JA PITAM, NIJEDAN MINISTAR SE NE BI VOZIO DRŽAVNIM AUTOMOBILOM! Palma o budžetu: AKO SI MINISTAR, VALJDA SI NEŠTO URADIO U ŽIVOTU PA IMAŠ SVOJ AUTO!

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije i šef poslaničke grupe te stranke Dragan Marković Palma, govoreći danas u Skupštini Srbije o predlogu budžeta za 2021. godinu istakao je da će JS glasati za predlog budžeta

- Nisam mogao da vidim da u planu budžeta ima nabavka automobila kao što je to bilo pre 7, 8 godina, pa 10-15 automobila i tako dalje. Ja kada bih se pitao, ne bi dao nijednom ministru da ga vozi državni automobil. Znači, da postaneš ministar, prvo mora da si nešto radio u životu, da imaš svoj auto i da voziš svoj auto. Ali nema veze, to je praksa koja se nasleđuje od izbora do izbora, ja jednostavno kažem ono što je moje mišljenje. Socijalna pravda nije iskazana preko socijalne pomoći - rekao je Palma, a onda se obratio Siniši Malom jer je poslanik koji sedi do ministra finansija pričao tokom Palminog govora:

Foto: printscreen RTS

- Je l me pratite, ministre? Taj koji sedi pored vas došao je danas na dualno obrazovanje. Ministre, taj gospodin koji sve vreme priča mora da ćuti kad ja pričam jer danas kao kad završiš dva fakulteta posle mog govora. Gospodine, ne znam kako se zoveš. Je l su te tako učili - kad neko priča zbog vas koji ste tu došli da ti pričaš neku svoju priču? ! Čekaj, pa ćeš onda na osnovu mog govora doći do zaključka i nešto pametno da čuješ i naučiš. Zahvaljujem na klimanju glavom, znači da sam u pravu - završio je Palma. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 3 godine

ssvaka cast gospodine Palma to je prava rec a ne ovi poltronski novinari koji pisu samo da bi se ulagivali Vucicu a ja ih znam mnogo dugo jer sam ih gleddao dok su radili kod Raje i sta su onda pricali

Vlado

pre 3 godine

Od Palme se ne može čuti ništa pametno, pa naravno da ga niko ne sluša.

Sigurno

pre 3 godine

Ne cenim bas nesto posebno Palmu, ali sada je rekao javno nesto, sto sam ja u nekim svojim politickim pricama govorio i sto narod odavno prica. Zasto se ministri voze drzavnim automobilima do posla i nazad do kuce/stana? Da li se ti automobili koriste iskljucivo sluzbeno ili se i zloupotrebljavaju? Alo, naaarod to placa. U kampanji neka politicari kazu i ono sto narod ne odobrava, kao sto je ovo slucaj, pa da vidimo kako ce glasati, a ne samo mi cemo sve raditi za dobrobit gradjana Srbije. Znaci kada stignu na posao u svojoj reziji, mogu ici sluzbeno na sastanke ovde, onde.

zoran

pre 3 godine

Palma bi trebao malo smanjiti gas..kako je zaradio prvi milion? Polupismenost nije vrlina gospodine egzotičnog nadimka..

canj

pre 3 godine

Poslanici. Pa oni su mala maca za direktore javnih preduzeća i onih koj su pod zaštitom države, ajavnih preduzeća nema malo. Pored direktora tu su imali direktori i razni šefovi i "zaslužni radnici" u istim, dobije se neverovatan broj onih koji arče narodne pare van radnog vremena, najmanje potroše dok su na radu, valjda i rade nešto. A gde je održavanje, gorivo, putarine, parkiranje, razne popravke posle havarija, dnevnice i šta ne sve još. O ozbiljnom novcu je reč.

Gagac

pre 3 godine

A ja da se pitam a sreća njihova da ne.... Dobili bi markice mesečne za voz ili autobus kao i svi zaposleni u Srbiji pa budilnik u 5h i polako na posao.... Pa onda nek pričaju da se bore za narod....

tako je

pre 3 godine

Tako je Palma, ako neki ministri ne mogu da prezive bez sluzbenih automobila, treba im nabaviti ambilife preciscivac vazduha za automobil, da im voznja bude prijatnija, salim se za ovo za voznju sluzbenim automobilima, ja da se pitam , vozili bi se iskljucivo, ako ne sopstvenim automobolima, onda imaju na raspolaganju gradski prevoz

PALMA: Nikada transparentnije u Skupštini Srbije nije bilo
Politika

PALMA: Nikada transparentnije u Skupštini Srbije nije bilo

Želim da pohvalim ovaj set zakona. Dugo sam u parlamentu u onoj staroj zgradi i u ovoj novoj i nikada se nije desilo da ovoliki broj zakona bude predložen, a da se ti zakoni odnose na lokalne samouprave, izjavio je u Skupštini Srbije predsednik i šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

25.11.2020

14:20

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija