• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.12.2020

11:17

GEORGIEV VIŠE I NE KRIJE DA MRZI SVE ŠTO JE SRPSKO! Novinar se pridružio pljuvačini Beograda - TO JE BLATNJAVA SELENDRA!

Politika

GEORGIEV VIŠE I NE KRIJE DA MRZI SVE ŠTO JE SRPSKO! Novinar se pridružio pljuvačini Beograda - TO JE BLATNJAVA SELENDRA!

Podeli vest

Direktor "Newsmax Adria" Slobodan Geogriev nastavlja da pljuje po svemu što je srpsko. Ovoga puta okomio se na glavni grad. Za njega je Beograd blatnjava i tužna selendra

Georgiev je na društvenoj mreži Tviter podelio objavu novinara Borisa Dežulovića u kojoj se jako ružno piše o prestonici.

- Beograd jednostavno više nije grad, to je tek malo veća kasaba, Dubai za siromašne, ili Jagodina za bogate, blatnjava, tužna selendra koja izgleda kao da ju je snimio Radoš Bajić na metamfetaminima - piše Dežulović.

 

 

 

Na to je odmah reagovao nekadašnji visoki funkcioner Demokratske stranke Dragan Šutanovac koji je napisao da je u pitanju potpuna neistina.

A onda se brže-bolje javio Georgiev sa sramnim komentarom.

- U pravu si, još je i gore od toga. Samo, on je pristojan - napisao je direktor medijske kuće.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 3 godine

Ako mu ne odgovara Beograd , odma neka ide nazad za Severnu Makedoniju odakle je i poreklom .

1999

pre 3 godine

Mnogo je tesko kad komleks postane samopuzdanje ...

Beki

pre 3 godine

Beograd je pun takvi kao on , to su ostaci Jugoslavije u Beogradu to su deca ,generala,politcara,direktora bivse drzave iz bivsi republika koji su i dalje na visokim pozicijama zahvaljujuci njihovim roditeljima koji su im to omogucili lovom i polozajem koji su imali, a oni mrze Srbiju iz dna duse i rade propagandu protiv Srbije iz Beograda . U Beograu moze ziveti ukrajinac,makedonac,crnogorac,hrvat,slovenac,bosanac koji najgore stvari govore o Srbiji i Srbskom narodu i nikom nista. Dokle bre?

Vlada

pre 3 godine

Georgijev i Šutanovac koji gaje podržao u njegovom komentaru su baš prava kaljuga Beograda.Iza Hrama Svetog Save je baš jedna takva građevina dotičnog Šutanovca,koja je "arhitektonsko čudo" Vračara.Oni su pravi odraz svega što je Georgijev naveo.

Petar

pre 3 godine

Pogeška, ne može neko ko je niko i niša, da bude autošovinista. Gospodin Georgiev nije Srbin, pa mprema tome ne može da bude autošovinista; on je naprosto beznajčajna uš.

hrvat

pre 3 godine

Razumite ga .. zivi u 4 rajhu a ima rusko ime i zena mu takodje ..

Rade

pre 3 godine

Pa i nije mnogo pogrešio, iz svakog sela u Srbiji, bar pola stanovništva se preselilo u Beograd. To je činjenica, što se tiče stanovništva Beograda. A za ostalo nije u pravu...

Mikabg

pre 3 godine

"Gospodine" Georgijev, pošto ste tako "lepo" predstavili Beograd, molim vas da ga napustite, ili da vas i vaše istomišljenike pošalju u Lazu Lazarević. I jedno pitanje za vas: Šta su oni političari za vreme svoje vladavine, a koje podržavate, uradili za Beograd i ostavili Beograđanima , sem dugova i tužnih kulisa nekih replika.

Milutin

pre 3 godine

Treba da se ozbiljno pozabavimo svojom istorijom. Izgleda da su svi naši neprijatelji uplašeni da će istina konačno izaći na videlo. A ovakvih slina što se vuku koje kome uz skute ima više nego listova u šumi. Inače, Beograd nam nije dovoljno čist. Ali mi jesmo. I čisti i čestiti. Drugi očigledno ne mogu da dostignu naš nivo ljudskosti. Zato kroz Beograd idu pognute glave. Ne smeju da nam pokažu svoje oči. Sve bi smo videli u njima. Ovako vide nedovoljno oprane ulice, naokolo bačene zaštitne maske ... Ima toga što nije dovoljno čisto. Ali mi jesmo i pred Bogom i pred ljudima.

zdenko

pre 3 godine

Nazalost i takvi likovi bi da se kao nesto pitaju. Iskompleksirani lik.

DiDi

pre 3 godine

Georgijev, jel to onaj..., Ciganin sam al najlepši? ahahahaha...

Nino

pre 3 godine

Beograd bi u svakom slučaju bio mnogo lepši da ga nije opljačkao onaj NATO Šiptar, ahm kako mu ono beše ime? A, da, setio sam se - Draganuš Đilaši !!!

Pera

pre 3 godine

Kako je ovaj čovek (Boris Dežulović) ovako nešto mogao da odvali (priopći)?

maks

pre 3 godine

Nije to daleko od istine. Teško je nači ružniji grad nadaleko.

BREŽANAC

pre 3 godine

Ako ga neko ne pretuče u Beograd dobiće debele batine kad se vratu u p**du matrinu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija