• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.12.2020

14:50

NEKA MARINIKA NE BRINE ZA EPS! Grčić: Neka brine kako će njen gazda objasniti ko je uzeo VIŠEMILIONSKU PROVIZIJU za gradnju mosta na Adi

Politika

NEKA MARINIKA NE BRINE ZA EPS! Grčić: Neka brine kako će njen gazda objasniti ko je uzeo VIŠEMILIONSKU PROVIZIJU za gradnju mosta na Adi

Podeli vest

V.d. direktora EPS Milorad Grčić izjavio je danas da je potpredsednica S SP Marinika Tepić htela da "reketira" to preduzeće, kako bi ćutala o izmišljenim aferama, ali pošto u tome nije uspela, počela je, kaže, da huška sindikate u EPS-u, ne bi li se dokopala "zlatne koke"


"EPS nije potrebno da Marinika Tepić ćuti, naprotiv. Što više priča laži i jeftino manipuliše, to su radnici jedinstveniji u stavu da bi ona i njen gazda Dragan Ðilas razvalili narodnu, radničku kompaniju, čim bi je se dokopali", naveo je Grčić u pisanoj izjavi, reagujući na navode Tepić u vezi sa EPS.

Grčić je naveo da država, nadležno ministarstvo i menadžment EPS-a sprovode dugoročno planirane odluke, kako bi se unapredio rad ovog preduzeća, povećala njegova efikasnost i sačuvala radna mesta.

"I bolje da Marinika ne brine za EPS. Neka brine kako će njen gazda objasniti ko je uzeo višemilionsku proviziju za gradnju mosta na Adi, jer su to pravi papiri o kojima narod želi da čuje istinu", izjavio je Grčić.


Tepić je ranije danas rekla da je u četvrak, "na mala vrata", zaključkom vlade, "otpocela privatizacija EPS-a", te ponovila tvrdnje da će kroz četiri meseca biti obavljeno "rasparčavanje" kompanije, a EPS distribucija, njen najvredniji deo, ući u prodaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija