• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.12.2020

15:20

NEMA POJMA, A TUŽAKA SRBIJU! Đilas poziva EU da nam obezbedi vakcinu protiv korone u danu kad je vakcinacija u našoj zemlji uveliko počela!

Politika

NEMA POJMA, A TUŽAKA SRBIJU! Đilas poziva EU da nam obezbedi vakcinu protiv korone u danu kad je vakcinacija u našoj zemlji uveliko počela!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pozvao je danas EU da Srbiju i države Zapadnog Balkana uključi u proces vakcinacije istim vakcinama koje će biti korišćene u Uniji i da time kako je naveo, pokaže da nisu tačne tvrdnje predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa početka pandemije da je evropska solidarnost "mrtva"?!?

 

Đilas je u pismu evropskom komesaru za proširenje Oliveru Varhejiju i predsednici Evropske komisije Ursuli fon der Lajen ocenio da je postojala "ozbiljna pretnja da bi narativ korišćen od strane Vlade Srbije mogao građane Srbije ostaviti izvan jedinstvenog evropskog odgovora na kovid krizu i proces imunizacije".

U danu kada je počela imunizacija vakcinom kompanije Fajzer, a prvi su vakcinisani premijerka Ana Brnabić, ministarka rada Darija Kisić Tepavčević i epidemiolog Predrag Kon, Dragan Đilas se usudio da kao neko nezadovoljno dete kuka i dodvorava se Evropi, ne znajući da da je Srbija već u sistemu nabavke vakcina sa EU.

U svojim izjavama, Dragan Đilas konstatno radi protiv svoje države i srpskog naroda. 

Đilas je u pismu evropskom komesaru za proširenje Oliveru Varhejiju i predsednici Evropske komisije (EK) Ursuli fon der Lajen izneo netačne informacije, što je potvrdilo praksu da se jedan od lidera opozicije služi lažima, a pre svega njegovo ponašanje govori da je neinformisan i da ne zna šta se dešava u zemlji u kojoj je zaradio ogroman novac.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Natalija

pre 3 godine

U danu kada je počela imunizacija vakcinom kompanije Fajzer,Dragan Đilas se usudio da kao neko nezadovoljno dete kuka i dodvorava se Evropi, ne znajući da da je Srbija već u sistemu nabavke vakcina sa EU.

Dana

pre 3 godine

Điki kao po običaju sve što radi, radi naopako.

AMatić

pre 3 godine

Đilase, danas je 24.12.2020 i Srbija je počela sa vakcinacijama protiv Kovida 19, sad treba vakcina za "Đilas 1945" pomeri sat doteraj datum i godinu i počni ra zamišljaš kao čovek ovog vremena, dosta nam je tvog majmunisanja.

Karma

pre 3 godine

Nema dileme, taj čovek je načisto odlepio u svojoj patološkoj mržnji i frustriranosti i sva sreća da nema atomsku bombu jer nemam dileme da bi je on bacio na Srbiju. O tome kako su na njegov pamflet reagovali EU zvaničnici nema potrebe nagađati, verovatno su se krstili i levom i desnom rukom a on će tek osetiti kakvu će podršku ti ljudi njemu da daju u budućnosti. On je samo za žaljenje jer je očigledno umislio da mu sulni milioni koje ima garantuju da može da postigne šta god naumi, jadnik ...

Marko

pre 3 godine

Ma napisao vec lepo pismo, pa greota da se ne iskoristi.

Zoki

pre 3 godine

Djilas pokusava da napravi sukob, zato se i sluzi ovakvim provokacijama. Kao posalje pismo gde moli da EU obrati paznju na Srbiju jer trenutna vlast nista ne radi za gradjane i onda njegovi istomisljenici tamo dignu buku. Ali sada je stvarno promasio termin.

Zeljko

pre 3 godine

Sigurno ga postar mrzi pa nije odneo pismo na vreme, nego zakasnio.

Veljko

pre 3 godine

Ne znam da li je ovo smesno ili zalosno. Da se na dan kada je pocela vakcinacija u Srbiji, neko zali u EU kako nema vakcinacije u Srbiji.

Ana Stanic

pre 3 godine

Politička borba ne istomisljenika se i dalje vodi i ne vidimo kraj dok ne prođu izbori, i neke stvari su jako smešno od opozicije

Sofija

pre 3 godine

Ђилас би увек да буде у први плану

zis

pre 3 godine

Kako je napisao glavni urednik "Vecernjih Novosti" gos.Djilas inteligencija Vam je manja od broja cipela koje nosite.Na zalost.

Radmila

pre 3 godine

Djilasu je vazno da se svaki dan provlaci po medijama zbog izjava i komentara koji nisu istiniti i tacni, a ovog puta je to ocigledno.

Zvoncica

pre 3 godine

Haha Djilas. Ja postavljam pitanje gde živi ovaj čovek?

Mira

pre 3 godine

Djilas koristi svaku priliku da pljuje svoju zemlju, bas pravi "patriota"..

Ivica

pre 3 godine

Ej pa jel to onaj Djilas što ima 2% podrške svoga naroda? Haha

Mitar

pre 3 godine

Ej pa ovom Djilasu je bitno da nešto priča a da li je istina nema veze

Lena

pre 3 godine

Djilas je dno dna srpske opozicije i jeftinih poteza koje pravi da bi ponizio Vucica, a sebe uzdigao. Jedino ne znam da li je svestan da radi upravo suprotno!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija