• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

31.12.2020

11:29

PRISLUŠKUJU ME I MISLIM DA ZNAM KO STOJI IZA TOGA! Vučić: To je direktan POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA - POČINIOCE ČEKA DUGOGODIŠNJA ROBIJA!

Politika

PRISLUŠKUJU ME I MISLIM DA ZNAM KO STOJI IZA TOGA! Vučić: To je direktan POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA - POČINIOCE ČEKA DUGOGODIŠNJA ROBIJA!

Podeli vest

Prisluškuju me i mislim da znam ko stoji iza toga, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić i dodao da je to deo pokušaja nekih da na vlast, mimo izbora, dovedu one koji su svojevremeno uništili zemlju


Predsednik je za TV Pink kazao da su to radile domaće službe, ali da je na nadležnim organima da utvrde koje i da li su povezane sa stranim službama.


- Mislim da znam ko stoji iza toga, ali ne bih da izlazim s tim u javnost. Nadležni organi se tim poslom bave, oni će svoj posao da urade - rekao je Vučić.

On je podsetio da su za prisluškivanje predsednika Republike određene dugogodišnje kazne zatvora, posebno kada se to, ističe, radi iz nadležnih organa bezbednosti države.

- To je direktan pokušaj državnog udara - rekao je Vučić.

Mnogi se ujedinjuju da bi uništili zemlju

Istakao je da ga to prisluškivanje nije uzdrmalo zato što zna da nije u stanju da bilo šta ukrade ili da bilo šta uradi protiv Srbije.

- Međutim, to mi govori kako i na koji način se mnogi ujedinjuju u toj nameri da sruše državu i pokušaju da dovedu na vlast one koji su uništili zemlju - istakao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
minja

pre 3 godine

svi koji pokusavaju drzavni udar u rudnik da rade na drustveno korusni rad

laki

pre 3 godine

Predsedniče, očekujemo da ovo o prisluskivanju bude potvrdjeno hapsenjima. Da se pokaze da je država jaca od neprijatelja Srbine i kriminalaca. Ko god da je umesan, pa cak i strani obaveštajci moraju biti uhapšeni i osudjenj po nasim zakonima. Nikakva izrucenja . Svima treba pokazati zube ko kod da je davao novac i ko god da ga je uzimao.

minja

pre 3 godine

svi koji rade protiv drzave najostrije kazniti presednice

Milena

pre 3 godine

Od samog dolaska na vlast SNS-a, se vodi prljava kampanja od ovih nemoćnih koji su uizgubili poverenje naroda. Na Aleksandra Vučić i njegovu porpdicu od momenta dolaska na vlast kao predsednika Vlade pa sve do dans. To čine ljudi samo iz mržnji i ljubomore. Jer nisu u stanju da prevale preko usta, da Srbija pod njegovim napreduje svakim danom. To narod ceni i poštuje i na svim izborima jasno pokazuju.

Boban

pre 3 godine

Prljavi ostaci proslosti mogu sve da rade ali dzaba im bilo. Postenje, cistota, ljubav prema zemlji i narodu, zelja da Srbija bude najuspesnija zemlja na Balkanu i Evropi je nesto sto oni nikad nece razumeti i sto ce ih uvek ostaviti praznih ruku.

zoran

pre 3 godine

Ne boj se predsedniče..opušteno..Nova Godina.

miki

pre 3 godine

sve ih poslati u rudnik na par godina na drustveno korisni rad presednice

Strahinja Erić

pre 3 godine

policija treba da radi svoj posao i svakog prestupnika treba da privede

Vlajko77

pre 3 godine

Nadam se da ce se kazniti oni koji prisluskuju naseg predsednika !

Teodora

pre 3 godine

Pocinioci ovog protivzakonitok dela , treba da odgovaraju pred licem pravde i zavrse na dugogodisnjoj robiji.

Mily

pre 3 godine

Ko god prisluskuje Vucica, radi to sa ciljem da mu pokvari planove i rezultate koje ostvaruje na drzavnom nivou, sto treba sankcionisati i istrebiti u sto kracem roku!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija