• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2020

22:22

JADNO, JADNIJE, IVAN IVANOVIĆ! Dok se Vučićev otac bori za život zbog korone, voditelj napada predsednika zbog vakcina!

Politika

JADNO, JADNIJE, IVAN IVANOVIĆ! Dok se Vučićev otac bori za život zbog korone, voditelj napada predsednika zbog vakcina!

Podeli vest

Dok se otac predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Anđelko, u bolnici bori za život, Ivan Ivanović i đilasovci na društvenim mrežama napadaju predsednika da je ukrao 187 vakcina

Opozicionari nemaju milosti čak ni u najtežim trenucima za porodicu Vučić. Predsednik proživljava teške trenutke, došao je u porodični dom da bude uz najmilije dok se glava porodice bori za život.

Za to vreme, na društvenim mrežama se raspravlja o vakcinama i optužuju lidera države, uprkos tome što je Srbija prva u regionu dobila i Fajzerovu, ali i rusku vakcinu.

Dokle više?! Da li je ovo ljudski?! Kakav čovek bi ovo uradio?! Hoće li se bar neko izviniti za ovakav potez?!

Ivanoviću, imaš li bar malo obraza?!

Foto: printscreen

Ivanovićev sramni napad na predsednika Srbije

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sonja

pre 3 godine

Ivan Ivanovic je covek bez morala i casti. Nista od njega lepo i pametno necete cuti.

Nemanja

pre 3 godine

Ivan Ivanović je taj tvit napisao 23.12.2020.

dr

pre 3 godine

SMS masinerija je spinovala da je danas napisao kad je stigla vest da je Vucicev otac bolestan tako da zoupotreba je neverovatna a botovi rade za sta su placeni

Mikica

pre 3 godine

Nema veze, uvek moze da se izvuce iz naftalina kad zatreba.

Srbin

pre 3 godine

Ti si onda fan tog picopevca, pa znas. Kad god napisao, te njegove bljuvotine nisu na mestu, odavno.

Teodora

pre 3 godine

Ivanovic je dno od coveka , koje ne treba komentarisati.

Vera

pre 3 godine

Bijedni mali crv. Nula od čovjeka. Kompleksi su čudo.

Ljiljana

pre 3 godine

Ivan Ivanovic je bednik da ni sam nije svestan koliko je bedan!

Ceca

pre 3 godine

O takvim likovima kao sto je Ivanovic je apsurdno uopste sta reci!

Milica

pre 3 godine

Samo čovek bez morala, gnjida od čoveka, iskomplesiran, neobrazovan, antipatičan, čovek koji polazi od toga šta bi on radio da je na mestu predsednika države, može ovako nešto da izjavi, može da okrivi za krađu vakcina.

Nikola

pre 3 godine

Od njega se ništa drugo nije moglo očekivati, jadno da jadnije ne može biti!!!

zoran

pre 3 godine

Konstruišete nešto od ranije što je objavio i ovu situaciju sa ocem AV..da li ste vi normalni? A onda još ovi vaši botovi..stvarno ste go.na. Najveća govna u Srbiji ste vi u Informeru..jebo vam pas mater svima.

dera

pre 3 godine

Nisu to nikakve sale , to je podstrekivanje naroda na ne poverenje u drzavni aparat i na suprotstavljanje odlukama organa vlasti . Vredjanjem i plasiranjem neistina poput kradje vakcina je jos jedan u nizu momenat koji treba da omlovazi drzavu i ukalja ugled sefa drzave , srozati i omalovaziti sve sto vrh drzave izabran od ogromne vecine biraca cini , to je onda i uvreda naroda ! Tuzioc je duzan da reaguje jer su pocinjena brojna krivicna dela .

Slavica

pre 3 godine

Ivan Ivanović samo po ko zna koji put pokazuje svoju bolesnu mržnju prema Vučiću. U trenutku kada se Anđelko Vučić bori za život on se na odvratan način bavi neistinama. To je ono što treba da osude svi novinari, profesionalci i da skokne sa ekrana ovo ruglo novinarske profesije.

TT

pre 3 godine

Potpuno je legitimno kritikovati vlast, pa nisu oni odabrana vrsta Bogova na zemlji vec zaposleni sluzbenici i sluzbi naroda pobogu .. -.-

Aleksandar

pre 3 godine

Roditeljima Aleksandra Vucica zelim brz oporavak. A vama sa ovog govnarskog sajta da vas nikad vise ne cujemo niti vidimo. Da vam se svaki trag izgubi da ne znamo da ste ikada postojali. Bagro, bagro, bagro, bagro, bagro.....

mica

pre 3 godine

A kakve veze ima Vucicev otac sa komentarom?? Gde ste vi nezavisni zalutali. Oslobodite se makar za trenutak nezavisnosti.

mirkana

pre 3 godine

svakim danom taj ljig...c pada sve nize.ni c od coveka. kolika je gledanost njegovih emisija?

Bezimeni

pre 3 godine

Psi laju,vetar duva!Zašto uopšte obraćati pažnju na popušene lule?Ivanović je odavno potrošen,bezidejann.,arogantan,Ko još gleda njegove emisije i sluša njegova lupetanja?

Verka

pre 3 godine

od Ivana Ivanovica?ima li odvtratnijeg stvora?ljigavijeg ne videh.i njega prati onoliko .koliko i Djilasa i mafiju.

Mapko

pre 3 godine

Ivan Ivanovic, lopov ima obraz da nam prica o kradji i ko je sta ukrao, a olos je poznat po svoje lopovske afere, kad prostitutka opozicije nam soli pamet o moralnost, dodje vam da povracate od muke.

Sale

pre 3 godine

Dace Bog da budu dobro. Brz oporavak njima i svim ljudima koji se bore sa virusom.

Dragan

pre 3 godine

ĐUBRE OD ČOVEKA. AKO SE MOŽE REĆI DA LJUDSKO BIĆE.

Rajko

pre 3 godine

Ivan Ivanović je dotakao dno dna, on je čovek bez morala i časti. Ništa od njega lepo i pametno nećemo čuti već samo laži i podlosti.

Olja

pre 3 godine

Nemaju oni ni obraza ni srama. Brz oporavak Vucicevom ocu.

Saradžogla

pre 3 godine

Па,каже ... Све док о'ма објавите Иванове глупости он ће да тера комендију? Да ви подасетим ... Када му и одговорите он вам на то баш утури! Према томе и дабоме НЕ КОМЕНТАРИШИТЕ ШТА ОН ЛАПРДА? ПС.Фора коју сам прочитао ... Ако на излетишту затекнете кесе,флаше и друге отпатке закључиће те ДА ТУ НИЈЕ КРОЧИЛА ЉУДСКА НОГА!

Rajko

pre 3 godine

Ko još gleda, čita, šta Ivan Ivanović ima da kaže. osladile mu se pare ne bira koga i kako udara.

Ivana

pre 3 godine

Tako nijedan vpditelj ne može da se ponaša, on je pun mržnje, samo zlo iz njega izlazi, tako mali a pun otrova.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija