• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/B92

10.01.2021

23:06

ČEDA JOVANOVIĆ U TEŠKOM STANJU! Lekari sumnjaju na dve opasne bolesti!

Politika

ČEDA JOVANOVIĆ U TEŠKOM STANJU! Lekari sumnjaju na dve opasne bolesti!

Podeli vest

Lider LDP Čedomir Jovanović nalazi se na bolničkom lečenju zbog obostrane upale pluća, dok test nije pokazao da je pozitivan na koronavirus

Nezvanično se saznaje iz izvora bliskih Jovanoviću, njegovo zdravstveno stanje je teško i komplikovano i trpi jake bolove.

ČEDA JOVANOVIĆ IMA OBOSTRANU UPALU PLUĆA! Lider LDP ponovo u bolnici, ima JAKE BOLOVE, UZROK SE JOŠ UVEK NE ZNA!

- Lekari sumnjaju na emboliju pluća ili upalu kičmene moždine - navodi izvor, ali napominje da za sada nije utvrđen uzrok tako pogrošanog stanja Jovanovića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Glas razuma

pre 3 godine

Ma kakva upala pluće, kladim se da je u pitanju embolija pluća a to jedino može da se utvrdi pomoću skenera, Zdravstveno stanje Čede Jovanovića je vrlo ozbiljno a mnogi lekari nisu u kadri to da utvrde već nagađaju koje kakve bolesti. Pomoću rengena i EKG.a ne može da se utvrdi embolija pluća!

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Čedo, izdrži i budi pobednik!

Ljubiša

pre 3 godine

Nikad se nisam slagao sa njegovom politikom, ali mi ga je žao, ipak, on je najpotrebniji svojoj deci. Želim mu oporavak, brz, ili spori, nebito, ali samo da se oporavi.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija