• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Bakarec

11.01.2021

09:46

IZLIV PAJTIĆU "DIREKTNO" U MOZAK! Nebojša Bakarec o napadu na Anu Brnabić"

Politika

IZLIV PAJTIĆU "DIREKTNO" U MOZAK! Nebojša Bakarec o napadu na Anu Brnabić"

Podeli vest

Đilasovski portal "Direktno“ je u nepotpisanom prilogu odlučio da izvređa predsednicu Vlade Srbije, Anu Brnabić zbog toga što se usudila da pomene imena Đilasovih kandidata za patrijarha i predsednika Srbije

Mada ni đilasovci nisu baš sigurni ko im je bolji kandidat za patrijarha, lažni vladika Gligorije ili lažna biciklistkinja Marinika Tepić, niti ko je od njih dvoje bolji kandidat za predsednika Srbije? Uz to se dvoume da li su ovo dvoje lažnjaka možda bolji kandidati za gradonačelnika Beograda? Tako je građanin BiH, a državljanin Germanije, stanovnik Diseldorfa i Trebinja, lažni vladika Gligorije projektovan da postane predsednik Srbije, gradonačelnik Beograda, a možda i patrijarh. Кao što je rumunska lepotica, šampionka u biciklizmu, Marinika Tepić, stanovnica Pančeva i Novog Sada, projektovana da postane predsednica Srbije, gradonačelnica Beograda, a možda i patrijarhkinja.

Foto: Tanjug

Bojan Pajtić

I Ana Brnabić se drznula da pomene ime ovo dvoje "velikana“, idealnih kandidata, pa je Đilasov portal odlučio da je dehumanizuje, po ko zna koji put. Odlučili su da kombinuju pristup i način Željka Veselinovića, koji je onomad pozvao na silovanje predsednice vlade, poželevši da je siluje "obdareni Afroamerikanac“, i Bojana Pajtića, zvanog Brioni, čije su uvrede na račun Ane Brnabić, na Tviteru, poslužile kao osnova za maloumni prilog Đilasovog portala pod idiotskim naslovom "Кomentariše Grigorija, a SNS je krije kao polnu bolest".

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Premijerka Srbije Ana Brnabić

 

Sam Brioni Pajtić je na Tviteru imao crevni izliv u mozak pa je odlučio da proba da nadmaši svog bivšeg savetnika u vladi Vojvodine, Željka Veselinovića, grubo uvredivši jednu čestitu ženu, tako što ju je nazvao polnom bolešću SNS. Zbog čega Pajtić žene doživljava kao polne bolesti teško je reći, ali verovatno je proradila podsvest? Naime, na Brionima, svojevremeno, Pajtić je opštio sa muflonima, pa je zaradio niz polnih bolesti, koje je naravno krio svaki dan, a naročito pred izbore koje je neslavno izgubio. Hteo je Pajtić i da insinuira i da vređa Anu Brnabić i po osnovu seksualne orijentacije, jer čemu drugo služi pominjanje gluposti da se SNS navodno stidi Ane Brnabić. Opšte je poznato da je istina upravo obrnuta. SNS se silno ponosi gospođom Anom Brnabić, zbog čega je i primljena u članstvo SNS, i dva puta birana za predsednicu vlade. I to SNS nikada ne krije. Gonoreja Pajtić je urnisao Vojvodinu uzduž i popreko dok je njom vladao. Кao dokazana štetočina, parazit i polna bolest, uspeo je i da kao čelnik DS, tu stranku podvede Đilasu u dužničko ropstvo. Dvanaest godina je Pajtićev sifilis nagrizao Vojvodinu.

Za ove četiri godine na čelu Vlade Srbije, Ana Brnabić je pokazala da je sposobna, dorasla, dostojna, vredna, pristojna, skromna i uravnotežena osoba. Pokazalo se da nije „fikus“, već LIČNOST čvrstog karaktera. Pored toga što nikada nije krila svoje opredeljenje, nije ga ni isticala. Sve u svemu, Ana Brnabić je za sve građane Srbije učinila više dobrog nego bilo koja žena u istoriji Srbije - svojim jakim karakterom, pristojnim i nenametljivim ponašanjem i pozitivnom ličnošću. Upravo je ona kao Vučićevo otkrovenje, doprinela poboljšanju sveukupnih odnosa u našem društvu, toleranciji i razumevanju.

Na kraju citiram fragmente stihova čuvene pesnikinje Maje Anđelu iz poeme „I dalje se uzdižem“, koji se sasvim lepo odnose na Anu Brnabić. "Možete je upisati u istoriju vašim gorkim, izvrnutim lažima, ona hoda kao da ima bunare nafte koji izviru u dnevnoj sobi. Želeli ste da je vidite slomljenu? Pognute glave i spuštenih očiju? Možete je streljati svojim izvrnutim rečima, možete je seći očima, možete je ubiti svojom mržnjom…I dalje će se, kao vazduh, uzdizati. U svitanje čudesno vedro, uzdiže se, noseći darove predaka, Ona je san i nada prezrenih. Uzdiže se. Uzdiže. Uzdiže“. Živela Srbija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 3 godine

Ono polna bolest, ha ha ha ha ha ha... Pajtića za predsednika, na najbolji način je definisao Onu

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija