• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.01.2021

13:48

VULIN I REBIĆ OBIŠLI POLICIJSKU UPRAVU U KRAGUJEVCU! Srbija nikada više neće biti zemlja u kojoj tajkuni i kriminalci imaju uporište i zaštitu u državnim organima

Politika

VULIN I REBIĆ OBIŠLI POLICIJSKU UPRAVU U KRAGUJEVCU! Srbija nikada više neće biti zemlja u kojoj tajkuni i kriminalci imaju uporište i zaštitu u državnim organima

Podeli vest

Ministar Vulin sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao je Policijsku upravu u Kragujevcu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas u Kragujevcu da   bezbednost na ulicama i osećaj sigurnosti kod građana moraju biti imperativ u radu policije.
 

Ministar Vulin, koji je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao Policijsku upravu u Kragujevcu, sa načelnikom uprave i rukovodiocima razgovarao je o rezultatima koji su ostvareni u prethodnom periodu i o merama koje treba preduzeti kako bi policija bila još efikasnija.

Foto: MUP Srbije

Aleksandar Vulin

Ministar je istakao da borba protiv opšteg kriminala, kojim su najvećim delom građani pogođeni mora biti svakodnevna i intenzivna.
 
- Policija se mora odlučno suprotstaviti svakom razbojniku, narko-dileru, nasilniku, najsitnijem lopovu. Ne postoji sitno krivično delo, svako onaj ko je naneo zlo našem građaninu, bio on i najsitniji džeparoš, mora biti sankcionisan. To je naš posao, da štitimo građane i očuvamo mir i  stabilnost -
istakao je ministar Vulin.   
 
Prema njegovim rečima, borba protiv organizovanog kriminala je borba za budućnost naše zemlje.

- Zemlja u kojoj cveta organizovani kriminal je zemlja u kojoj su građani siromašni. Srbija nikada više, kao u nekim ranijim vremenima, neće biti zemlja u kojoj tajkuni i kriminalci imaju uporište i zaštitu u državnim organima. Svi oni koji su se ogrešili o zakon, ma ko oni bili, biće uhapšeni i procesuirani - naglasio je ministar Vulin.

Foto: MUP Srbije

Aleksandar Vulin

Na sastanku su razmatrani i uslovi rada i opremljenost policijskih uprava, a ministar Vulin je ukazao da će MUP nastaviti ulaganja u jačanje kapaciteta policije i razvijanje savremenog sistema bezbednosti.
 
Po dolasku u Policijsku upravu Kragujevac, ministar Vulin položio je cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima policije, poručivši da njihova žrtva nikada neće biti zaboravljena i da će država nastaviti da brine o njihovim porodicama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija