• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.01.2021

13:04

BRNABIĆ ZA UVOĐENJE SEKSUALNOG OBRAZOVANJA U ŠKOLE! Razmotrićemo predlog na sednici Vlade Srbije!

Politika

BRNABIĆ ZA UVOĐENJE SEKSUALNOG OBRAZOVANJA U ŠKOLE! Razmotrićemo predlog na sednici Vlade Srbije!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da uvođenje seksualnog obrazovanja u škole deluje kao dobra ideja, ali da o tom pitanju treba poslušati struku

Ona je tako odgovorila na pitanje novinara da li se u cilju sprečavanja nasilja prema ženama, razmišlja i o uvođenju seksualnog nasilja i da li postoji volja za to.

Foto: Aleksandar Jovanović

Slučaj Milene Radulović digao Srbiju na noge

- Meni to deluje kao jako dobra ideja, ali treba da pitamo one koji su stručni i koji to mogu da u potpunosti sagledaju i da njihove predloge razmotrimo na Vladi Srbije. Sta lično mislim u demokratskom društvu nema toliku težinu, ja sam predsednica vlade, ali mislim da treba da slušamo struku - rekla je Brnabić novinarima u Skupštii Srbije gde je učestvovala na konferenciji Ženske palrlamentarne mreže "Hrabrost je ženskog roda".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Denny

pre 3 godine

D auvedemo , nego sta! Jos da ih ucimo da je "normalno" iamti seks sa istim polom, bas super.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija