• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2021

11:05

ŽUTI TAJKUN ĐILAS JE POSLEDNJI KOJI IMA PRAVO DA GOVORI O NEOFARŠIZMU U SRBIJI! Orlić: Njegova malobrojna rulja danas imitira hitlerovske SA odrede!

Politika

ŽUTI TAJKUN ĐILAS JE POSLEDNJI KOJI IMA PRAVO DA GOVORI O NEOFARŠIZMU U SRBIJI! Orlić: Njegova malobrojna rulja danas imitira hitlerovske SA odrede!

Podeli vest

Žuti tajkun Dragan Đilas je poslednji koji ima pravo da govori o uvođenju neofašizma u Srbiji. On je taj koji je na velika vrata uveo klasične fašističke metode na političku scenu u našoj zemlji, niko drugi. Njegove su horde razbijale vrata RTS, prebijale novinare, premlaćivale narodne poslanike na ulazu u Narodnu skupštinu, a u samu Skupštinu provaljivale i gađale upaljenim bakljama u nameri da je zapale. Đilasova malobrojna rulja danas imitira hitlerovske SA odrede i njihove metode "rada", nikome drugom ništa slično ne pada na pamet, izjavio je Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke

Poslednji je i koji ima pravo da govori o bilo kakvoj kriminalizaciji, sve dok se sam ponosno fotografiše sa osuđenim dilerima i okorelim kriminalcima, u čijem društvu neskriveno uživa i promoviše ih kao svoje političke saradnike. Po sistemu: s kim si – takav si.

A tek o pljački, korupciji i stotinama miliona evra žuti tajkun Đilas nema prava ni da zucne. On se lično postarao da i Beograd i Srbija, u vreme dok je on bio na vlasti, budu temeljno opljačkani. Njegove su firme prihodovale za to vreme na stotine miliona evra, a njega lično saradnici javno optužuju za korupciju i kriminal najgore vrste. Između ostalih, i njegovi verni jurišnici iz "Dveri", vatreni obožavaoci Dimitrija Ljotića i kvislinških odreda koji su učestvovali u streljanju đaka u ovoj zemlji. To su Đilasove uzdanice, ujedno svedoci njegovog lopovluka, ali i prava slika njegovog odnosa prema fašizmu. Opet, po sistemu: s kim si – takav si.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Iva

pre 3 godine

Slažem se da je Đilas poslednji koji treba da govori!! Svi smo svedoci njegovog mandata i time je sve jasno!

Pera Savic

pre 3 godine

Tajkun Djilas nekom drzi predavanje o neofasizmu,strasno.

Kole

pre 3 godine

I gore od toga @Pero čovek živi u prošlosti. On je bruka najveća.

Milica Milicic

pre 3 godine

Znamo da su Djilasovci destruktivni i nasilni i da su naneli stetu Srbiji.

Romanija

pre 3 godine

Milica Milicic: Ma daleko im bila lepa kuća.

Ana

pre 3 godine

Tajkun Djilas je pokazao svoje pravo lice i dokazao takav pristup fašizma sa njegove strane, tako da samo on nemoj da govori o tome.

Andjela

pre 3 godine

Pa Djilas najbolje zna šta je fašizam i takav pristup vladanja. Verovatno pokušava da drži predavanja o tome.

Zoran v

pre 3 godine

Prodao bi Djilas sve za vlast,zemlju,dusu,narod...Saradjivao bi i sa Hitlerom za mrvu vlasti

Mrvica

pre 3 godine

Zato ce i proci kao ss odredi,i njegovi ljudi ce kad tad pred sud

Glasinac

pre 3 godine

Mrvica: Ne treba njemu bolji sud od građana. Oni mu više nikada neće dati poverenje.

dd

pre 3 godine

Strasno sto djilas nalazi pravo da bilo sta komentarise

ds

pre 3 godine

Sticem utiska da djilas toliko mrzi srbiju da je to strasno

23

pre 3 godine

Djilasu jos hvali hitler jugend i da buede komplenta licnost

Marija

pre 3 godine

Tajkun Dragan Đilas je poslednji koji ima pravo da govori o uvođenju neofašizma u Srbiji, zajedno sa svojim pristalicama iz redova Dveri.

Sara

pre 3 godine

Nema predstavu tezine svojih reci. Ovo su jako velike optuzbe .

Cakana

pre 3 godine

Đilas je taj koji je pretio izlaskom na ulicu i neredima, on propagira nasilje i huliganstvo, tako da su komentari suvisni.

Marija

pre 3 godine

Kad ne znas sta ces - opleti po Vucicu. Mislim da opozicija ne zna koja joj je uloga u politickom i drustvenom zivotu i da im je neophodan neko strucan da im pojasni, kad vec nisu ucili to u skolama kojima se hvala na sva zvona.

Mily

pre 3 godine

Srbiju je Djilas kostao 619 miliona evra, tako da bi mu bolje bilo da ucuti i ne blamira se vise! Nikad cenjeniji i postovaniji nismo bili no sad, zahvaljujuci Vucicu i njegovoj odgovornoj spoljnoj politici koju vodi vec devet godina.

Dejo

pre 3 godine

Šta očekivati od žutog tajkuna kakav je Dragan Đilas, mislim on je po meni preterao i prevršio svaki meru. Taj čovek je nula od čoveka. Sav novac koji je uzeo od nas građana vratiće i sa kamatom. Treba da se stidi svega.

Kole

pre 3 godine

Nema većeg lažova i preveranta od Dragana Đilasa.

Slavica

pre 3 godine

Djilasa treba iskljuciti iz politickog zivota. Ovog puta je uspeo da nadmasi granicu svoje gluposti i neznanja.

Saradžogla

pre 3 godine

Орлићу,није више актуелно оно ЈЕБО ТЕ ЂИЛАС ДА ТЕ ЈЕБО!Брукаш нашу странку СНС и лабрташ једно исто па исто.Ало,бре,дасо нама је наклоњена једва четвртина гласача!Ма,мени није то што лупеташ једно исто него јебо те она ко твоја лупетања штампа.Ја црвеним пред мојим мештанима београдског села што канализација није ни у цртежима?Од моје бројне фамилије као и моје супруге једино сам ја члан СНС!Знаш ли шта слушам шта ми спочитавају на породичном скупу!Дођи код моје супруге и реци јој само - ВУЧИЋ!Ојадила би те батинама!Шта мислиш зашто а жена је изузетно образована.

XXL

pre 3 godine

Bravo prijatelju (stari komentatoru) i meni dođe da vratim onu sivu karticu članstva što na poleđini ima odštampan prepoznatljiv potpis. Namerno neću da navedem čije stranke je kartica baš zbog ovakvih - nismo isti.

Mirjana

pre 3 godine

Djilas ima problem koji se ne leči! On bi da se zavadimo sa svima. Ne ide to tako. Predsednik vodi Srbiju u dobrom pravcu, nećemo se vraćati nazad.

miraristic91

pre 3 godine

Djilas je najmanje pogodna ličnost koja sme govoriti o ovoj temi. Pa nije nam svraka popila mozak da se ne sećamo sta smo sve doživeli u ne tako davnoj prošlosti!

Ana

pre 3 godine

Dragana Djilasa rezim je naneo stetu drzavi,narodu ,generacijama,tako da je on poslednji koji bilo sta treba da komentarise.

Anastasija

pre 3 godine

Điki bi se ponovo latio Sablje iz 2003. dok setno razmišlja o: podzemnim, kontejnerima, Luci Beograd, Busplusu, SAP sistemu... i proneverenim milijardama eura.

Anastasija

pre 3 godine

Đilas tajkun...Ko o čemu, kurva o poštenju!

Coa

pre 3 godine

Bili smo svedoci Djilasove vlasti, dogodilo se - ne povratilo se !!

bilja

pre 3 godine

Djilas je poslednji koji ima pravo da govori o neofasizmu.On j taj koji je ,dok je bio na vlasti Srbiju i Beograd temejno opljackao i unazadio.

aco

pre 3 godine

Znamo svi kakvu Srbiju Djilas zeli da vidi!Vase vreme je davno proslo i ne ponovilo se vise!!!

minja

pre 3 godine

gospodin djilas i njegova politika su zavrsili tamo gde pripadaju u kanti za smece

Sara

pre 3 godine

Lepo ste rekli, oni su samo obična rulja koja zna se gde zhavrsi.

Mirko

pre 3 godine

Djilas i njegova mala plaćena grupa ljudi, ne mogu ništa Vučiću jer on ima celu Srbiju iza sebe.

Dragana

pre 3 godine

Djilas spada u grupu drugosrbijanaca koji bi zemlju prodali za ličnu korist.

minja1986

pre 3 godine

Djilas se drzi one narodne Ja reko ja poreko

Nikola

pre 3 godine

Đilas je uništio i unazadio Beograd kolko je god mogao, a sad to isto želi i sa celom zemljom.

Bane

pre 3 godine

Pokazali su đilasovci njihove metode tokom nereda..

Marko

pre 3 godine

Djilas je olicenje svega sto nije ljudsko i ispravno.

Mara

pre 3 godine

Djilas je sramota za srpski rod i olicenje fasizma,bahatisti i neprofesionalnisti.

Milos

pre 3 godine

On je jedna velika sramota koja hoda nasom sada prelepom zemljom i siri negativnu energiju.

Vlada

pre 3 godine

Ko vise shvata za ozbiljno ovog zutog tajkuna.

Era

pre 3 godine

Svi smo svedoci Djilasovog rezima u Srbiji. Mislim da vise nema pravo na ikakve price.

Ana

pre 3 godine

Ovo je covek koji poslednji ima pravo da govori o moralu, zakonu i postenju!

Maja

pre 3 godine

Djilas nema pravo da se oglašava! On je velika sramota!

Mila

pre 3 godine

Covek koji je ojadio srpske porodice i ostavio na ulici veliki broj gradjana srbije ima pravo da prica o moralu. Sramno.

Jovana

pre 3 godine

Sramno je čuti danas reči gospodina Đilasa. Gospodina koji je našu zemlju doveo do ruba propasti. Uništio nam je privredu, zdravstvo, školstvo, ostavi prazne budžetske kase. Upravo on danas daje sebi za pravo da komentariše nešto. Treba da ga je stid. Nekada je bolje ćuteti kada nemate šta pametno reći.

Tijana

pre 3 godine

Tajkun Djilas je pokazao svoje pravo lice i dokazao takav pristup fasizma sa njegove strane,tako da samo on nemoj da govori o tome.

Janko

pre 3 godine

Juris botova u pljuvanju svakoga ko nije na liniji sns a pitam koja je to p.cka mogla da rodi ovakvog skota kao ovaj Orlicili vas vlasnika Vucicevica?

Tina

pre 3 godine

Djilas je poslednji koji treba bilo sta da kaze. On je bruka i sramota.

Petra

pre 3 godine

potpuno suluda i neprimerena izjava i poredjenje Djilasa,zaboravlja konstantno pozivanje na bojkot a ne ucesce na izborima ,ulicne nerede urusavanje ugleda zemlje i slanje jedne sramne slike u svet,divljanje u vreme najveceg zamaha epidemije virusa corone,svakodnevno reziranje afera protiv celnika drzave i ostalih clanova drzavne vlasti

Dama bez blama

pre 3 godine

Djilas je pokazao upadom na rts da fura te fasisoidne ideje, tako da on nije bas reprezentativan da prica o fasizmu, sem da ga objasnjava kao poznavalac i ljubitelj.

Mile Bambus

pre 3 godine

Boskic, njegov ortak je teski fasista. Vredjaju inteligenciju gradjanima sa licemerjem oko te teme, jer su oni pravi pokazatelj kako se ponasaju fasisti.

Zaklina Bejbe

pre 3 godine

Smara vise i taj Djilas. Nije presao cenzus nigde, a ima prostor kao da je monarh u drzavi bre, bas me nervira to.

Jovana

pre 3 godine

Đilas ne bi trebalo da govori ništa, narod odlično pamti sve vreme njegovog mandata!

Anna

pre 3 godine

Djilas nekom da drži predavanje?! Ima li taj čovek malo nečega u glavi?!

Anna

pre 3 godine

Samo Djilas neka cuti, on je poslednji čovek na planeti koji ima bilo šta da kaže u vezi ovoga! Samo pokazuje da posle svega ima obraz kao djon!

Anna

pre 3 godine

Samo neka cuti! Svi smo svedoci njegovog mandata i time je sve jasno!

Anna

pre 3 godine

Nikad cenjeniji i postovaniji nismo bili no sad! Tako da ke najbolje ostaviti Djikija u zaborav!

Ana

pre 3 godine

Djilas nekom drzi slovo, a nema pravo glasa. On je taj koji je drzavu doveo na ivicu propasti, opljackao, a sada mu smeta sto je Vucic uspesan u vodjenju drzave.

Sanja

pre 3 godine

Nema pravo da govori o bilo cemu, sve je pokazao!!!

Cvetko

pre 3 godine

Svako dobronameran i posten bi se radovao podrsci i uspesima nase drzave ali svaki zajednicki uspeh nase nacije za pristalice zutih oligarha je neuspeh jer je njihova jedina vodilja licna omrazenost prema predsedniku i prilika da se docepaju vlasti kako bi nastavili kradju i pljacku kao nekada

Mila

pre 3 godine

Uvek su gori pričali o boljima, pa tako i Đilas.

Anna

pre 3 godine

Njemu bi najbolje bilo da već jednom shvati da nema podršku građana.

Jovanovic Sasa

pre 3 godine

on treba da se pokrije usima i da cuti

Sanja

pre 3 godine

Djilas je najmanje dostojan da govori o postojanju takozvanog neofasizma u Srbiji,pa kako onda nazuva metode upada u parlament Srbije,ispade i neprimereno ponasanja izlazak na ulice u vreme epidemije,slikanje i druzenje sa pripadnicima kriminalnig klanova.

Ljiljans

pre 3 godine

Đilas bi trebao da poseti doktora,ljubomora je velika bolest koja se teško leči,a kasnije prelazi u paranoju!

Gigo

pre 3 godine

Đilas je prvi uveo fašizam u Srbiju! Čovek se ne miri sa porazom!

Lika

pre 3 godine

Sramota je da se ovaj čovek naziva građaninom naše zemlje koja je baštinik antifašizma. Valjda bi političar koji pretenduje (doduše vrlo neuspešno) na vlast trebao da bude spretniji u izboru reči. Ovako samo ispada neozbiljan, naši ljudi mu se smeju, a on bruka Srbiju pred Evropom i pred svetom.

Miki

pre 3 godine

Covek uvek sudi na osnovu sebe, tako i Djilas, kad pogleda malo unazad u svoju proslost sta je sve radio, mora da mu se prividjaju razne situacije pa pokusava da ih poveze sa nekim trenutnim dogadjajima

Lika

pre 3 godine

Stvarno je neodgovorno da neko u zemlji Srbiji, a naročito g. Dragan Đilas, govori o fašizmu, a kamoli o neofašizmu. Naša zemlja je dovoljno propatila u prošlosti da bi se Đilas razbacivao sa tim terminima.

Jasna

pre 3 godine

Djilas je poslednji koji ima pravo da govori o bilo cemu u Srbiji, a ne samo o neofasizmu..

Filip

pre 3 godine

Đilas je taj koji promoviše nasilje i mržnju. Zato treba da ga bude sramota da priča o neofašizmu.

caca

pre 3 godine

Kao i uvek Đilas priča samo da bi nešto rekao,a na kraju sam sebe demantuje!Sve to radi da bi išao protiv predsednika i države, a na kraju uvek ispadne lažov!

Cile

pre 3 godine

Đilas je inicijator fašističkih ispada na protestima. Oavkvim izjavama samo pokušava da nanese štetu Srbiji.

Vidak

pre 3 godine

Đilas je preterao. On je taj koji zagovoara neofašizam što se pookazalo na raznoraznim protestima.

Milja

pre 3 godine

Najveca bruka u Srbiji prica i drzi predavanja o postenju i izdaji. A ne vidi sebe i to da je on najveca izdaja koja je ovu zemlju dovela do bezdana i sada hoce tu istu zemlju da uzme u ruke i rasturi na parcice

Jelica

pre 3 godine

Djilas ne zeli da vodi ovu drzavu, on zeli da vlada njome da bude vladar i da mu svi mi budemo pokorni i ponizni

Marina

pre 3 godine

Slažem se da je Đilas poslednji koji treba da govori!! Svi smo svedoci njegovog mandata i time je sve jasno!

Dejan

pre 3 godine

Vladimir Orlić je potpuno u pravu sve lepo rekao. Narod odavno zna ko je i šta je Dragan Djilas, Neka pre svega objasni pod čijom zastavom su Beogradom nošena vešala, motorne testere, pozivanje na logore i silovanja.Nema te vode koja ga može oprati od gadosti.

Jana

pre 3 godine

Mislim da narod hoce nova lica opozicije, ovi do sada su toliko puni repova da im se ne moze pohvatati kraj.

Milja R

pre 3 godine

Đilas što je znao to je i pokazao, a šta je pokazao to smo dobro videli i još bolje osetili.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija