• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Marković

02.02.2021

14:35

SPREMAN SAM ZA DVOBOJ, AL' AKO DOĐEŠ BEZ BATALJONA POLICIJE! Šešelj odgovorio Čanku: ZOVEŠ ME NA OBRAČUN, JER ZNAŠ DA SI ZAŠTIĆEN!

Politika

SPREMAN SAM ZA DVOBOJ, AL' AKO DOĐEŠ BEZ BATALJONA POLICIJE! Šešelj odgovorio Čanku: ZOVEŠ ME NA OBRAČUN, JER ZNAŠ DA SI ZAŠTIĆEN!

Podeli vest

Predsednik SRS Vojislav Šešelj oglasio se nakon što ga je predsednik LSV Nenad Čanak u jutarnjem programu kod Milomira Marića na TV Hepi pozvao na dvoboj

Odgovarajući na provokaciju Nenada Čanka da "uzme pištolj i dođe kako bi rešili stvari jednog za svagda", Šešelj za Informer kaže da je spreman na dvoboj, ali samo u slučaju da se Čanak odrekne policijskog obezbeđenja.

- Kada god sam ga video negde, čuva ga bataljon policije. Tako da je njegov poziv na dvoboj glupost, jer zna da je zaštićen. Ipak, ako ga negde vidite bez zaštite bataljona policije, ja ću doći, samo mi javite čim ga vidite! Da nema toliku policijsku i državnu zaštitu, pitanje je šta bi s njim bilo, jer se mnogima zamerio - ističe Šešelj za Informer, dodajući da je Čanak 'režimski provokator'.

- Još devedesetih godina radio je za Udbu, koja ga je plaćala 300 maraka u to vreme. Osnovni zadatak mu je bio da ogadi narodu vojvođansko autonomaštvo. Sada radi za režim, kao i Čedomir Jovanović i Zoran Ostojić. Kad god me pozovu na 'Pink' ili 'Hepi', mogu da očekujem i nekoga od njih trojice, budući da naprednjaci ne smeju da mi izađu na duel - naglašava Šešelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 3 godine

Čanak 'režimski provokator'. - duhovit je ovaj Šešelj..još kad bi rekao za koga on radi, pa da napiše i knjigu o sebi..

sokan

pre 3 godine

E sada mup neka njima oduzme oružje koje imaju u posedu , pošto obojica javno prete

dragan

pre 3 godine

jednom je neko rekao...srbija je puna budala..istinai sad stavljate ova 2 matora muflona na naslovne strane,njima bi trebalo oduzeti pravo da se bave politikom a za to ima dosta razloga..znam da ovo necete objaviti...ali bar cete procitati vi koji nas zamarate glupostima

maks

pre 3 godine

Zašto Hrvat Vojislav uporno izgjegava sučeljavanje sa USTAŠKIM generalom Antom Prkačinom ??? Valjda zato jer Prkačin brani Hrvatsku istinu, a Vojislav srpske laži. A to je NEMOGUČA misija.

Domačin ovdašnji

pre 3 godine

Najozbiljnije,hitno skloniti Marića jer je sve ovo njegovo maslo.Čovek je pobrkao zbilju i realiti-e.Prevršio je svaku meru u trci za gledanošću i"rejtingom"!!!

Milan63

pre 3 godine

Ovo je još jedna, po meni, glupava Čankova predstava za narod. Pištoljdžija Čanak izaziva Šeselja na obračun kod O.K. korala. Smejurija, s obzirom da se Čanak podupire štapom.

englezii

pre 3 godine

gospodine Vojvodo posaljite nekoga neka zgazi gnjidu al da ne omane k'o onaj predhodnik pa nam jos tu sepesa kao kakav mucenik a on ovamo ortodoksni ustasa kao i ante starcevic ! pas mu mater jebo ustasku !

Rodoljub

pre 3 godine

Очигледно корона нестаје па отпочиње друга представа за плебс.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila podršku 169.195 glasača, a Pendarovski 69.710 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija