• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2021

16:45

NE PADA SNEG DA POKRIJE BREG, VEĆ DA SVAKA ZVERKA POKAŽE SVOJ TRAG! Vesić: Vuk Jeremić je toliko zla naneo Srbiji da je neshvatljivo da ima obraza da bilo kome drži lekcije!

Politika

NE PADA SNEG DA POKRIJE BREG, VEĆ DA SVAKA ZVERKA POKAŽE SVOJ TRAG! Vesić: Vuk Jeremić je toliko zla naneo Srbiji da je neshvatljivo da ima obraza da bilo kome drži lekcije!

Podeli vest

Za vreme mandata Vuka Jeremića kao ministra spoljnih poslova Srbije, lažna država Kosovo proglasila je nazavisnost, a naša zemlja je trajno izgubila svoje preogovaračke pozicije za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Republike Srbije, kaže Goran Vesić

- Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag... Ovaj čovek, Vuk Jeremić, toliko je naneo zla Srbiji da je neshvatljivo da ima obraza da bilo kome drži lekcije. 

Na inicijativu Vuka Jeremića, Međunarodni sud pravde u Hagu, za koji se znalo da ne odlučuje pristrasno, doneo je mišljenje kojim je utvrđeno da jednostranom secesijom lažne države Kosovo nije prekršeno međunarodno pravo. Vuk Jeremić i sud u Hagu dali su legitimitet rasprčavanju teritorije Srbije. Niko ne može da me ubedi da Vuk Jeremić već tada, kada je podnosio tu suludu inicijativu, nije znao kakvu će odluku doneti sud u Hagu, čija je jedina agenda satanizacija Srba i Srbije. Tog trenutka, Vuk Jeremić je sklopio pakt sa teroristima Tačijem i Haradinajem. 

Iste godine, 2010, ovaj čovek je ponizio Srbiju u Ujedinjenim nacijama, kada je dozvolio da preko noći bude prekrojena, a sutradan usvojena, rezolucija kojom su pregovori o Kosovu iz Ujedinjenih nacija, gde smo imali principijelnu podršku Rusije i Kine, prenešeni u nadležnost Brisela koji se od početka nedvosmisleno zalaže za priznanje nezavisnosti lažne države Kosovo. Iz Rezolucije koju je predložio Beograd, pod "pritiskom" Brisela koji je izvršen na Jeremića, izbačen je deo teksta o jednostranoj secesiji, a iz preambule uklonjena Rezolucija 1244 kao kamen međaš odbrane teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije. Jeremić je ponovo bio "kukavičje jaje" šiptarskih terorista.

Tadašnji predsednik Srbije Boris Tadić, pozvao je Jeremića da zbog ovog čina veleizdaje podnese ostavku, ali Jeremiću je očigledno bila draža ministarska fotelja od Kosova i Srbije. Šta reći o čoveku, kojeg se javno odrekao čak i njegov bivši razredni starešina. 

Sledeći čin izdaje usledio je kada je 2011. godine, po scenariju Vuka Jeremića i Hašima Tačija, uspostavljena faktička granica između Srbije i naše južne pokrajine na Jarinju i Brnjaku. Taj sporazum verifikovao je Borko Stefanović po direktnom nalogu Vuka Jeremića. 

S druge strane, Vuku Jeremiću, tom ljudskom kameleonu, nije smetalo da 2016. hvali Vučića kada mu je bila potrebna njegova podrška na izborima za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija. Tada je Vučić bio "najbolji", a onda, kada Vučić, normalno, nije podržao tog izdajnika, on je postao "najgori". Ova osobina, da menjaš mišljenje kako vetar duva, odlika je najnižeg soja ljudi, spremnih na svakakve laži i prevare, samo da bi ostvarili svoje bolesne ambicije. 

Naravno, veleizdaja i prodaja nacionalnih interesa, unosan je posao. Jeremić danas živi kao jedan od najbogatijih ljudi u Beogradu. Njegovoj nevladinoj organizaciji CIRSD, prethodnih godina, uplaćeno je više od 7.5 miliona evra iz inostranstva. Najveći deo tog novca, uplatio je njegov partner i finansijer Patrik Ho, koji je, gle čuda, osuđen na tri godine zatvora pred sudom u Njujorku zbog davanja mita državnim funkcionerima. Zaključite sami kakva je veza između izdaje Kosova i miliona evra koje je Vuk Jeremić dobio od osuđenog kriminalca Patrika Hoa? I da li stan na Vračaru u kojem živi Jeremić ima veze sa tim što je udario pečat na samoproglašenu nezavisnost lažne države Kosovo - napisao je Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djura

pre 3 godine

Pripada ekipi koja je jedina u svetu prodala svog predsednika generala, (ujedno svoje vojnike)tom coveku i njegovoj ekipi treba zabraniti da se bave politikom i oterati ih na sud

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17