• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2021

17:30

EVO ŠTA JE PUTIN PORUČIO VUČIĆU! Njegove reči o Kosmetu stigle i do UN!

Politika

EVO ŠTA JE PUTIN PORUČIO VUČIĆU! Njegove reči o Kosmetu stigle i do UN!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin preneo je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da se Rusija zalaže za nalazak "uravnoteženog rešenja" za kosovsko pitanje, a koje treba da odobri i Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija, saopšteno je danas Moskvi

- Ruska strana potvrdila je svoj principijalan stav o nalaženju uravnoteženog rešenja koje bi trebalo da odobri Savet bezbednosti UN - navodi se u saopštenju Kremlja, objavljenom nakon telefonskog razgovora dvojice lidera.

Kako se dodaje, Vučić je obavestio Putina o svojoj proceni situacije u vezi sa rešenjem kosovskog pitanja, u skladu sa kontaktima koje je imao sa stranim partnerima, prenosi TAS S.

U saopštenju Kremlja napominje se da Srbija može da računa na podršku Rusije u rešavanju ovog, kao i drugih ključnih pitanja.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stefan

pre 3 godine

Odnosi Srbije i Rusije su najbolji u istoriji zahvaljujuci bliskom licnom odnosu predsednika Srbije Aleksandra Vucica i predsednika Rusije Vladimira Putina.

Romanija

pre 3 godine

Stefan: Da smo imali ovakve odnose sa Rusijom krajem prošlog veka, pitanje da li bi se neko 1999. godine usudio da je bombarduje.

Luka

pre 3 godine

Odnosi Srbije i Rusije razvijaju se na najbolji nacin i to potvrdjuje Putin, u cijem je fokusu bilateralna saradnja, situacija u regionu i pitanje Kosova i Metohije, kao i kljucne medjunarodne teme.

Marko

pre 3 godine

Rusija podrzava predsednika Vucica na izgradnji konstruktivnih i dobrosusedskih odnosa sa svim zemljama Balkana i da pozitivno ocenjuje napore Beograda na odrzavanju mira i stabilnosti u vaznom delu evropskog kontinenta.

Sofija

pre 3 godine

Врло је важно да имамо тако моћног савезника који ће нас подржати да решимо питање КИМ

Ksenci

pre 3 godine

Predsdnik se lavovski bori za svaku novu dozu vakcine!

Ksenci

pre 3 godine

Od velikog značaja za našu zemlju je bitna vojnotehnička podrška od Rusije.

Ksenci

pre 3 godine

Rusija je uvek bila iskren prijatelj našoj zemlji

Ksenci

pre 3 godine

Cekam da stigne veca kolicina vakcina Sputnik, pa da se vakcinisem, najvise verujem ruskoj vakcini

Maja K

pre 3 godine

Jako je bitno da se cuje stav Rusije i u UN. Da se zna da nismo sami i da ne mogu da se igraju kako bi mnogi zeleli. Podrska Rusije nam je jako vazna.

Ivana

pre 3 godine

Putin je dao podršku Vučiću da se bori za teritorijalni integritet i suverenitet naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za našu državu i njene građane.

Ana

pre 3 godine

Drago mi je sto je sa nama Rusija i u dobru i u zlu.

maki_j89

pre 3 godine

Vucic je pravi lider i veliki kosmopolita. Odusevljava me to sto sa svima odrzava dobre odnose

Perica Savic

pre 3 godine

Rusija je uvek bila saveznik nasoj zemlji.

Ljilja

pre 3 godine

Vrlo lepe vesti,podrška Srbiji stiže sa svih strana,dijalog se mora nastaviti,više ni Priština ne može da radi šta hoće,kao do sada!

Kiko

pre 3 godine

Predsednik Putin voli da se distancira,sad kad je čuo da Francuska pruža podršku Srbiji,i Putin je pruža,ali sve u dogovoru sa EU!

Sale

pre 3 godine

Rusi su uvek tu da nam pruže pomoć bili koje vrste.

Rale

pre 3 godine

Rusija se pokazala kao iskreni prijatelj Srbiji. To treba ceniti i postovati.

Glasinac

pre 3 godine

star: Dok je Rusije i Kine, Srbiji neće manjkati vakcine.

Milja R

pre 3 godine

Putin je prenio Vučiću da će Rusija pomoći oko rešenja pitanja Kosova i to treba pozdraviti.

Perica

pre 3 godine

Putin zajedno sa Srbijom brani nasu svetu zemlju.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17