• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2021

09:42

SRBIJA JE OZBILJNA DRŽAVA I više nikada neće dozvoliti DA SE U NJOJ STVORI NOVI ZEMUNSKI KLAN! /VIDEO/

Politika

SRBIJA JE OZBILJNA DRŽAVA I više nikada neće dozvoliti DA SE U NJOJ STVORI NOVI ZEMUNSKI KLAN! /VIDEO/

Podeli vest

U toku noći uhapšeno je i zadržano 17 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva

Povodom noćašnjih hapšenja, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obratio se javnosti. 

Neki su smejali na reči predsednika Vučića da će se obračunati sa organizovanim kriminalom, za samo 100 dana od najave predsednika Aleksandra Vučića da će se država obračunati sa organizovanim kriminalom, uhapšena je kriminalna grupa Darka Eleza, kao i grupa Veljka Belivuka i njegovih saradnika.

- Tako se vodi rat protiv oraginozavanog kriminala a od Srbije bolje i bezbednije mesto, možete da volite ili ne volite Aleksandra Vučića ali morate da poštujete rezultete - dodao je Vulin.

Nema zaštićenih

- Jutrošnjom akcijom pokazali smo da nema zaštićenih.Odlučni smo da Beograd bude bezbedan grad i da nikada više nikakve kriminalne organizacije koje su slične ili možda jače od Zemunskog klana neće rušiti budučnost naše dece - rekao je na početku konferencije načelnik Policijske uprave za Grad Beograd Veselin Milić.

- Kriminalna grupa koja je jutros razbijena odgovorna je za seriju najmonstruoznijih zločina u poslednjih deset godina. Krili su se iza navijačke grupe Partizana. Oni nisu navijači, već kriminalci - rečeno je na konferenciji.

- Iza nas su meseci teškog i napornog rada, još jedna duga i neprospavana noć, ali noć puna uspeha. Danas je uhapšeno 17 pripadnika organizovane kriminale grupe koje su predvodili Belivuk i Miljković. Sumnjičimo ih za otmice, ubistva, dilovanje drogom. Srbija je ozbiljna zemlja i više nikada neće dozvoliti da s u njoj stvori novi Zemunski klan - rekao je Vulin!

Foto: TV Pink printscreen

Vulin na konferenciji

On je istakao da je Srbija danas bolje i bezbednije mesto, i zahvalio se pripadnicima policije, BIA i Tužilaštva.

- To je grupa koja je mučila i ubijala, dilovala drogu. Znate kada je predsednik Aleksandar Vučić pre 100 dana rekao da će se Srbija obračunati sa kriminalom bilo je onih koji su se smejali. Više neće da se smeju. Ako već neće da se izvinjavaju, onda barem neka ćute.

- Građani Srbije verujte svojoj policiji, ako imate bilo kakva saznanja o delovanju ove grupe javite nam i pomozite - dodao je Vulin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 3 godine

Ili će mafija pobediti Srbiju, ili će Srbija pobediti mafiju. Dakle, udariti svim sredstvima na mafiju po dubini i širini. Dosta je više divljanja i obračuna po beogradskim ulicama. Vulinu i policijskim snagama, žandarmeriji i svima koji su krenuli u obračun sa ovim zlom, puna podrška.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija