• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2021

19:21

ISTINA NE MOŽE DA SE PROMENI, A NI DA SE SAKRIJE! Milenko Jovanov: Od političkog povampirenja Dragana Đilasa, uspostavljene su neofašističke metode, ali za njih nema mesta u Srbiji!

Politika

ISTINA NE MOŽE DA SE PROMENI, A NI DA SE SAKRIJE! Milenko Jovanov: Od političkog povampirenja Dragana Đilasa, uspostavljene su neofašističke metode, ali za njih nema mesta u Srbiji!

Podeli vest

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke istakao je danas da Dragan Đilas nastavlja sa svojim izmišljotinama u nadi da će i najgora laž, ako se ponavlja, biti doživljena kao istina

- Nakon što je lidere Evropske unije, Rusije, Кine i SAD optužio da zajedno sa Vučićem uvode fašizam u Srbiju, Dragan Đilas nastavlja da ponavlja ovu suludu izmišljotinu, verovatno u nadi da će, u skladu sa onom Gebelsovom tezom, i najgora laž, ako se dovoljno ponavlja, biti doživljena kao istina.

Istina, međutim, ne može ni da se promeni, ni da se sakrije, a ona glasi da su od političkog povampirenja Dragana Đilasa, uspostavljnjene neofašističke metode, za koje u Srbiji nije bilo mesta, čak ni u vreme kada je fašizam gazio Evropu.

PILE SE UPLELO U SVOJE KUČINE! Sandra Božić upropastila Dragana Đilasa: Mariniku niko nije napao, sem sopstvene FAŠISTIČKE POLITIKE!

Tako su Đilasove pristalice organizovale skup ispred zgrade u kojoj živi Goran Vesić, što je prvi takav slučaj u istoriji politike u Srbiji, kao i da su organizovali sačekušu Goranu Vesiću i ritualno spaljivanje njegove knjige.

Đilasovi su partneri i saveznici pretili silovanjem premijerki. 
Đilasovi politički partneri prebijali su Marijana Rističevića ispred Skupštine Srbije, kao što su fizički napali i Maju Gojković, tadašnju predsednicu Skupštine Srbije, i to u njenom kabinetu!

Na promociji Đilasove koalicije prećeno naprednjacima da će ih juriti po ulicama i da će plutati Savom i Dunavom.

O psovkama, pretnjama i uvredama vešanjem, premlaćivanjem, ali i ubijanjem, koje na dnevnom nivou ispisuju Đilasovi botovi na društvenim mrežama i upućuju ih Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, ne vredi ni trošiti reči.

Zato, kada sledeći put bude pisao pisma strancima, ili kada bude ponovo pomislio da bilo koga optuži za fašizam, neka se pohvali sopstvenim fašističkim idiotarijama i sebe predstavi kao rodonačelnika ovakvih metoda u 21. veku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera Savic

pre 3 godine

Djilasova politika nema utemeljenje medju narodom,napadaima na predsednika i njegovu porodicu gradjani mu nece oprostiti na izborima.

Nešo N

pre 3 godine

Pera Savic: Zbog toga i nema podršku građana.

fasf

pre 3 godine

Djilas je pluskvamperfekt, samo to još uvek nije shvatio.

Mićaga

pre 3 godine

fasf: Ma kakav Đilas kakvi bakrači. Daleko mu bila lepa kuća.

Miki

pre 3 godine

Đilas gleda samo svoju koristi briga njega za narod

petaktrinesti

pre 3 godine

Ma kakav djilas njega podrzava 1% gradjana

Vanja

pre 3 godine

Dragan Djilas je na djubristu politicke istorije Srbije

Petar

pre 3 godine

Djilas je postao davna ružna prošlost Srbije.

Ivana

pre 3 godine

On svoje metode moze samo da primenjuje kuci pred ogledalom.

Irina

pre 3 godine

Kome je vise Dragan Djilas i bitan, propali političar.

Petrosijan

pre 3 godine

Dragan Djilas nema nikakvu politiku sem napadanje Vucica i njegove porodice.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija