• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.02.2021

10:26

DIVNA SLIKA IZ PEKINGA! Vučić objavio snimak koji će obradovati SVE GRAĐANE SRBIJE! /Video/

Politika

DIVNA SLIKA IZ PEKINGA! Vučić objavio snimak koji će obradovati SVE GRAĐANE SRBIJE! /Video/

Podeli vest

Na pekinškom aerodromu u toku je utovar pola miliona vakcina kompanije "Sinofarm" koje bi do večeras trebalo da stignu u Srbiju, preneo je predsednik Aleksandar Vučić

- Divna slika iz Pekinga, 500.000 vakcina upravo se utovaruje u naš prelepi avion Er Srbije. Do kraja večeri vakcine su u Beogradu. Mnogo hvala našim kineskim prijateljima, živela Srbija! - napisao je Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

 

 

Kako je juče najavio predsednik Aleksandar Vučić, obezbeđeno je i da 15. i 22. februara stigne ukupno još 88.000 doza Fajzera, u prvom navratu 42.000 i u drugom 46.000.

Do 20. februara u Srbiju stiže i 125.000-150.000 vakcina AstraZeneka, za šta je potpisan ugovor, naveo je Vučić i podsedio da je u Srbiju već stiglo dodatnih 50.000 prve doza ruske vakcine, dok će druge doze stići kroz 15 dana.

"Do kraja februara imaćemo ukupno dva miliona doza vakcina, kojima će biti vakcinisano miliona građana", naglasio je Vučić i dodao da to govori o velikom radu i trudu svih koji su u tom procesu učestovali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sladjan

pre 3 godine

Ma svaka cast,......u evropi sada trenutno za obicne ljude iskazivanje interesovanje Samo za jednu vakcinu,a docicete na red mozda mart sledece godine,to kazem za mladje ljude I vakcina britanska astrazenik,.....nema biranja nista.budimo srecni sto uopste imamo sve ovo,a inace ne glasam za sns,......

Nika

pre 3 godine

Divno, najlepse hvala nasim prijateljima iz Kine!

Mirjana

pre 3 godine

Prelepa slika! Čekamo isporuku iz prijateljske zemlje,Kine,koja će nam pomoći da prebrodimo virus i sačuvamo živote građana.

Mire

pre 3 godine

Jako smo zahvalni na vakcinama. Mi smo jedni od retkih u svetu, koji dobijaju vece kolicine vakcine.

Luka

pre 3 godine

Ovo je prava sliak prijateljstva a ne kad iz Brisela neki pajac dodje, jede pije, i ode nazad da nas ogovara i 100 godina vuče za nos da će da nas prime u Uniju. Jebeš Brisel, samo od Pekinga i Moskve imamo podršku. Prelep prizor sa slika!

Bane

pre 3 godine

Zalaganje predsednika i obezbeđene vakcine su doprinele da budemo broj jedan u Evropi po vakcinizaciji..

Jana

pre 3 godine

Svaka čast ljudima koji vode Srbiju. Pravi podvig je obezbediti ogromne količine vakcina u ovom trenutku.

Dana

pre 3 godine

Bravo predsednice,prioritet je zdravlje!A Kina je dokazala da je veliki prijatelj

Dejan

pre 3 godine

Kina i Srbija se udruženim snagama može boriti protiv korona virusa.

Mara

pre 3 godine

Srpsko- kinesko prijateljstvo jača iz dana u dan.

Mily

pre 3 godine

Nabavka novih doza vakcina znacajno ce ubrzati prevazilazenje pandemije korona virusa, koja je prisutna vec godinu dana u nasim zivotima. Zahvalni smo Kini sto nam se pokazala istinskim prijateljem u ovako teskim trenucima!

Jokan

pre 3 godine

Nema sale sa Srbijom, gledajte i verujte da smo mefju najboljima u trci za vakcine!

Lina

pre 3 godine

Prijateljstvo sa jednom ovakvom silom kao sto je Kina upravo pokazuje od kojeg je znacaja za sve nas !

Marija

pre 3 godine

Kina je pravi prijatelj na koga možemo uvek da računamo.

Ivona

pre 3 godine

Trebamo biti srecni i postovati ono sto imamo, zahvaljujuci predsedniku obezbedjuje nam vakcine koje mozemo birati, u ostalim zemljama toga nema.

Sanja

pre 3 godine

I zaista predivna slika, koja govori vise od hiljadu reci, hvala nasim kineskim prijateljima.

Petrosijan

pre 3 godine

Stizu vakcine i nasi gradjani mogu biti mirni.

Vlajko77

pre 3 godine

Zaista je divna slika i jos bolja vest za Srbiju , stize novi kontingent vakcina iz Pekinga !

Mina

pre 3 godine

Ovo je rezultat građenja kvalitetnih i ustaljenih odnosa sa našom braćom Kinezima!

Saša

pre 3 godine

hvala braći kinezima dosta su nam pomogli oko ove epidemije

Miss

pre 3 godine

Prijateljski pozdrav iz Pekinga. Mozemo reci da samo pravi prijatelji odrze rec...

Ana

pre 3 godine

Ovo je sjajna vest ,vest koja je obradovala sve gradjane Srbije ,idemo i dalje istim tempom ,Srbija je jedina zemlja u kojoj se gradjani vakcinisu i revakcinisu ,zahvaljujuci odgovornoj politici drzavnog vrha.

Lina

pre 3 godine

Sve pohvale i kapa dole za ljude koji su ovo omogucili, slika je lepa a cinjenica jos lepsa da smo lideri u broju vakcinisanih gradjana!

Ivana

pre 3 godine

Ovo je zaista jako lepa slika i hvala našem predsedniku koji se bori kao lav uda zaštiti naše građane od Covida 19. Vakcine zaista pomaže i onim ljudima koji su oboleli.

Ogi

pre 3 godine

Sta znaci imati pravog i iskrenog prijatelja u trenutku kada je to najpotrebnije, kada se spasavaju ljudski zivoti. Veliko HVALA Kini.

Vanjica

pre 3 godine

Vakcinacija, uprkos raznim skepticima i plaćenim antivakserima napreduje veoma uspešno. Rusija i Kina su, kao strateški partneri naše zemlje, dostavili Srbiji najveću količinu neophodnih vakcina i hvala im na tome.

Nešo N

pre 3 godine

Kina nam je pomogla kada nam je bilo najteže i to nećemo zaboraviti.

Ceca

pre 3 godine

Zaista divna slika i sjajne vesti! Sve smo blizi kolektivnoj imunizaciji! Postujmo mere, tu su i vakcine i da sto pre sve ovo bude iza nas!

Bane

pre 3 godine

Srbija je zemlja koja je obezbedila najveci broj vakcina na broj stanovnika,svaka cast na pomoci i podrsci Kine.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17