• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.02.2021

12:24

POLICIJA ČEŠLJA IMOVINU BELIVUKA I NJEGOVE EKIPE! Vulin: Kad država dođe po vas i oduzme vam to zbog čega ste prodali dušu đavolu!

Politika

POLICIJA ČEŠLJA IMOVINU BELIVUKA I NJEGOVE EKIPE! Vulin: Kad država dođe po vas i oduzme vam to zbog čega ste prodali dušu đavolu!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se priprema nastavak operacije koja je počela hapšenjem grupe oko Veljka Belivuka i dodao da je u toku finansijska kontrola njihove imovine


- U ovom trenutku dok se kriminalna grupa Belivuk-Miljković nalazi u zatvoru sprovode se istražne radnje. Naša jedinica koja se bavi finansijskim kontrolama proverava njihovu imovinu. Već je stavila zabranu na otuđenje, raspolaganje imovinom svh pripadnika organizovane kriminalne grupe i tako ćemo uvek raditi - rekao je Vulin u Skupštini Srbije.


On je dodao da kriminal obično za svoj prvenstveni interes ima pribavljanje protivpravne imovinske koristi i da država želi da pokaže da se to ne isplati.

- Kada vam država jednog dana dođe, a uvek dođe po vas i oduzme vam to zbog čega ste prodali dušu đavolu, onda shvatite da nema nikakvog smisla baviti se kriminalom, jer nećete to moći da prenesete ni na svoje porodice, ni na svoju decu, da ste zaprao svojim kriminalom najviše kaznili njih - rekao je Vulin.

Ministar je najavio da će se akcije nastaviti i da se priprema nastavak već započete operacije.

- Sa ponosom mogu da kažem predsednik Aleksandar Vučić insistira i kod MUP-a i kod BIA da nema zaštićenih, da možemo i moramo u skladu sa zakonom da radimo svoj posao i da niko nije toliko moćan da bude nedodirljiv, kao i da njegovo kršenje zahteva može da bude oprošteno - naveo je Vulin.

Kako kaže, kada imate takvog predsednika i takvog vrhovnog komandanta “onda nije teško da radimo ovo što radimo”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Arpad

pre 3 godine

Kada ce policija da dodje do Malog Sinise, Zorana Zivkovica, Aleksandra Vlahovica, Ljubisava Orbovica .. i ostale koji su pokrali narod i drzavu pri prodaji Beopetrola Ad ruskom Lukoilu?

Čiča Avalski

pre 3 godine

Kada već ČEŠLJAJU imovinu - mogu da pogledaju ministra policije ??!!!

Mirjana

pre 3 godine

A kada ce nezavisno ČEŠLjATI imovinu gospode na vlasti

Maks

pre 3 godine

A stacemo s tvojom imovinom? sad ce neciji djepovi opet biti puni e Srbijo.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija