• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.02.2021

13:58

ŽUTI KARTEL SE UZNEMIRIO NAKON HAPŠENJA BELIVUKOVOG KLANA! Orlić: Nervoza Đilasa, Marinike, Aleksića i Obradovića je prerasla u OTVORENU PANIKU!

Politika

ŽUTI KARTEL SE UZNEMIRIO NAKON HAPŠENJA BELIVUKOVOG KLANA! Orlić: Nervoza Đilasa, Marinike, Aleksića i Obradovića je prerasla u OTVORENU PANIKU!

Podeli vest

Uznemirili su se nakon hapšenja Belivukovog klana svi u redovima tajkuna i lopova iz bivšeg režima, kao nikada ranije. Nervozu koja je prerasla u otvorenu paniku tamo više niko i ne krije, od Dragana Đilasa, preko Marinike Tepić i Miroslava Aleksića, sve do tajkunske dežurne batine Boška Obradovića, koji bednim pokušajima žutog kartela da se opravdaju krvoločni kriminalci i sva odgovornost prebaci na državu koja je baš te kriminalce poslala iza rešetaka, dodaje i novi red hajke, uvreda, kleveta i gluposti iz kategorije "Boško smislio" na račun porodice Vučić, izjavio je Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke

Ima šta Boško Obradović, skaredni fašista prema rečima istaknutih predstavnika bivšeg režima, prljavi ljotićevac po sopstvenim uzorima i najobičniji lopov po svedočenju svojih najbližih saradnika, itekako šta da kaže na temu saradnje političara sa kriminalcima, dilerima, huliganima i razbojnicima. Ima, ali samo ako govori iz sopstvenog iskustva. O sebi, svojim saradnicima i svojim gazdama. Samo tako.

Upravo je taj Boško Obradović, tada za račun propalog tajkunskog "saveza" i tada u ulozi Đilasovog poverenika za Narodnu skupštinu, organizovao linč – rulju sastavljenu od najobičnijih kriminalaca, koja je pretukla narodnog poslanika Rističevića na ulazu u Skupštinu. Tada se Obradović našao u društvu kakvo mu i priliči: običnih huligana i razbojnika, među kojima je bilo lice sa više od jedne decenije "staža" na robiji zbog dilovanja droge, drugo već osuđivano za razbojništvo, kao i više njih osuđenih za nasilničko ponašanje. To je ta sprega kriminala i "politike" bivšeg režima, na živom primeru tajkunskih dežurnih batinaša i fašista.

Po ugledu na gazdu Đilasa, koji je svako malo u društvu drugog dilera, okorelog kriminalca ili člana zemunskog klana. Po uzoru na Mariniku Tepić, kojoj su optuženi dileri droge nerazdvojni pratioci godinama. Baš tako, ni za jotu bolji od ostalih iz tog klana, sebi je mesto odredio i Boško Obradović.

Pa da se zna: kada takvi uzimaju u svoja prljava usta Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, to je zato što se nalaze na suprotnim stranama. Dok je na jednoj strani hrabra, poštena i pristojna Srbija, koja kriminalce šalje gde im je mesto, čuva svu decu ove zemlje i danas snažno stoji uz Aleksandra Vučića – na drugoj strani su tajkuni i lopovi, kriminalni bivši režim u odbrani običnih krvoloka, večito željan vlasti i para, uvek spreman da gazi preko tuđih života. Pa svako neka sebi bira mesto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Xl

pre 3 godine

Žuti su nas upropastili načisto, za njih je malo i doživotna iza rešetaka

Mićaga

pre 3 godine

Xl: Oni šta su znali to su i pokazali, a šta su pokazali to smo dobro videli i još bolje osetili.

Milan

pre 3 godine

Panika jer se suzava krug,uskoro ce i oni da odgovaraju za sve...

Markan

pre 3 godine

Na kraju ce biti da je Djilas bio u kontaktu sa Veljom nevoljom.

Ana

pre 3 godine

Zuti su požuteli od brige jer istina izlazi na videlo.

Anita

pre 3 godine

Ovolika panika od strane opozicije nije bila prisutna kao ovih par dana.

Milica Milicic

pre 3 godine

Nije se bez razloga opozicija uspanicila nakon hapsenja kriminalaca po Srbiji.

Ina

pre 3 godine

Zuti pozuteli jos vise nakon hapsenja Belivukovog klana.

Rile

pre 3 godine

Teska panika ih je uhvatila, nesto tu ne stima. Djilas dokazani tajkun, Marinika kokosarka, Obradovic testera po ustanovama...

Ivka

pre 3 godine

Ko zna s kim su sve surovali dok su bili na vlasti tajkuni iz opozicije pa im sad i nije svejedno.

Maki

pre 3 godine

Bilo je za ocekivati da se zutaci uznemire, ali dokle vise dirate neciju decu?? Preteraste ga,sramotno je cime se sluzite!

Nešo N

pre 3 godine

Jedan deo naše opozicije nikako da preboli što su se ovi mafijaši našli iza brave.

Pera Savic

pre 3 godine

Djilas se sad boji da ce red doci i na njegovu imovinu.

Milica

pre 3 godine

Program opozicije se sastoji samo od nasilja i vandalizma, oni ne znaju ni za šta drugo.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija