• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

11.02.2021

20:32

PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA! ZNAJU NJENE KOLEGE U HAGU! Petar Petković uništio Melizu Haradinaj!

Politika

PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA! ZNAJU NJENE KOLEGE U HAGU! Petar Petković uništio Melizu Haradinaj!

Podeli vest

Ministarka spoljnih poslova tzv Kosovo Meliza Haradinaj Stubla kazala je da je presuda kojom je Zoran Đokić osuđen na 12 godina samo početak i da je "Kosovo uzelo pravdu u svoje ruke"

- Presuda genocidnom zločincu Đokiću je samo početak i to nije dovoljno. Srbija i svi njeni zločinci odgovaraće za zločine koji su počinjeni 98. i 99. godine, napisala je ona na twiteru.

Na ovo je odgovorio direktor Kancelarije za KIM Petar Petković koji je rekao da srpske porodice dve decenije čekaju na pravdu.

- Zašto ovo Meliza Haradinaj ne kaže za presude Albancima? Ne može jer ih nema! Punih 20 godina srpske porodice čekaju pravdu i za masakr u Starom Grackom, Goraždevcu, Velikoj Hoči... Niko još nije odgovarao za ubistva Srba, napisao je Petković.

On je dodao da je pravda spora ali dostižna.

- Naravno da takvo pravosuđe hvali odlazeća ministarka. Pravda je spora ali dostižna. Znaju njene kolege u Hagu, napisao je Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija