• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.02.2021

13:46

PONOŠA PAMTIMO PO TOPLJENJU TENKOVA I SMENI OFICIRA, A SADA SE USUĐUJE... Mirković: Jaka Vojska Srbije je njegov poraz!

Politika

PONOŠA PAMTIMO PO TOPLJENJU TENKOVA I SMENI OFICIRA, A SADA SE USUĐUJE... Mirković: Jaka Vojska Srbije je njegov poraz!

Podeli vest

Zdravko Ponoš, koga u vojsci pamte pre svega po političkoj karijeri, nastavlja da obmanjuje javnost, rekao je šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti

Istini za volju obavezno služenje vojnog roka ukinuo je baš on sa svojim šefovima Tadićem, Đilasom, Jeremićem, brzo i kuso zarad ličnih interesa i koristi, kao i sve drugo što su radili.


Pamte ga vojnici i po razmontiravanju, topljenju i prodaji tenkova i vojnog naoružanja u bescenje. 
Ponoša, koji je išao u NATO da lobira za pridruživanje toj alijansi mimo volje građana, je verovatno sve to predodredilo za vanredna unapređenja u razne činove, pošto i vrapci na grani znaju da nije napredovao po vojničkoj liniji. 


Javnost zna da Ponoš za Srbiju i Vojsku Srbije nije i ne bi žrtvovao ni svoje zdravlje ni život, kao svaki čestiti vojnik, već se, upravo u njegovo vreme, Crna Gora otcepila od Srbije, a kosovski Albanci su proglasili jednostranu nezavisnost. A Ponoš je i tada radio jedino što zna-jedno veliko ništa. 


Sramota je što će Ponoš kao bivši načelnik Generalštaba ostati upamćen po topljenju tenkova, po tome što su mu stranci smenjivali oficire, što je Vojska slabljena i razoružavana. Evidentno je da i dan danas taj isti Ponoš radi protiv Vojske Srbije kritikujući njeno opremanje i jačanje, jer bi jaka Vojska Srbije i jaka Srbija bile njegov poraz. 

Foto: sns.org.rs

Aleksandar Mirković


Za razliku od Zdravka Ponoša i raznoraznih protuva, koji i dalje rade protiv Srbije, predsednik Aleksandar Vučić i ministar Nebojša Stefanović se ponose Vojskom Srbije, njenim pripadnicima i njihovim delima, opremaju, jačaju i snaže Vojsku Srbije, jer samo jaka Vojska je garant stabilnosti u regionu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragi

pre 3 godine

I ime i prezime...ustaško. To može samo u Srbiji. Dobro je i o(p)stala ovakva i ovolika, ko joj je sve radio o glavi. Zamislite, da li je moguće da načelnik Generalštaba vojske Hrvatske bude neko, ko se zove npr. Nemanja Jovanović. To je nemoguće. Tamo gde prestaje logika...e tamo počinje Srbija. Puna podrška iz Srpskog Sarajeva za predsednika Vučića i vladu Srbije. Živela Srbija!

englezii

pre 3 godine

To pokvareno djubre Ponosa treba suditi za veleizdaju jer izdaja a pogotovu veleizdaja nikada ne zastareva !

Milica

pre 3 godine

On je bruka od čoveka, treba da se sakrije u rupu.

Jelena

pre 3 godine

Mene bi bilo sramota i da izadjem pred građane.

Slavica

pre 3 godine

Unistio nasu vojsku i sada iznosi lazi, strasno.

Saša

pre 3 godine

Ne smem ni da zamislim kako bi izgledala ta Vlada, kada bi opozicija nekim apokaliptičnim slučajem došla na vlast.

Milica Milicic

pre 3 godine

Prethodnici su topli tenkove i drugo naoružanje, a danas Srbija kupuje najmoderniju opremu i oruzje.

Ana

pre 3 godine

Ponoša ne zele da se sete časni i posteni gradjani jer on je direktno učestvovao u urušavanja ministarstva odbrane .

Ana

pre 3 godine

Godinama su sistemski unistavali ministarstvo odbrane ,kako bi sto vise oslabili poziciju zemlje ,treba da se stide Ponoš i cela ekipa oko njega.

Sladja

pre 3 godine

Nikad ništa nije radio niti je postigao. Sram i stid treba da ga bude.

Cvetko

pre 3 godine

General poznat po preprodavanju vojne opreme za svoje danasnje politicke istomisljenike kojima pripada

Vuk

pre 3 godine

isti taj bivsi genaral se otvoreno zalagao za ulazak Srbije u Nato po svaku cenu ali je kao nekadasnji oficir vojske otvoreno ustao i protiv ideje uvodjenja obaveznog vojnog roka

Bojan

pre 3 godine

bivsi nacelnik vojske Srbije danas najostriji kriticar modernizacije i opremanja vojske zaboravlja da se u njegovo vreme rasprodavala vojna oprema i na taj nacin razoruzavala vojska bez ikakvog obzira i degradirao sistem odbrane

Aca

pre 3 godine

Nisu stigli da završe poslove do kraja, pa su se vratili da dokrajče Srbiju, kako bi počivali u mirnom paklu ostatak svojih nesrećnih života.

Ivana

pre 3 godine

Krivo mu što nije uspeo da uništi koliko Vučić može da spasi i preporodi.

Paja

pre 3 godine

Ponoš i slične protuve su radile protiv interesa Srbije, a zarad lične koristi. Hteli su da nas oslabe i razoružaju, da na tacni serviraju naše Kosovo. Hvala Bogu da su oni politička prošlost.

Vlada

pre 3 godine

Takvi kao Ponoš su izdajnici i profiteri. Smeta im jaka Srbija i jaka vojska jer to Srbi i nisu. Propao im plan da nas unište i unize, pa su sad frustrirani.

Micojka

pre 3 godine

Vazno je da je vojska prezivela Ponosa i sada je jaka i savremeno opremljena, spremna da izvrsi svaki zadatak koji se pred nju postavi.

Mirjana

pre 3 godine

Imamo sreće što smo se otarasili takvih ljudi i njihovih šefova, pa se sada ništa ne pitaju!

Maki

pre 3 godine

Srbija zahvaljujući Vučić ima jaku i modernizovanu vojsku. Žuti koji komentarišu bez imalo stida i srama je sramota

Glasinac

pre 3 godine

Da je ovaj Ponoš ostao na vlasti danas bi na vojska ličila na neko lovačko društvo.

Luka

pre 3 godine

Zdravko Ponoš je bez ikakve sumnje dok je bio na vlasti. Uništio našu vojsku i sada ima obraza da bilo šta kaže, iznosi laži, što je strašno. Naša vojska danas je itekako uspela da vrati poverenje kod građana. Opremljena je na zavidnom nivou, materijalno pripadnici su zadovoljni.

Veljko

pre 3 godine

Svi pamtimo Ponoša. Ne povratilo se to vreme, ne pamtimo ih po dobru.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija