• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.02.2021

14:58

NAPADAJU GA SA SVIH STRANA! Orkestrirana HAJKA NA VUČIĆA medija iz Crne Gore i BiH - ZBOG NEDOSTATKA VAKCINA PRIVIĐA IM SE VELIKA SRBIJA!

Politika

NAPADAJU GA SA SVIH STRANA! Orkestrirana HAJKA NA VUČIĆA medija iz Crne Gore i BiH - ZBOG NEDOSTATKA VAKCINA PRIVIĐA IM SE VELIKA SRBIJA!

Podeli vest

Mediji u regionu, pre svih oni iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore, započeli su prljavu orkestriranu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kao po komandi danas su na bosanskim i crnogorskim portalima osvanuli pljuvački tekstovi u koji Vučića optužuju za stvaranje "velike Srbije"


Tako portal Slobodna Bosna objavljuje tekst u kome sagovornik Januš Bugajski, analitičar i visoki saradnik Fondacije "Džejmstaun" sa sedištem u Vašingtonu, tvrdi kako Vučić planira da anektira Crnu Goru, Republiku Srpsku i "delove Kosova" kako bi stvorio što veću srpsku državu.

Foto: printscreen

Isti portal prenosi i reči Alije Tabakovića, kandidata koalicije "Moja adresa: Srebrenica" za gradonačelnika Srebrenice, koji, verovali ili ne, optužuje Srbiju za mešanje u izbore u tom gradu, zbog čega najavljuje bojkot.

Foto: printscreen

Na drugoj strani, istog dana, crnogorski portali Pobjeda.me i Antena M objavljuju razgovor sa osvedočenim srbomrscem Azemom Vlasijem koji poručuje da "Vučićeva Srbija faktor destabilizacije u regionu", odnosno da "Srbija ima opasnije ambicije prema Crnoj Gori nego prema Kosovu".

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Naravno da nije ni malo slučajno da se maltene istovremeno na pomenutim portalima pojavljuju tekstovi koji obiluju monstruoznim optužbama na račun Srbije i predsednika Vučića. Po već oprobanom receptu, pronalaze se sagovornici koji će pričati izmišljene priče o "velikoj Srbiji" i ekspanzionističkim namerama srpskog predsednika.

Ali biće da medije u komšiluku i njihove nalogodavce žulja nešto drugo. Izgleda nikako ne mogu da se pomire sa činjenicom da je Srbija sve snažnija i ekonomski i politički. 

Smeta im to što je malena Srbija, u kojoj je na vlasti Aleksandar Vučić, lider u Evropi kad je reč o rastu BDP, uprkos ekomomskoj krizi izazvanoj pandemijom korona virusa. Smeta im i to što je takva Srbija druga u Evropi po broju vakcinisanih građana od opakog virusa i što je čak u stanju da tim istim vakcinama pomaže komšijama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slavica

pre 3 godine

Нападају из немоћи, али ми ћемо им заједно са Вучићем одговорити вредним радом и залагањем за Србију.

Ana

pre 3 godine

Svakodnevno smo svi svedoci napada na predsednika Srbije ,odredjenim zemljama iz regiona smeta ocigledno jaka i napredna Srbija.

Dejo

pre 3 godine

Najoštrije kao građanin ove zemlje osuđujem napad na predsednika i njegovu porodicu. Ovo što radi opozicija je van svake pameti nema većih prevaranta i hoštapera od njih. Vučića mi građani podržavamo i uvek ćemo ga podržavati on je naš heroj i naš ponos. On je veliki čovek i veliki državnik. Ovo što rade bagre žute je za svaki vid osude i tome se mora stati na put. Puna podrška za predsednika naše države Aleksandra Vučića koji ima podršku od svih nas građana.

Tamara

pre 3 godine

Srbija je medju prvima po broju vakcinisanih i to pokazuje snagu nase drzave

Jelena

pre 3 godine

Neka napadaju, a mi ćemo našeg predsednika braniti i biti mu podrska kao i do sada.

Tina

pre 3 godine

Srbija je jaka i izdrzace sve napade i bice jos uspesnija

Mirko

pre 3 godine

Srbija je uvek bila velika i biće, a oni od mržnje ne vide.

Slobodan

pre 3 godine

Opoziciju i ostale boli veliki uspeh koji naša država postiže iz dana u dan zahvaljujući upravo ovom čoveku koji je veliki borac i veliki patriota koji je mnogo puta to dokazao. Ovo što rade Vučiću ja za svaku osudu i tome se mora stati na put.

Ana

pre 3 godine

Mnogi iz regiona bi da vide Srbiju na kolenima ,e to nece vise nikada doziveti i videti,zato i koriste svaki trenutak da napadaju predsednika Srbije ,jer Srbija nikada nije bila jaca nego sada.

Uroš

pre 3 godine

Samo tako nastavite da radie predsedniče mi građani smo zadovoljni na vaš rad i trud vi ste mnogo puta pokazali koliko imate ♥. Svakom ste pomogli i izašli u susret. Hvala vam na svemu što radite Srbija ima budućnost dok ste vi predsednik ove države i svih nas građana.

zdenko

pre 3 godine

E, ako kaze taj Bugajski i onaj Titov pionir nema sumnje.

rajko

pre 3 godine

Није то никаква Велика Србија, то је Права, Јединствена и Целовита Србија где живи исти народ где се говори исти језик, где је иста вера , коју су злочинци распарчали и позавадили.Верујем у Председника Србије и верујем да му небеске силе помажу у праведном путу.

Juraj

pre 3 godine

Svako treba da bude gospodar na očevini. Za nasledstvo nisu potrebne povokativne vizije.

Perica Savic

pre 3 godine

Za sve im je Vucic kriv,lipsajte od muke vise.

Jovana

pre 3 godine

Истрајаће наш предедник као и увек.Љубомора и завист су попут болести. Спознати себе, и прихватити да други могу бити понекад и бољи од Вас!

Jovana

pre 3 godine

Србија нема претензија да буде ,, Велика Србија".Она је велика по својим делима. А дела говоре много о људима!

Jovana

pre 3 godine

Напад понекад ојача нечију личност!Он је и додатна мотивација да Србија може још више и боље!

Filip

pre 3 godine

Ovo je užasno. Pojedini mediji iz regiona ne prestaju sa skandaloznim napadima na Vučića.

Miro

pre 3 godine

Jedino kada su u svojoj istoriji ( povjesti) sedili za stolom to je sa Srbima bilo. Sada su opet pod stolon crkaju kosje id gazde a reze na nas po naredbi ( zapovjedi). Sve moze samo zajednica sa njima vise nikada. I kada vekovi prodju i na kolenima dodju nikada im nr treba verovati.

Cile

pre 3 godine

Ovakvi napadi su za svaku osudu. Očigledno je da pojedinima smetaju uspesi Srbije.

Vidak

pre 3 godine

Vučić se zalaže za očuvanje mira i stabilnosti u regionu, dok pojedini iz komšiluka unose tenzije zapaljivim izjavama.

Marija

pre 3 godine

Napadi na Vucica su konstanti.Uspeh mu ne oprastaju.

zoran

pre 3 godine

Pa oni samo konstatuju ono o čemu se uveliko priča u Srbiji..nema potrebe da se botovi i ostali toliko uzbuđuju..sve ide iz Beograda.

Marko

pre 3 godine

Prljava kampanja i konstantni napadi na Vucica postali su svakodnevnica.Dok se on kao lav bori za ovu drzavu,hijene ga sa svih strana salecu.

Kori

pre 3 godine

Verovatno je na trendig listi regiona na 1.mestu pojava, da za svaki politicki neuspeh pojedinca ili partije bude optuzen Vučić, koji uvek ide u paketu sa velikom Srbijom. Smejurija. Toliko o ozbiljnim drzavnicima i drzavama.

Daki

pre 3 godine

Služe se lazima, aferama, skandalima... Na takav nacin se nista ne postize...

Sanja

pre 3 godine

Gradjani su birali i izabrali! Ovi sto napadaju su tu gde im je i mesto, u opoziciji.

Una

pre 3 godine

Dokle ljudi mogu da idu u izmisljotinama kada su nemoćni. Kada će te ostaviti na miru Srbiju i njen narod i predsednika. Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ne i da iznosi neistine i stvara pobunu među ljudima.

Sumadinac

pre 3 godine

I ,ako zivim na Zapadu cenim trud i rad presednika Vucica ali se samo jedno ne slazem sa njime spoljnu politiku sa nasim narodom van Srbije treba voditi tajno . Kao frugo suvise je sentimentalan svima pruza pomoc kao skoro Makedoniji sa vakcinama nekome pokloniti 5,000 vakcina je mnogo iskreno jos nismo naucili nista iz nase proslosti da dok nekome pomazes dobar si na prvim recima a onda ti cim se okrenes zabiju noz u leca .

Milovan B

pre 3 godine

Evo vidite koliko, gotovo svima iz regiona, smeta jaka i stabilna Srbija, jer su navikli da bude slaba, da puzi pred drugima. Sada Srbija ide uzdignute glave.

Radovan Korli

pre 3 godine

Region je nekako navikao da je Srbija slaba, da može da je potkrada ko kako želi. Čak su, sve do ove vlasti, i svi prethodni unutrašnji političari otimali Srbiji i Srbima, a primeri su više nego očigledni.

Sofija

pre 3 godine

Srbija više nije slaba, nikada i neće više biti, mnogima to smeta pa otuda i hajka na sve ono što je dobro u Srbiji i na sve ono što Srbiju vodi pravim putem, putem prosperiteta.

Nek se skloni u Hag

pre 3 godine

Nek se skloni u Hag, kao njego ucitelj. Kad moze Taci da odgovara za ratne zlocine, mogui AV, Dacic, Palma, i mnogi drugi. Naravno i ona spodoba Vulin. Jedva cekam dan kad ce ih optuziti, a optuzice ih sigurno. Ratni zocini ne zastarevaju. 10.9.8.7...

Mira

pre 3 godine

Nasa Srbija veca i od Evrope ne po teritoriji vec po srcu i dobroti naroda.

Anton

pre 3 godine

Predsednik srbije Aleksandar Vučić je čovek koji je prijatelj sa Putinom, Si Đin Pingom, Makronim,Bajdenom i mnogim drugim iz belog sveta i zato ne mora da se obazire na provokacije nekih nepoznatih i nepriznatih osoba.

milankukic

pre 3 godine

a ko ga napada samo nenormalni i ljubomorni olos koji nije sposoban ni za samostalni zivot vec traze izgovor

Goca

pre 3 godine

A Vučić će im zapušiti usta vrednim i poštenim radom,kao do sada

Goca

pre 3 godine

Kolika mržnja,uzrokovana isključivo njihom nemoći

Baka

pre 3 godine

Toliko isfucana priča o Velikoj Srbiji. Kako im ne dosadi...

Baka

pre 3 godine

Toliko isfucana priča o Velikoj Srbiji. Kako im ne dosadi...

Baka

pre 3 godine

Ne treba se obazirati na to. Kad god se osete ugroženim, pred svojim građanima, ide hajka na velikospsku politiku... it.

Marko

pre 3 godine

To reče Adem Vlasi i ostade živ. Bez blama ,čovek koji je posvetio svoj život cepanju Srbije i pravljenje Velike Albanije.

Baka

pre 3 godine

I Alija izvesni se buni. Ljudi prave publicitet i javno promovisanje sa tim što će optuživati Srbiju. Smešno.

Viktorija

pre 3 godine

Ma može da im se priviđa sta god hoće oni samo da ostanu živi i zdravi.

Slavica

pre 3 godine

Zavidni i ljubomorni na naš uspeh, na sve što je Vučić postigao za samo par meseci.

marko

pre 3 godine

Oni ne shvataju da zbog ovakvog humanog poteza niko nece tražiti nešto za uzvrat gajimo mir u regionu. Tako da recite hvala za početak.

Bilja

pre 3 godine

Nema potrebe gledati takve,jednostavno ignorišite sve negativne komentare i radite svoj posao, jer treba da ih je stid takvim stvarima što rade i pričaju. Samo pokazuju koliko im je stalo za njihov narod.

Ivana

pre 3 godine

Sve je to huškačka propaganda šiptarskih lobista protiv Srbije.

Olja

pre 3 godine

Šta ti je pakost i zavist... Boli ih jaka Srbija, uspeh i ugled Vučića. Dok nas napadaju , zapravo prave diverziju sa Šiptara i njihove velikoalbanske ideologije i namere.

Marko

pre 3 godine

Nisam ni očekivao da će da se raduju uspehu Srbije, pa moraju da nas pljuju i izmišljaju koješta. Kako se niko ne oglašava kad šiptarski zvaničnici javno prete stvaranjem Velike Albanije? Vučiću, ne daj se i budi samo još uspešniji i još jači.

Ana

pre 3 godine

Naši susedi ne vide balvan u svom dvorištu ali vide grančicu u tuđem, tako bilo i ostalo.

Milan

pre 3 godine

Ima li smisla baviti se politikanstvom u trenutku kada neko hoće da ti pomogne?

Marija

pre 3 godine

Svaki dan je na sceni neka nova hajka na predsednika.

Anna

pre 3 godine

Napadaju svi oni kojima smeta jaka i stabilna Srbija.

Marija

pre 3 godine

Koliko god pokušavali da unište Srbiju, ona će biti još jača i stabilnija.

Zora

pre 3 godine

Nista novo u regionu, oni iz razloga sto ne mogu da obezbede vakcine udaraju na Srbiju. Isto kao i u izbornom procesu svima je tema Srbija i ko je vise pljune ima vece sanse za pobedu.

Micojka

pre 3 godine

Napadaju Vucica, zbog svoje nesposobnosti da budu barem malo sposobni kao on.

Velja

pre 3 godine

Kako da anketira deo Kosova, kada Kosovo nije nezavisna drzava?

Mikan

pre 3 godine

Crna Gora se na referendumu odvojila iz Saveza, necemo na silu da ih teramo na ujedinjenje.

Mile

pre 3 godine

Kakva je ovo izjava Bugajskog? U uvodu kaze da Vucic planira aneksiju i podriva crnogorski identitet, da bi kasnije rekao da nema tih poteza, ali da treba da se prati situacija. Znaci, napada Vucica za nesto sto se nije desilo.

Goran

pre 3 godine

Video Tabakovic iz Srebrenice da je lakse za neuspeh na izborima okriviti Srbiju i Vucica, pa navalio.

BUGARE RAZBESNEO VUČIĆEV POKLON VAKCINA MAKEDONCIMA!
Politika

BUGARE RAZBESNEO VUČIĆEV POKLON VAKCINA MAKEDONCIMA!

Članak u makedonskom listu „Slobodna štampa", povodom sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i makedonskog premijera Zorana Zaeva, služi kao „klasičan primer srpskog uticaja i propagande" u Skoplju, rekao je Angel Džambazki, bugarski evropski poslanik i zamenik predsednika parlamentarne stranke VMRO BND

15.02.2021

20:35

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija