• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

16.02.2021

22:00

ELEZ I BELIVUK PLANIRALI DA SE UDRUŽE! Ministar Vulin otkrio - Opasnost kada je u pitanju predsednik Vučić nije prošla!

Politika

ELEZ I BELIVUK PLANIRALI DA SE UDRUŽE! Ministar Vulin otkrio - Opasnost kada je u pitanju predsednik Vučić nije prošla!

Podeli vest

Ministar policije Aleksandar Vulin gostovao je kod Srđana Predojevića na televiziji Vesti

Ministar Vulin govori ekskluzivno o tome ko je sve bio meta rganizovanog kriminala u Srbiji. Vulin je rekao da je za ovu borbu pre svega zaslužan predsednik Srbije i kaže da bi napad na njega Srbiju povukao u haos i nestabilnost.

Foto: MUP Srbije

Hapšenje Darka Eleza

Kako kaže, saznali su da je veoma moguće da Vučić može biti fizički ugrožen na otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji.

- Veoma je prostran prostor i lako je doći do njega ukoliko neko ima zlu nameru - rekao je Vulin.

Kako kaže, savetovao ga je da te veče ne izlazi ili da se odloži manifestacija.

Foto: printscreen RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

- Svako od nas se radovao toj manifestaciji ali su postojale operativne informacije da mu život može biti ugrožen, ali on nije hteo da se to odlaže. On nas je poslao da podignemo bezbednost na najivši nivo i da se nadamo da će to biti dovoljno - rekao je Vulin.

Kako kaže, opasnost kada je u pitanju predsednik Vučić nije prošla.

Komentarišući to kako region reaguje na ovu borbu, ističe da kriminal ne poznaje granice i da oni sarađuju.

- Darko Elez i Belivuk MIljković jesu povezani slučajevi, oni su planirali da osnuju savezništvo i to bi bila ozbiljna stvar. Morali smo prvo da rešimo Eleza, njegov kriminalni klan, a zatim i Belivuk klan. Oni nisu smeni da budu u isto vreme na istom prostoru - rekao je Vulin.

Foto: printscreen

Ministar policije Aleksandar Vulin

Kako kaže, Zvicer je takođe ozbiljan kriminalac za koga se smatra da prati kretanje droge za Kavački klan.

- Sve što je pokrenuto mora da ima logičan sudski završetak. Sklonjeni su glavni akteri, ali ove kriminalne mreže su i dalje predmet naših ogleda - rekao je Vulin.

Foto: Predrag Milosavljević

Hapšenje Velje Nevolje

Ministar ističe da policija prikupi ono što smatra dokazima, zatim to poredaje nadležnom tužiocu koji odlučuje da li imamo predmet ili ne...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija