• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

17.02.2021

20:34

NEMAČKA BRUJI O VUČIĆU! Novinar Bilda insistirao da se LIDER SRBIJE IZJASNI O NAVALJNOM I "KRVAVOJ DIKTATURI" SIJA, usledio je brutalan odgovor!

Politika

NEMAČKA BRUJI O VUČIĆU! Novinar Bilda insistirao da se LIDER SRBIJE IZJASNI O NAVALJNOM I "KRVAVOJ DIKTATURI" SIJA, usledio je brutalan odgovor!

Podeli vest

Novinar nemačkog „Bilda" insistirao je u intervjuu sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem da se on izjasni o situaciji u Rusiji u vezi sa Aleksejom Navaljnim, ali i da prokomentariše odnos prema Kini i javno ljubljenje zastave "krvave diktature predsednika Sija". Odgovor koji je dobio je brutalan

Odgovarajući na pitanje o ruskom opozicionaru Alekseju Navaljnom, Vučić je rekao da se neće mešati u bilo čije unutrašnje stvari i da je Rusija prijatelj Srbije.

- Mi nismo EU, nismo SAD, ni Nemačka. Moramo se brinuti sami o sebi, jer smo još uvek siromašna zemlja - podvukao je on.

Na pitanje da li mu je nebitan slučaj Navaljni Vučić je odgovorio "brinemo se o našoj zemlji i gledamo na Rusiju kao na našeg prijatelja".

LAŽNOJ DRŽAVI NI POSLE 13 GODINA NISU JAVILI DA NIJE DRŽAVA! Njihov status je identičan kao što je bio i pre 13 ili 20 godina - DEO SU SRBIJE!

Upitan za odnos prema Kini, uz podsećanje da je u martu kada su dopremljene zaštitne maske iz te zemlje, javno ljubio zastavu „krvave diktature, da i sada hvali „diktatora" Sija i da Kina gradi železničku prugu u Srbiji, on je rekao da nije nikakav komunista i da je njegov posao da učini nešto za svoju zemlju.

- Oni su nam, u vreme kada nam niko nije želeo ništa dati, isporučili respiratore, koji su spasili na hiljade života u korona krizi - podvukao je on.

Na pitanje da li mu je jednostavnije da pregovara - sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, Kine Si Đipingom, ili Francuske Emanuelom Makronom, odnosno nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, Vučić je podvukao da sa svima mora razgovarati i da i oni razgovaraju između sebe.

Foto: Printscreen Bild

- Zašto možete sa Rusijom da razgovarate o Severnom toku, zašto možete da razgovarate sa Kinom o njihovim fabrikama i firmama? Zašto bi bili vi jedini koji imaju to pravo -, upitao je Vučić.

(VIDEO) SARAJEVO UZALUD ČEKA BAJDENA I MARINCE, NEMA SILE KOJA ĆE UKINUTI SRPSKU! Dodik pokopao nade Izetbegovića i SDA!

On je tokom intervjua izrazio želju da kaže nešto o kancelarki Merkel, pošto krajem nedelje odlazi iz politike.

- Iskreno, mislim sve najbolje o njoj i želim to i sada da kažem. Ona nas je 2015. spasila, osigurala mir ovde. Nismo uvek istog stava, na primer oko Kosova. Ali, ona ima uvek vremena da nas sasluša i dovoljno poštovanja prema našoj zemlji - rekao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirjana

pre 3 godine

Mnogo je njih zavidnih,kojima je jednostavno krivo i nezamislivo kako je Srbija mogla da napravi ogroman napredak,a da se pritom ne osloni na njih. U ovim teškim trenucima dokazano nam je ko su nam zaista prijatelji,i to se ne može zaboraviti niti promeniti nečijim mišljenjem.

ivica

pre 3 godine

To se zove,gospodin ,predsednik Vucic,..........

Milja R

pre 3 godine

ivica: Zbog toga i ima ogromnu podršku građana Srbije.

Misa

pre 3 godine

Srbija kao mala i siromasna zemlja postala je lider u broju vakcinisanih i revakcinisanih gradjana, o tome pise citav svet, a mi smo zahvalni svima koji su nam to omogucili!

Srbin

pre 3 godine

Svi su nam prijatelji ali braca su braca, a to su Rusi i Kinezi. Braca nas nisu ostavila na cedilu. Kad je pomoc trebala bili su tu.

Mica Haubica

pre 3 godine

švapska posla, još žive u `41 godini

Marija

pre 3 godine

Mnogima smeta što je Srbija uspešna. ali biće još uspešnija.

Mila

pre 3 godine

Predsednik vodi odgovornu politiku, koja za rezultat ima uspešnu Srbiju.

Lola

pre 3 godine

Zajedno i složni možemo ostvariti sve ciljeve.

Baja

pre 3 godine

Svako ima pravo na svoje mišljenje u današnjem vremenu. Pre svega svaki lider jedne države mora da brani interese svoje zemlje i svog naroda.

dera

pre 3 godine

Nasao Nemac da preslisava ?!?!? Dva svetska rata su izazvali , na milione ljudi pobili , konc. logore sa pecima za spaljivanje , gasne komore imali , mengelea ,sve to samo da sto vise pobiju ,.........i oni ce nekog da prozivaju !!!

Aleks

pre 3 godine

Imamo veoma dobar izgradjen odnos sa Rusijom, Kinom, Francuskom i ostalim zemljam.

Ana

pre 3 godine

Svaka reč na svome mestu. Dokaz da je Srbija jaka zemlja i da ima ko da je predstavi u punom sjaju!

Andjela

pre 3 godine

Pravi čovek koji vodi svoju državu kvalitetno!

Ivana

pre 3 godine

Vucic je mudar covek, ne mesa se u tudja unutrasnja pitanja. Tako i treba , bravo.

Goran

pre 3 godine

Svako i treba da brine o svojim problemima , a ne o tudjim. Jos jednom je Vucic dokazao svoju velicinu.

Željana

pre 3 godine

Kao što predsednik reče mi smo mala i siromašna zemlja i ne trebamo se zamerati već graditi ekonomski i politički jake veze sa svima.

Persida

pre 3 godine

Novinar je zeleo da isprovocira predsednika ali na svako pitanje, dobio je iskren odgovor odlicnog diplomate kakav je predsednik Vucic.

Gorrn

pre 3 godine

Ah, naš predsednik je poezija mudrosti i odlučnosti da se bori za svoju domovinu. Toliko sam ganut da mi suze same teku...

Eka

pre 3 godine

E neka im je odgovorio. Svaka odmerena i na mesto...

Misss

pre 3 godine

Veoma argumentovano i odsecno. Tako i treba sa takvima. Sve cestitke predsedniku Vucicu....

Miško

pre 3 godine

Ni provokativna pitanja Vučića nikada ne mogu uznemiriti. Veliki državnik!

M Novosel

pre 3 godine

Kakvo pitanje takav i odgovor. Predsednik je jasno dao do znanja da se Srbija ne meša u inutrašnja pitanja drugih država.

Romanija

pre 3 godine

I Rusija i Kina su dokazali da su naši iskreni prijatelji, a kako će oni ta rešavaju svoja unutrašnja pitanja to je njihova stvar.

latinka22

pre 3 godine

Nemacka samo u me i da bruji nista pametno da kaze.

Nevena

pre 3 godine

Predsednik na sve moguce nacine brani svoju zemlju, a nase prijateljstvo sa Kinom i Rusijom niko ne moze da poljulja

ruza

pre 3 godine

Bravo predsednice Vucicu...Tako se to radi...Tako se brani cast i ugled Srpskog naroda i nase zemlje...Samo napred...

deda Raša

pre 3 godine

Fašisti, i kad postavljaju pitanja, usmerena su u njihovu korist. Cilj im je bio da se Vučko "izlaje" protiv Kine i Rusije a onda bi oni dalje nastavili prljanje Srbije i odnos sa ovim dvema državama. Cilj je zavaditi nas sa njima. Zna Vučko za jadac i dobro ih je izbalansirao.

Joka

pre 3 godine

Kad imate jasan stav kao predsednik Vučić, a rad i zalaganje stoje iza vas uz ogromne rezultate,onda ima i podršku građana a svi zavidni nek zavide šta, ćemo.

Jakob

pre 3 godine

Novinar ocigledno ne zeli da shbati pojam suverenosti kada su u pitanju zemlje van Eu!Svaka zemlja pa i Srbija unapredjuje svoje odnose i stiti sopsteni narod.

Milica

pre 3 godine

Kina je nas dugogodisnji prijatelj i tako treba i da ostane

Tanja

pre 3 godine

Svaki državnik brani interese svoje države i svog naroda i treba da stoji iza svog mišljenja i stava, bez obzira ko bio to.

Mara

pre 3 godine

Upravo tako.Mi brinemo o nasoj zemlji i cuvamo dobre odnose sa Rusijom.

Marko

pre 3 godine

Rusija Kina su nasi prijatelji i njihovu pomoc i podrsku nikada necemo zaboraviti i nastojacemo da to zauvek traje.

Mica

pre 3 godine

Kratki,jasni i pametni odgovori.Nama znaci podrska i prijateljstvo sa Kinom i Rusijom i te zemlje su krajnje fer i korektne prema nama.

Danijela

pre 3 godine

Naravno. Kina nam je bila tu kada nam je pomoc najvose trebala.

Jeca

pre 3 godine

Vucic je uspeo da saradjuje i sa zapadom i sa istokom, a da zbog toga ne trpi posledice. Eto koliko je mocan.

Perica

pre 3 godine

Kakve veze Vucic ima sa desavanjima u Rusiji?Suvise smo mi mali da bismo komentarisali takvu silu.

BB

pre 3 godine

Vučićeva spoljna politika, to uspešno laviranje na sve strane je i dovelo do toga da imamo vakcinu od 4 proizvođača, da imamo mnoge dobrobiti od saradnje sa tradicionalnim prijateljima, a najmanje gubitaka. Veliki uspeh.

Markic

pre 3 godine

Definitivno je pokazao ko je i sta je Lider Aleksandar Vucic.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija