• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.02.2021

14:00

PALMA: Dajem krivokapiću još 5 dana DA VRATI SRPSKOG AMBASADORA U PODGORICU

Politika

PALMA: Dajem krivokapiću još 5 dana DA VRATI SRPSKOG AMBASADORA U PODGORICU

Podeli vest

Gostujući na televiziji Hepi, Dragan Marković Palma dao je Zdravku Krivokapiću rok od 5 dana da vrati srpskog ambasadora u Podgoricu ili će u suprotnom preduzeti određene mere

- Produžiću rok za još pet dana da premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić vrati ambasadora Srbije Vladimira Božovića u Podgoricu, jer ga je sada zatekao vikend. A nakon toga uputiću poziv građanima Srbije da više ne letuju u Crnoj Gori.

Ovaj gospodin Krivokapić nije onaj Krivokapić iz izborne kampanje. Ovo je neki drugi Krivokapić i ništa ne priča kao što je pričao prošle godine u izbornoj kampanji, osim što je izmenjen Zakon o slobodi veroispovesti, a sve ostalo je isto i još i gore. Krivokapić je kao mlaka voda “niti može da se pije, niti da se njome kupaš”.

Foto: printscreen

Dragan Marković Palma

On priča kao neka tetka ili strina i kaže “evo hvala Srbiji vidi se da su naša braća”. A da li vi nas zaista gledate kao braću ? Ja ga opet pozivam da Vlada Crne Gore preispita svoju odluku i vrati srpskog amasadora u Podgoricu. On mora da zna da Srbija nije zemlja koja se ucenjuje. Srbija hoće da pomogne siromašnoj Crnoj Gori, koja nikada nije bila siromašnija nego poslednjih 7 - 8 godina”, izjavio je gostujući na Hepi TV, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Međutim u Crnoj Gori ne odlučuje sam Krivokapić. Odlučuje još neko sa njim, a taj neko mora da zna da će ostati bez biračkog tela, jer kada bi sutra bili izbori i kada bi Krivokapić izašao sam, ne bi dobio ni 5 posto glasova. Neki u Crnoj Gori jedva čekaju da se nešto žale na Srbiju “tati” u Evropskoj uniji, ali ne znaju da Srbija nema “tatu” u Evropskoj uniji.

U Srbiji su “tata” građani Srbije i predsedniku Srbije i svima nama, oni odlučuju ko će da vodi Srbiju i na koji način, a ne neko iz Evropske unije”, rekao je Marković. “Što se tiče lokalnih izbora u Nikšiću, ukoliko Milo Đukanović izgubi u svom rodnom gradu, a izgubiće, on treba da prestane da se bavi politikom. I još nešto. Meni je čudno da Crna Gra kao članica NATO pakta nije uspela da nabavi vakcine. A šta ste nabavili – bombe”, rekao je Marković.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17