• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug / Informer

22.02.2021

10:38

BRNABIĆ: Studentske poliklinike neće biti ukinute!

Politika

BRNABIĆ: Studentske poliklinike neće biti ukinute!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da studentske poliklinike neće biti ukinute, jer predstavljaju jedan od najboljih modela zdravstvene zaštite studenata

Brnabić je istakla da je ukidanje studentskih poliklinika bio predlog u okviru master plana Ministarstva zdravlja, ali da je konačna odluka da neće biti njihovog ukidanja.

- U petak sam imala sastanak sa Krovnom organizacijom mladih Srbije, trudimo se da sa njima imamo redovne susrete na kojima razgovaramo o širokom spektru tema, i upravo su mi oni ukazali na važnost studentskih poliklinika - rekla je Brnabić za TV Hepi.

Ističe da studentske poliklinike u Srbiji imaju dugu tradiciju i da su jedan od najboljih modela zdravstvene zaštite studenata u Srbiji, ali i u Evropi i nešto na šta bi trebalo da budemo ponosni.

Premijerka navodi da će se u narednom periodu upravo zbog toga raditi na unapređivanju studentskih poliklinika.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DANAS U PODNE STIŽE JOŠ 46.800 FAJZEROVIH VAKCINA!
Društvo

DANAS U PODNE STIŽE JOŠ 46.800 FAJZEROVIH VAKCINA!

Premijerka Ana Brnabić najavila je da će danas u podne u Srbiju stići još 46.800 vakcina kompanije "Fajzer", da je jutros dopremljeno 50.000 Sputnjikovih vakcina i istakla da je do sada našoj zemlji ukupno isporučeno dva miliona vakcina

22.02.2021

09:26

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija