• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2021

14:25

Orlić: Ostatke Demokratske stranke kontrolišu tajkuni!

Politika

Orlić: Ostatke Demokratske stranke kontrolišu tajkuni!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, rekao je da se ono što je ostalo od Demokratske stranke danas nalazi pod kontrolom tajkuna, što otvoreno govore i sami njihovi članovi

Isti ti pripadnici nekadašnjeg žutog preduzeća svedoče da se na platnom spisku Dragana Đilasa lično nalazi stečajni upravnik DS-a Lutovac. I odatle je potpuno jasno: u čije ime onda i po čijem nalogu onda Lutovac napada državu, predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranu. Mora plata da se odradi.

Ako van radnog vremena kod tajkuna, u nekoj pauzi za ručak, Lutovac poželi iskreno da se upozna sa temom države koja je ogrezla u kriminalu i korupciji, biće mu dovoljno da pogleda preko svog ramena. Ništa više od toga. Da se osvrne na godine tokom kojih je žuto preduzeće DS-a, na čelu sa Đilasima, Jeremićima, Lutovcima i sličnom felom opustošilo ovu zemlju. Tada su, kako sami svedoče u svom zvaničnom stranačkom dokumentu iz 2017. godine: zajednički nameštali tendere, štelovali konkurse, ugrađivali se za procente svuda i tom krađom narodnih para sami sebi dodelili titulu – žuti lopovi.

Pored toga su više od pola miliona ljudi u ovoj zemlji ostavili bez posla, besomučno gazili Ustav i zakone, sve medije zarobili, a otvorili tačno nula pregovaračkih poglavlja sa Evropskom unijom. Njima je najveći domaći „investitor“ bio Mišković, a strani Šarić, zaštitno lice njihovog poštenja je perač prozora i narodnih para Đilas, a najvažniji svedok njihovog odnosa prema demokratiji i ljudskim pravima je pokojni Ranko Panić, koji je odnos žutog kartela prema ovom narodu platio životom.

Kad se sa ovim činjenicama Lutovac detaljno upozna, i kada završi pauzu za ručak, slobodno neka nastavi da odrađuje prljave pare dobijene od tajkuna. Danas, u slobodnoj i demokratskoj Srbiji, kakvom su je učinili Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, svako može da priča šta mu je volja. To tajkune, kriminalce i lopove ipak ne vraća na vlast, naprotiv. Samo ljude podseća čega su se rešili i zašto je važno da se takvi nikada više ne vrate. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nevena

pre 3 godine

I eto, istina je po ko zna koji put izasla na videlo.

Toma

pre 3 godine

Mislis opiljci DSa igraju kako tajkuni sviraju?

Prvoborac

pre 3 godine

Kao prvo više ne postoje ostaci Demokratske stranke,a kao drugo tajkuni pokušavaju da kontrolišu nešto nalik opoziciji,ali im ne polazi za rukom.

Prvoborac

pre 3 godine

Na njima je da pokušavaju,ali toliko opozicije ima samo u obrisima te njihovo rukovodjenje nema smisla.

Daca

pre 3 godine

Upravo zato je DS i dozivela da spadne na margine politickog spominjanja, tajkuni su je odveli na dno.

Boris

pre 3 godine

Đilasov platni spisak je možda i duži nego što mislimo...

Milan

pre 3 godine

Slonovi opet dodji na vlast ja se selim iz Srbije

Ana

pre 3 godine

Bivsa propala vlast koja je zemlju dovela bila do propasti a kriminal do vrhunca nikada nece imati podrsku naroda !

Milica Milicic

pre 3 godine

I dok je bio na vlasti DS su kontrolisati tajkuni i kriminalci.

Stojan

pre 3 godine

Ostao je samo Lutovac - ostatke DS-a je isključio.

bbb

pre 3 godine

To je istina sve, svi koji su se obogatili na račun naroda sad su rukovodioci demokrata

Perica

pre 3 godine

Tajkuni od pocetka kontrolisu Demokratsku stranku.

Sara

pre 3 godine

Opšte je poznato, da su DS-ovci bili naklonjeni tajkunima, i u samim redovima su ih imali.

Jovana

pre 3 godine

Mafijaško-interesna grupica, to je otprilike ostalo od DS-a.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija