• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2021

10:50

VUČIĆ: Kada čuju detalje istrage narod će biti šokiran, ali i cela Evropa i ceo svet!

Politika

VUČIĆ: Kada čuju detalje istrage narod će biti šokiran, ali i cela Evropa i ceo svet!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će građani Srbije, cela Evropa i ceo svet biti šokirani kada budu čuli detalje istrage protiv organizovane kriminalne bande

Vučić je, gostujući na TV Prva, kazao da je sednica Nacionalnog saveta bezbednosti otkazana juče zbog formalno pravnih problema, jer se čekaju dodatna veštačenja, da ne bi sutra neko rekao da to što je pokazano građanima ne moze da se koristi u dokaznom postupku.

- Onda ćemo reći o čemu se sve radi i pokazati ljudima nešto što je blago govoreći jezivo, da bi ljudi mogli da vide da li se iza svega krije politika, zaštita režima, ili borba protiv zaista jedne ili više organizovanih kriminalih grupa - kazao je on.

Vučić je istakao da je važno da država pobedi u toj borbi u šta je, kaže, uveren, kao i da će svačije dete, svaki građanin biti zaštićen od onih koji su mislili da su jaki i da mogu da izvrše najgnusnije zločine, jer imaju „nečija leđa“.

Upozorio je da će, kada budu pokazivani materijali, biti potrebno da se sklone deca, a da će građani moći da vide i čuju, ko se sve zaklinjao na vernost kriminalcima.

Istakao je da će biti prikazana odlučnost države i da ono što je do sada viđeno - oružje, jedna dobro organizovana grupu, od pištolja, snajpera, pancirnih metaka, droge nemoreljivo sa onim što će biti prikazano.

- Videli su da su mi neki govorili da je skandalozno da se nekome presuđuje unapred, i već stali unapred u odbranu organizovanih kriminalnih grupa. To ide tako, prvo ćute, pa kreću politički spinovi, lažni profesori koji kreću da štite tu grupu, govoreći da je to što neko hoće da se obračua sa nekim fudbalskim navijačima - objasnio je on.

Vučić je kazao da će narod videti i presuditi i da li se on ili VVladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan, ponaša nedopustivo.

- Ja sam blizu kraja svog mandata i vreme je da vršim rekapitukaciju onoga šta smo radili i šta su zadaci budućeg predsednika i vlade. Slobodan sam da govorim o mnogim stvarima - naglasio je on.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sasa

pre 3 godine

Kriminalu se mora stati na put, jednom za svagda.

Milja R

pre 3 godine

sasa: Nadam se da je država na dobrom putu da se Srbija reši organizovanog kriminala.

Glasinac

pre 3 godine

Maja: Sve će se lepo ispitati i obavestiti javnost.

vasa

pre 3 godine

Krupne stvari se kriju iza kriminalne grupe Belivuka.

toma

pre 3 godine

Srbija je jedna od retkih zemalja koja se ovako obračunava sa kriminalom. Nema stajanja!

Aaaa

pre 3 godine

Snaga jedne drzave se ogleda u tome koliko je spremna i uspesna u borbi sa mafijom. Srbija je pokazala spremnost, a verujemo da i uspeh nece izostati.

Ivana

pre 3 godine

nadam se da će ceo društveni talog koji je isplivao na površinu zaista pasti i da će se vratiti građani nekim normalnim životom.

Bilja

pre 3 godine

Podrška državi u borbi protiv organizovanog kriminala i mafije.

Radule Dule

pre 3 godine

Iskreno jedva čekam četvrtak da saznam imena, funcije i da svako odgovara za počinjeno!

Dragiša livac

pre 3 godine

Ako je pao Belivuk pašće i njegovi saradnici, a verujem da će se dugo u javnosti pričati o imenima..

Ilija grom

pre 3 godine

Imena su mrska rekoše još stari Latina, ali ova koja su povezana sa klanom Belivuk biće prava pikanterija! Dokaz da nisu baš bili tako pametni...

Jeca

pre 3 godine

Nadam se da ce svi pocinioci odgovarati a Vama cestitam na hrabrosti da istinu iznesete na videlo

Taki

pre 3 godine

Veštačenje treba završiti do kraja i tek onda izneti sve informacije i činjenice, jer to je jedini ispravan način.

Natalija

pre 3 godine

Cela Evropa i ceo svet će biti šokirani rezulatatima istrage, ali će se pokazati hrabrost i odgovornost nadležnih organa.

Stefan

pre 3 godine

Osecam da su umesane u sve ovo jos neke strane sluzbe.

Stefan

pre 3 godine

Treba da se otkrije ko sve stoji iza svega ovoga.

Stefan

pre 3 godine

Videcemo na kraju ko je sve umesan u ovu kriminalnu grupu.

Anna

pre 3 godine

Ko zna šta su sve radeli! Pametno nešto sigurno nisu!

Anna

pre 3 godine

Ko zna šta se sve krije i šta će sve izaći na videlo. Lepo kažu i iznad boga ima Bog! Ocisticemo našu Srbiju jednom za svagda!

Romanija

pre 3 godine

Oigledno je da je mafijašima u Srbiji odzvonilo.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija