• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2021

22:07

/VIDEO/ PREDSEDNIK VUČIĆ MIMO PROTOKOLA OTIŠAO NA AERODROM! Stiglo još 500.000 kineskih vakcina!

Politika

/VIDEO/ PREDSEDNIK VUČIĆ MIMO PROTOKOLA OTIŠAO NA AERODROM! Stiglo još 500.000 kineskih vakcina!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otišao je na aerodrom "Nikol Tesla", mimo protokola, da bi sačekao još 500.000 kineskih vakicina!

Foto: Informer

Predsednik je objavio video na Instagramu i obradovao sve u Srbiji.

 

 

- Poštovani građani, mimo protokola sam sam došao večeras na aerodrom Nikola Tesla, i iza mene je naš najveći avion A330 koji je dopremio 500.000 "Sinofarmovih" kineskih vakcina. Želim još jednom da iskažem poštovanje kineskom predsedniku Si Đinpingu i kineskom narodu, ali i da kažem građanima Srbije da od večeras imamo ukupno 2.620.000, da smo ugovorili 13.350.000 ukupuno. I da pozovem ljude da se vakcinišu, da spasavamo živote i da se borimo za našu Srbiju. Zahvalan sam NR Kini, hvala vam na svemu, a ponosan na našu Srbiju. Živela Srbija - rekao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 3 godine

odlicno, ja sam nju cekao, odmah sam se danas prijavio na portalu e uprave, ocekujem do ponedeljka da cu vec primiti vakcinu

Goran

pre 3 godine

Pa ovo su sjajne vesti. Imace vakcina za sve nas.

Lazni Bot

pre 3 godine

Mazno polovnu škodu bratu Andreju pobegao obezbedjenju samo da bi docekao vakcine,bravo Aco Srbine srecan rodjendan

Jovo

pre 3 godine

Vučić je neumoran. Radi i kad niko ne radi,zato imamo ovako dobre rezultate u ekonomiji i vakcinaciju.

gradjanin

pre 3 godine

avion A-330 nije nas već je iznsjmljen od indijske avio kompanije jet airlines koja je bila partner etihada i nakon toga bankrotirala

Ivana

pre 3 godine

Čim je zaobišao protokol to znači da nekome u državu ne veruje. Iz Kine nam je stigao novi kontigent vakcina. Obećanje kineskih prijatelja ispunjeno.

Ivona

pre 3 godine

Iskren covek ,jedva je docekao da saceka vakcine,nije njemu vise do protokola

Tili

pre 3 godine

Nova isporuka kineskih vakcina je potvrda uspesne borbe drzave da zastiti zdravlje svojih gradjana.

Jaksa

pre 3 godine

Predsednik Vucic je covek sa vizijom i uveg gleda unapred. Tako je i sto se tice i samih vakcina i borbe sa Covidom 19. Svojim odgovornim ponasanjem i doslednoscu Srbija je stekla dosta prijatelja u svetu koji nam pomazu sada kada je najpotrebnije. Zahvaljujuci Kini i Rusiji radimo imunizaciju i stitimo zdravlje naseg naroda.

Srba

pre 3 godine

To je posvećenost, to je posao. Bravo majstore.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija