• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.03.2021

21:39

/18+ UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ/ SKLONITE DECU OD TELEVIZORA! Vulin pokazao jezive fotografije zverstava klana Velje Nevolje!

Politika

/18+ UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ/ SKLONITE DECU OD TELEVIZORA! Vulin pokazao jezive fotografije zverstava klana Velje Nevolje!

Podeli vest

Nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost ministar policije Aleksandar Vulin pokazao je jezive fotografije zverstava klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja. Pre svega je zamolio roditelje da sklone decu od televizora

- Mi smo još jedno delo priveli kraju i predali Tužilaštvu. Ministarstvo je došlo do podaaka da su 1572 puta predsednik i članovi njegove porodice bili su prisluškivani, bez ikakvog pravnog osnova. Ovi podaci nošeni su visokim funkcionerima MUP. Nije bilo ni jednog jedinog inkriminišućeg sadržaja. Pripadnici MUP su po pritanju prisluškivanja predsednika stavljeni na poligraf i svi su pali - rekao je Vulin.

Kodno ime "Otimač"

- Belivuka i njegovu ekipu pod ovim kodnim imenom smo vodili. Akcija je uspešno završena. Sada ono što ćeete videti, molim vas, sklonite decu od televizora. Nećemo prikazati snimke, samo fotografije. Vidite, odsečene glave, monstruozna ubistva. Toga ima još, samo smo hteli da vidite o kakvim se zverima radi - rekao je Vulin.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ika bot

pre 3 godine

Brutalna i nemilosrdna grupa, drago mi je što su iza rešetaka!

Demagog

pre 3 godine

Samo još da strpamo u zatvor one koji su se družili sa njima i štitili ih

Vasa

pre 3 godine

Stravični prikazi, i dalje ne verujem da neko može da bude toliko brutalan!

Čiča Avalski

pre 3 godine

Može. Brutalniji su oni koji su ih napravili i koji su im davali zadatke !!

Ilija grom

pre 3 godine

Ono što je najvažnije jeste da je ta kriminalna grupa iza rešetaka!

Baki

pre 3 godine

Svi koji su ne samo izvršilu nego i znali i gledali ove zločine automatski su saučesnici moraju biti osuđeni na SMRT . U Srbiju se mora vratiti pod hitno smrtna kazna za silovanje , ubistvo sa predumišljajem , pokušaj ubistva sa predumišljajem posedovanje narkotika i prodaja preko 0,5 kg . za preprodavce i dostavljače narkotika doživotna zatvorska kazna !!!!!!!!!!!!!!!!

Ivana

pre 3 godine

Ovo je zaista jako strašno šta se u Srbiji dešava. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što radi za interes naroda i države.

Mirko Ostojic

pre 3 godine

To ne pije vodu kod naroda.Namjerno ne sprjecavate , na vrijeme takve gnusne stvari da bi u odredjenim trenucima trgovali strahom, zastrasivanjem.Spremni ste na sve da bi se odrzali.Kratkog daha.

Brnako

pre 3 godine

Kriminal u Srbiji je uništen više niko neće da bude zaštićen u činjenju zlodela treba da smo zahvalni Predsedniku Vučiću

milankukic

pre 3 godine

nista tu nismo videli jezivije slike su kod jovane o kozmeticarki i zato nemojte da zamajavate narod do sad sam uvek cekao konferencije predsednika i sve sto je bilo u najavi nije prikazano gde su izdajice u stranci to prikazite

Marija

pre 3 godine

Ovo je strašno i jezivo i tome se mora stati na put!Iza rešetaka i najstrožije osuditit!

zdjurdjevic

pre 3 godine

Kakav horor, loše režirana "sapunica" namenjena narodu "da se vlasi ne sete"

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17