• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2021

16:59

PREDSEDNIK PRIJATELJSKE SRBIJE DANAS STIŽE U POSETU! Evo kako je Kraljevski dvor u Bahreinu najavio dolazak Aleksandra Vučića!

Politika

PREDSEDNIK PRIJATELJSKE SRBIJE DANAS STIŽE U POSETU! Evo kako je Kraljevski dvor u Bahreinu najavio dolazak Aleksandra Vučića!

Podeli vest

Predsednik prijateljske Republike Srbije Aleksandar Vučić stiže danas ovde u prijateljsku posetu Bahreinu, najavio je Kraljevski dvor

Tokom posete, Njegovo Veličanstvo kralj Hamad bin Isa Al Kalifa održaće razgovore sa srpskim predsednikom o čvrstim odnosima Bahreina i Srbije, kao i najnovijim regionalnim i globalnim dešavanjima, navodi se u saopštenju Kraljevskog dvora.

Foto: Printscreen

Takođe, poželeli su uvaženom gostu kraljevine srećan boravak u Bahreinu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivana

pre 3 godine

Svaka sardanja je vrlo važna za našu državu.Srbija će danas cela da se razvija i gradi, hvala predsedniče što zaista radite na tome da građani Srbije žive bolje. Investicije su nam zaista važne, i to na je potrebno za naove fabrike i nova radna mesta.

Fico

pre 3 godine

Sve blizi odnosi donece i sklapanje buducih saradnji sto ce nam svakako biti od koristi.

Ratko

pre 3 godine

Predsednik Srbije ima veliki ugled u ovoj državi i siguran sam da će ova poseda doneti dobre rezultate za našu zemlju.

Ognjen

pre 3 godine

Ovaj sastanak bi mogao da ima pozitivne rezultate, najpre po našu poljoprivredu ali i investicije koje bogate arapske zemlje mogu uložiti u našu privredu.

Lela

pre 3 godine

Naš predsednik dočekan je sa velikim poštovanjem bas onako kako zaslužuje. Srbija jača odnose sa svim zemljama sveta.

Toksi

pre 3 godine

Veoma je bitno da imamo dobre odnose sa arapskim zemljama. To otvara mogucnost dobre saradnje i buducih investicija u nasu zemlju.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17