• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2021

14:38

Vučić sa predstavnicima Odbora za privredni razvoj Bahreina i Državnog investicionog fonda /FOTO/

Politika

Vučić sa predstavnicima Odbora za privredni razvoj Bahreina i Državnog investicionog fonda /FOTO/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Manami s predstavnicima Odbora za privredni razvoj Kraljevine Bahrein i Državnog investicionog fonda te zemlje

Sastanku su prisustvovali Kalid Humaidan, izvršni direktor Odbora za privredni razvoj Bahreina i Kalid al Rumaihi, izvršni dirketor investicionog fonda Bahreina.

 

 

Na tom sastanku predstavljene su, preko video bima, mogućnosti za investiciju u Srbiji.

Vučić je ranije najavio da će se tom prilikom predstaviti predlozi o saradnji od banaka, osiguravajućih društava, do poljoprivrede i turizma.

Vučić je nakon sastanka sa kraljem Bahreina Hamadom bin Isom al- Kalifom rekao da su se, iako je Bahrein teritorijalno mala, ali veoma snažna, jaka zemlja, posetom naše delegacije Srbiji otvorila važna vrata.

“Imamo investicije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata od kojih imamo koristi, neke od njih menjaju izgled Srbije, veru građana u njihove mogućnosti. Verujem da slično možemo i s Bahreinom. Ovim nam se otvaraju važna vrata”, rekao je Vučić pred sastanak sa privrednicima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivana

pre 3 godine

Stižu nam nove investicije i nova radna mesta. rbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče što na sve načine pokušavate da našu državu jačate.

Zoran

pre 3 godine

Dogovor o izvozu robe-voća i povrća iz Srbije u Bahrein je ogromna stvar koja će obezbediti dodatne poslove i jačanje ekonomije

Laki

pre 3 godine

Sastanci kao ovaj pokazuju da se Predsednik Vučić na sve načine bori za Srbiju i Srpski narod

Siniša

pre 3 godine

Ovakve stvari vode ka novim investicijama i razvoju države

jeca

pre 3 godine

Raduje me to sto sa svim zemljama negujemo dobru saradnju. Samo tako mozemo ici napred

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51